Zanimljivosti

BLUD I RAZVRAT NA ŽURKI POSLE MET GALE? Zvezde došle skoro potpune gole, kada ih budete videli biće vam jasno šta se dešava iza kulisa zabave na kojoj su ZABRANJENI SELFIJI! (FOTO)

Kendal Džener, Emili Ratajkovski i Rita Ora utrkivale su se koja će više aduta da otkrije na partiju koji je usledio posle crvenog tepiha.

02.05.2023 13:01

BLUD I RAZVRAT NA ŽURKI POSLE MET GALE? Zvezde došle skoro potpune gole, kada ih budete videli biće vam jasno šta se dešava iza kulisa zabave na kojoj su ZABRANJENI SELFIJI! (FOTO)
Tanjug/AP

Met Gala, najprestižniji modni događaj na svetu, održao se sinoć u njujorškom muzeju „Metropolitan“, gde su najveće zvezde pokazale svoja kreativna izdanja u čast nemačkog dizajnera Karla Lagerfilda. Međutim, ono što je sve najviše interesovalo jeste šta će se dešavati van crvenog tepiha. Tako je dolazak pred Zero Bond u Njujorku bila prava poslastica za fotoreportere koji su pokušali da uhvate najbizarnije momente večeri. Naime, zvezde su nosile elegantne i glamurozne toalete u muzeju, dok su se potom razgolitile i pustile mašti na volju za after parti, pa su mnogi zaključili da se na pomenutoj zabavi zasigurno štošta zanimljivo događa ako je suditi po toaletama poznatih dama. 

U medijima širom sveta nisu izostali ni komentari poput: "Blud i razvrat", uz napomenu da je i tokom Meta Gala, ali i na žurki posle same ceremonije, zabranjena upotreba mobilnih telefona, a posebno snimanje i fotografisanje. 

- Kada se uđe u prostoriju, sva svetla se gase - slikovito je preneo Dejli mejl. 

1. Kendal Džener

Kendal Džener je pokazala polugolu zadnjicu i na crvenom tepihu i na žurki koja je potom usledila. Posle bodija sa šljokicama koji je ponela u "Metropolitenu" ona se odlučila za neobičnu kreaciju za koju gotovo da i nema reči. Fotografija jednostravno priča sama za sebe. Ukoliko bi moralo da se opiše, to bi bila ultramini haljina bez gornjeg dela, koja je mahom providna, a donji veš u vidu crnih tangi je usledio preko same kreacije, ako bi se ovo uopšte tako i moglo nazvati. Sve u svemu, poznata manekenka je malo toga ostavila mašti na volju i bez srama ušetala na raskošni parti. 

2. Emili Ratajkovski

Emili nije mnogo odskočila od Kendal, pa se tako pojavila u sličnom izdanju. Ona je ponela korset-haljinu koja je u donjem delu bila od crnog providnog tila, gde je sve bilo manje-više "na izvolte". Crni korset koga su krasile dve mašnice bio je u gornjem delu, dok su se na donjem mogle videti minijaturne tange na koje je malo ko obratio pažnju, budući da su mnogi bili oduševljeni što kompletnu zadnjicu popularne manekenke mogu da vide golu i van modne piste. Emili je uz kreaciju ponela crne, sandale na visoku štiklu, kao i torbicu od perja. Dugi biseri su bio obavezni deo nakita koje su mnoge zvanice nosile, pa ni Emili nije odustala od njih u pokušaju da nazovihaljinu učini elegantnijom.

3. Rita Ora

Treća dama koja je rešila da se priključi klanu polugolih zvanica, bila je i pevačica poreklom s Kosova, Rita Ora. Ona je bila i više nego raspoložena, pa osmeh nije skidala s lica. Rita je po svemu sudeći na žurku obukla ni više ni manje, već kupaći. Verovatno se vodila mišlju kako će mnoge njene koleginice doći samo u donjem vešu, pa je rešila da bude originalnija. Preko kupaćeg Rita je ponela braon bundu srednje dužine, dok je ispod donjeg dela obukla crne čarape. Ceo stajling zaokružila je gomilom nakita i braon naočarima za sunce, koje je očigledno uklopila uz bundicu.

4. Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson je rešila da izdominira u kreaciji koja je više otkrivala nego sakrivala. Ona je ponela crnu haljnu koja je u gornjem delu nonšalantno padala preko grudi, a svi su očekivali da one prilikom svakog njenog koraka "ugledaju svetlost dana". Na razočaranje paparaca to se iskusnoj Hadsonovoj ipak nije desilo. Haljina je pored ogromnog dekoltea imala i dubok šlic pa su se mogle videti zgodne glumičine noge, a ona je preko svega ponela jarkocrveni, dugi kaput od veštačkog krzna.

5. Nikola Pelc

Snaja Dejvida i Vikorije Bekam, Nikola Pelc, koja je na prošlom Met Gala događaju blistala uz supruga Bruklina Bekama, ove godine je izgleda rešila da pokvari utisak. Tako je uz muža, koji je poneo crne pantalone, belu majicu i beli sako, išla Nikola kojoj je očigledno zvezda vodilja bio prosečan stajling Lejdi Gage. Ona je tako nosila mini korset-haljinu neobičnog kroja uz koju je uparila crvene naočare za sunce s perjem. Zapažene su bile i sandale koje su bile ogromnih platformi i još glomaznije štikle, pa nije ni čudo što ju je sve vreme suprug držao za ruku.

Pažnju je privukla i manekenka Irina Šajk koja se na zaprepašćenje svih pojavila na žurki u sivom donjem delu trenerke i beloj atlet-majici, baš kao da je krenula iz kuće do prve prodavnice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)