Zanimljivosti

GOLE POZADINE I BEZ BRUSHALTERA U PROVIDNOJ HALJINI DOŠLA NA KANSKI FESTIVAL : Nezapamćen skandal koji je bacio u senku sve velike zvezde! (FOTO/VIDEO)

Francuska glumica Frederik Bel prošetala crvenim tepihom prestižne filmske manifestacije kao od majke rođena, a ceo svet joj video međunožje!

20.05.2023 15:02

GOLE POZADINE I BEZ BRUSHALTERA U PROVIDNOJ HALJINI DOŠLA NA KANSKI FESTIVAL : Nezapamćen skandal koji je bacio u senku sve velike zvezde! (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Filmski festival u Kanu zvanično je otvoren 16. maja i trajaće sve do subote, 27. maja. Kao što to obično biva, crvenim tepihom prodefilovale su neke od najvećih zvezda filmske industrije. Svega nekoliko dana je prošlo od početka prestižne filmske manifestacije, a već se desio nezapamćeni skandal. Naime, francuska glumica i model Frederik Bel (48) nije toliko poznata svetskoj javnosti po ostvarenjima u kojima glumi, ali zato će je ceo svet pamtiti po zanimljivom odabiru garderobe.

Belova je očigledno želela da prevaziđe mnoge zvezde , pa je tako rešila da ponese netipičnu haljinu. Nije da je haljina bila epohalno otriće, budući da smo slične kreacije već viđali, primera radi, na latino divi Dženifer Lopez. Reč je o kreaciji od tila koja ima prišivene "elemente" koji prikrivaju grudi, zadnjicu i intimnu zonu. U "slučaju Frederik Bel" reč je bila o našivenim cirkonima romboidnog oblika koji su bili u sedefastoj i zlatnoj boli, a prišiveni su na prozirnom tilu boje kože. Celokupni utisak je bio da je ovo samo jedna od onih haljina koje, recimo, naručujemo sa Aliekspresa i koja savršeno izgleda na reklami, međutim, taj utisak izostane kada ona uživo i stigne.

 

 

Frederik je samouvereno pozirala, a celokupnu "golu haljinu" je dopunila zlatnim salonkama i visećim minđušama. Kosu je podigla u visoku punđu, a od šminke su oči bile najistaknutije ajlajnerom. Ona je ovako obučena došla na na premijeru filma "Indijana Džons i brojčanik sudbine". 

Francuska glumica očigledno nije imala adekvatnog stilistu koji bi joj pomogao oko eksplicitne haljine. Ovakvi stajlinzi zahtevaju da određeni delovi tela budu "prilepljeni" uz materijale kako ne bi "sevnuli" na oduševljenje brojnih paparaca. Upravo to se i desilo. Ferderik je pozirala i nesvesno je zauzela pozu kojom je celom svetu pokazala međunožje! Ova glumica možda neće ostati upamćena po filmskim ostvarenjima, ali se verovatno, bar skorije, neće pojaviti slični incident. Ipak sve ovo diglo je ovu Francuskinju na sam vrh, ali najgore obučenih dama Kanskog festivala.

Komentari koji su usledili na glumičinu pojavu, haljinu i neveseli "ispad" bili su nemilosrdni.

- Kao da je malo što je došla bez gaća, nego što nam pokaza i "onu stvar"?! -

- Francuskinje su oduvek poznate kao žene koje imaju najviše smisla za modu, pa šta je ovo?! -

- Ko god je ovo dizajnirao nije dobro razmislio! -

- Totalni fijasko! -

- Užas! -

- Ovo izgleda baš, ali baš loše -

- Imaću traume od ovog prizora! -

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)