Zanimljivosti

TANJA BOŠKOVIĆ OTKRILA KOJI LEK JE SPAS ZA SVE BOLESTI: Leči čak i ljubavnu tugu! (FOTO/VIDEO)

Glumica neprolazne lepote koja je rešila da stari dostojanstveno i prezire estetske intervencije objasnila je u čemu je tajna sreće i zdravlja.

28.03.2023 17:01

TANJA BOŠKOVIĆ OTKRILA KOJI LEK JE SPAS ZA SVE BOLESTI: Leči čak i ljubavnu tugu! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Glumica Tanja Bošković (69) je smatrana najlepšom ženom na našim prostorima i to s jakim razlogom, a otkrila je i kako i danas održava liniju na zavidnom nivou. Godine jesu ostavile traga na njenom licu, ali mnogi bi se složili da ih ona dostojanstveno nosi i da se nikada nije drastično menjala. Čuvena glumica će u junu zvanično i zakoračiti u 7. deceniju, a svi je smatraju glumačkom ikonom i ženom neprolazne lepote. Ona ništa na sebi nije radila od estetskih intervencija, već je rešila da dostojanstveno stari.

- Meni je žao lepih devojaka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uveriti, sebe u ogledalu? - upitala je slavna glumica.

Boškovićeva je razlog za večnu lepotu i zdravlje pronašla u postu, molitvi, pešačenju i ljubavi prema ljudima, tako da je svesna da je pronašla spokoj kao retko ko. Ona se osvrnula i na činjenicu da je među retkim osobama koje se mogu pohvaliti izuzetnim zdravljem.

- Ubrajam se u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam. Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego što mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna - rekla je Boškovićeva jednom prilikom za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nedavno je navela i koji je pravi lek za bilo koje ozdravljenje. Prema njenim rečima, to je more, koje obožava i koje po njenom mišljenju leči svaku bolest i nezadovoljstvo.

- More leči sve. Ono leči ljubavnu tugu, leči aposlutno sve što može da vas zadesi. More leči i siromaštvo čak - navela je glumica za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Rastko

29.03.2023 13:01

Gledam Tanju biram Tešnju i Manju i meni dobro ...

Maja

27.05.2023 22:46

Nekako uvek najlepse zene kod nas, ne prodju nesto dobro u zivotu. Moze ona da prica da joj nista ne fali, ali neke mnogo ruznije i gluplje, i srecnije i bogatije u zivotu od nje, i imaju dobrog partnera. A od koleginica Ceca Bojkovic prodje mnogo bolje a nije ni prineti Tanji po lepoti bila.