Zanimljivosti

O TAJNOJ PORUCI MILENE POPOVIĆ SVI GOVORE: Evo šta je poručila onima koji je kritikuju! (FOTO)

Lepota je samo jedna od stvari zbog kojih je udovica Olivera Ivanovića na udaru, dok ona na to odgovara sve lepšim izgledom!

20.03.2023 19:02

O TAJNOJ PORUCI MILENE POPOVIĆ SVI GOVORE: Evo šta je poručila onima koji je kritikuju! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Udovica političara Olivera Ivanovića, Milena Popović (39) poslednjih godina konstantno je u žiži interesovanja, a jedna od tema je njena veza sa Igorom Jurićem. Milena je potvrdila da je u vezi sa ocem tragično nastradale devojčice Tijane Jurić, objavivši krajem leta njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Mnogima je pored veze srećnog para trn u oku i Milenina lepota, a po objavama koje ova dama neretko deli putem Instagrama može se videti da je ona sve lepša i lepša, pa izgleda da joj veza sa Jurićem i te kako prija.

Milenu na Instagramu prati više od 88.000 ljudi, a mnogi jedva čekaju svaki njenu objavu kako bi imali uvid u njen život . Ona je tako objavila fotografiju koja je u rekordnom roku dobila oko 5.000 sviđanja. Sama Milena je uslikala selfi u automobilu, a na njemu je u zelenoj rolki uz kompletno sređenu frizuru i šminku. Kosa joj je standardno crna, puna volumena i blago prelomljena, dok od šminke preovlađuje popularna "smouki ajs" tehnika koji je prepoznatljiva po jačim senkama koje su uglavnom u vidu izražene crne i kombinacije još jedne boje, uz to je vidan i ajlajner i veštačke trepavice. Budući da je akcenat bio na očima, usledio je neutralni karmin i nezaobilazno rumenilo koje je izuzetno popularno ove godine. 

Popovićeva je u opisu stavila samo zelenu detelinu sa 4 listića, kao simbol sreće, a salva pohvala za izgled nije izostala.

 

 

- Ti si za sve žene kraljica i pojam lepote. Ih šta bi sve dale da mogu tako izgledati. Žena će ti sve oprostiti, samo lepotu neće. Zato glavu gore, živi svoj život onako kako ti želis. Voli onog ko tebe voli. Za mene si kraljica i to ćeš i ostati -

- Prelepa žena, a pre svega majka, dama, čovek velikog srca. Želim vam puno uspeha putem kojim ste krenuli  -

- Ova žena izgleda lepše i mlađe nego pre 20 godina, samo napred! -

- Lepoto nad lepotama -

- Imaš oči boginje i lice anđela -

- Nadam se da zna Jurić koliko je on srećan čovek što te ima pored sebe -

- Bog je obdarion lepotom, zdravim duhom i zdravim pogledom, divna žena -

- Milena opija lepotom -

- Predivno ti stoji zelena -

 

 

Milena se u početku libila da objavljuje fotografije sa partnerom Igorom, dok je u poslednje vreme to već postala tipična stvar. Mediji navode da su Igorova ćerka i Milenin sin prihvatili vezu svojih roditelja i da svi uživaju u skladnom odnosu. Milena je tako ranije govorila da je svesna da je zbog lepote i veze sa Jurićem mnogima trn u oku, ali da ne želi da odustane od svog životnog puta.

- Lepota je jedan od razloga zbog kojih jesam na udaru, ali pre svega ne prašta se kada neko odluči da živi svoj život, po svojim pravilima. Kada se zanemari uticaj svih onih koji „znaju“ kako bi trebalo da živimo. Posle tragedije koja je bila strašna, zbog sebe i svog deteta nastavila sam život dalje i nikoga nisam time uvredila niti povredila. Nisam dala povoda da budem meta tolikih napada. S vremenom sam postajala sve interesantnija jednom delu javnosti jer živim svoj život. Kad god uđete na internet tu su moje slike, citati, sve se komentariše... Mnogo je i podrške, ali i neprikladnih komentara i sve to zajedno je veliki teret u mom i u životu mog deteta - rekla je Milena svojevremeno za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)