Zanimljivosti KUDA ONA PROĐE, BURME SAME SPADAJU: Muškarcima je bila KAO SAN, a onda se UNIŠTILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA! Fotke nekad i sad su nebo i zemlja! 12:35
Telo MARTINA JE OVAKO IZGLEDALA PRE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA I PROMENE BOJE KOŽE: Ubeđena je da je iz Afrike - i NEPREPOZNATLJIVA je! 06:40
Brak i veze OGLASILA SE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA: Otkrila je šta žene treba da urade ako ih muževi varaju - izazvala bes i zgražavanje! (FOTO) 17:40
Vesti VOZILA SAM MOTOR KAD SAM OSETILA JAK UDARAC U GLAVU! Letela sam 80 metara, a onda se probudila iz kome: Kada sam se pogledala u ogledalo, vrisnula sam! (FOTO) 21:45
Moda ŽENO, GDE SU TI PANTALONE?! Vatrena brazilka se na prestižnom događaju pojavila u izdanju koje je šokiralo - prisutnima se kočio vrat od okretanja za njom (FOTO) 22:01
Foto dana Najlepša Ruskinja Irina Šajk, istakla je svoju neverovatnu figuru na karnevalu u Rio de Žaneiru. 10:57
Roditeljstvo HTELA DA SE NAŠALI S DEČKOM I REKLA MU DA JE TRUDNA: Nije ni sanjala da će joj ponuditi NOVAC, odmah je znala šta treba da radi! 16:40
Brak i veze MUŽ JE ŠVRLJAO SA STRANE, PA JE OVA ŽENA SMISLILA BIZARNU STVAR: "Vaspitana sam da po svaku cenu sačuvam brak" - ljudi se krste u čudu (FOTO) 14:10
Foto dana Ovako Naomi izgleda u 54. godini - Poznata manekenka mamila je poglede u crnom, kožnom bodiju i atraktivnim čizmama na Nedelji mode u Milanu. 16:09
Zanimljivosti NJU SU MUŠKARCI PRATILI KO SLEPI, GUBILI GLAVU ZBOG NJENE LEPOTE: Udala se za milionera i prestala da se doteruje - njene fotke su ŠOK 11:51
Zanimljivosti SLAVNA LEPOTICA OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ DETINJSTVA I SVI SU ZANEMELI: Svi se pitaju samo jedno - ne veruju da je ovo moguće! (FOTO) 16:50