Zanimljivosti

SLAVNA LEPOTICA NA IVICI ANOREKSIJE: Javnost šokirana izgledom Irine Šajk, svi se putaju šta se desilo sa njenim telom (FOTO/VIDEO)

Slavna manekenka novim fotografijama razbesnela je armiju obožavaoca koji smatraju da je sada premršava i da ne liči više na sebe.

23.04.2023 12:00

SLAVNA LEPOTICA NA IVICI ANOREKSIJE: Javnost šokirana izgledom Irine Šajk, svi se putaju šta se desilo sa njenim telom (FOTO/VIDEO)
Foto: AP Photo/Francois Mori

Ruska manekenka Irina Šajk (37) danas je jedna od najtraženijih modela sveta. Ona je svetsku popularnost stekla nakon što se 2007. godine pojavila u magazinu "Sports Ilustrated". Sama Irina smatra da je lepotu nasledila od oca koji je bio tamne puti jer je bio Tatar. Svetle oči je, kako kaže, nasledila od majke Ruskinje. Mnogi se pak slažu da je ona prethodnih godina izgledala mnogo bolje i to samo zbog činjenice da je imala nekoliko kilograma više. Šajkova je poznata kao "rasna lepotica" vidnih oblina, koje je u prvi plan i isticala. Jedna od njenih poslednjih fotofrafija pokazuje drastičnu promenu. 

Slavna manekenka je na Instagramu objavila serijal fotografija na kojima pozira u minijaturom crnom bikiniju. Najveći broj njenih vatrenih fanova nije mogao da odoli a da ne prokomentariše da je Šajkova drastično smršala u poslednje vreme. Tako su se gotovo svi zapitali gde su nestale bujne grudi i figura kojom je poznata Ruskinja i stekla popularnost. Izgled koji promoviše Zapad i slavni dizajneri i dalje nije izgubio na snazi, pa i pored činjenice da su obline ponovo "u modi", manekenke se trude da budu sve mršavije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Irina je tako ponela crni bikini koji je imao i dodatne pretle koje su se vezivale u predelu struka. Sve ovo je dodatno istaklo ionako mršav manekenkin struk, dok je i više nego očigledno bilo da su njeni kukovi maltene nestali. Ona je uz kupaći ponela i maslinasto-zelene čizme na pertlanje visokih platformi, a u ruci je držala i sportsku jaknu. Kosa je kao i uvek bila ravna i duga, dok je nosila predimenzionirane naočare za sunce. Očekivano, usledila salva pohvala slavnoj manekenki, ali su bili sve brojniji i komentari pratioca kojima se mnogo više sviđala ona stara Irina sa oblinama.

- Od kada je u trendu biti ovoliko mršav? -

- Irina je neuporedivo bolje ranije izgledala -

- Kupaći bukvalno visi na njoj -

- Kada je Irina bila krupnija, svaki put bih poželela da kupim taj veš koji ona nosi, ne bih li se osećala moćno poput nje! Međutim, sada je spala u red svih prosečnih modela i izgubila je onu draž koja ju je izdvajala -

 - Izgleda anoreksično -

 - Pre si bila neuporedivo lepša, sada kada si toliko smršala si ista kao i sve druge, bezlične manekenke -

- Žao mi je što si toliko smršala, ne ličiš na sebe - bili su samo neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Slavna lepotica poslednjih godina prošla je kroz buran period u privatnom životu pa nema sumnje da se to odrazilo i na njen izgled. Irina je bila u braku sa glumcem Bredlijem Kuperom sa kojim ima ćerku. Poznati par rastao se nedugo nakon izlaska filma "Zvezda je rođena" gde mu je partnerka bila Lejdi Gaga, a o njegovoj vezi sa Gagom se spekulisalo mesecima. Irina i Bredli su pak prethodno letovanje proveli zajedno i to navodno zbog ćerke, ali od tada su prisutne glasine da se par pomirio.

Ruska manekenka je poslednjih dana u žiži interesovanja i zbog objave medija da je u vezi, ni manje ni više, već sa glumcem Leonardom Dikaprijom . Sve je obradovala ova vest, jer ukoliko se potvrdi kao tačna, Leu bi ovo bila prva devojka koja ima više od 25 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)