Zanimljivosti

NAJSTARIJA ĆERKA NIKOLE KOJA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: A evo šta kažu fanovi, na koga liči! (FOTO)

Ana Kojo rođena je 2008. godine, a već je stasala u pravu lepoticu koju krasi divan glas.

22.03.2023 19:01

NAJSTARIJA ĆERKA NIKOLE KOJA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: A evo šta kažu fanovi, na koga liči! (FOTO)
instagram- nikola_kojo_pravi

Glumac Nikola Kojo i dalje je miljenik publike i veoma često je rado viđeno lice na malim ekranima. Baš kao što je on sam od malih nogu maltene stasao pred kamerama, pogotovo u serijalu "Žikina dinastija", tako on svoju porodicu krije kao zmija noge. Možda ne bi bio toliko zaštitnički nastrojen da oko sebe nema 4 lepotice. Opšte je poznato da je Nikola od 2007. godine oženjen Aleksandrom koja je bivša manekenka, ali izgleda da joj godine ne mogu ništa. Sa lepom Aleksandrom Nikola je dobio 3 ćerke i to Anu koja ima 14 godina, a bliznakinje je dobio 2013. godine, čija ni imena nikada nije želeo da otkrije, smatrajući da je dovoljno to što je on javna ličnost, ali to ne moraju biti i njegova deca.

- Imena bliznakinja ne želim da objavljujem jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti - pojasnio je on za medije.

S druge strane, Ana Kojo je zapela za oko javnosti još kada je tata Nikola pre 3 godine na svom Instagram nalogu podelio snimak na kome peva u društvu najstarije ćerke. Mnogi su konstatovali još tada da Ana neodoljivo podseća na slavnog tatu iz tinejdžerskih dana, uz to pokazuje interesovanje da krene njegovim putem. Naime, u vreme karantina Nikola je sa Anom snimio video klip, u kojem zajedno pevaju Bajaginu pesmu „Lepa Janja”. Tom prilikom glumac je napomenuo da bi devojčica mogla jednog dana da bude muzičarka ako bude vredno učila i vežbala.

Instagram/nikola_kojo_pravi

NIkola Kojo sa ćerkom Anom

Video je dobio 167.000 sviđanja i više od hiljadu komentara.

- Uz priču je lakše - napisao je Kojo uz snimak.

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije. 

- Divota, lepota življenja i postojanja.... Tata i kći, da ste živi i zdravi -

- Divni ste, a ćerka Ana vam je preslatka i ima divan glas na njenog tatu -

- Anđeoski glas i nesporan talenat. Svaka čast! -

- Ali koliko je ona lepa!!! -

- Anđelče malo, hvala ti za ulepšan dan -

- Znam da će tata naučiti svoju divnu ćerku da je poželjno da čovek ostane učenik i kad postane učitelj. Umete da ulepšate dan -

- Divna je, a oči tvoje ima! Ovo me podsetilo na tebe kad si isto tako ti sa nekih 15 godina, Veselin Masleša, priredba, pevaš ”Lana je vozila sanke", “Sve je dobro kad se dobro svrsi!" Jedna od najdivnijih uspomena! -

- Preslatka je. Verujem da ce biti zezator na taju svog. Živi i zdravi bili i ostali! -

- Plavušica prelepa, a liči na tatu! - glasili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, antologijske scene iz filma „Mi nismo anđeli 2“, u kojima Nikola Kojo budno prati svaki korak svoje ćerke, tinejdžerke Sofije, i bez oklevanja se obračunava sa njenim udvaračima, odavno su postale predmet šala, ali i svojevrstan priručnik za sve očeve koji imaju žensku decu.

Nikoli, koji i sam ima tri ćerke, budući da Ana već uveliko ima 14 godina, ove filmske scene su postale sudbonosne. Na pitanje citira li Nikolu iz filma "Mi nismo anđeli" proslavljeni glumac je svojevremeno za medije kroz smeh odgovorio da više živi život Nikole iz "Anđela 2", budući da imam 3 ćerke lepotice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)