Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA LICEM SANJE VUČIĆ? Pevačica više ne izgleda isto, svi govore o ovim šok promenama(FOTO)

Bivša "uraganka" nikad bolje nije izgledala nego prilikom gostovanja na Pesmi za Evroviziju, ali jedna stvar nije promakla mnogima!

08.03.2023 10:43

ŠTA SE DESILO SA LICEM SANJE VUČIĆ? Pevačica više ne izgleda isto, svi govore o ovim šok promenama(FOTO)
ST/D. Kadić

Sanja Vučić, nekadašnji glavni vokal starog sastava grupe Hjurikejn, nastavila je samostalnu karijeru i izgleda da je to bio pravi potez. Njeni hitovi "Omađijan", "Đerdan" i "Hanuma" broje milionske preglede, a sve je oduševio i njen poslednji nastup na nedavno održanoj Pesmi za Evroviziju. Tokom druge polufinalne večeri izbora kandidata koji će najbolje predstaviti našu zemlju u Liverpulu, nastupila je i Vučićeva u revijalnom delu večeri, a mnogi se slažu da je njen nastup bio najzapaženiji. Naime, Sanja je predstavila izvedbu pevačice Ruslane koja je odnela pobedu davne 2004. godine na Evroviziji, ali mnogi je pamte baš kao da je to bilo juče.

Sanja se pojavila sa grupom plesača i to u kožnoj crno-beloj kožnoj haljini neobičnog kroja. Haljina je imala duge rukave, ali spuštena ramena i dubok dekolte, dok je uz nju pevačica uparila duge crne kožne čizme velikih potpetica i platformi. Osim pevačkog, pokazala i zavidno plesno umeće u vidu zahtevne koreografije. Ipak, mnogima je privuklo pažnju to što na objavi na Instagramu ona izgleda nešto drugačije nego što smo navikli. Mnogi su se tako pitali da li je ona radila neke estetske zahvate na licu, ili je Sanjina transformacija jedino produkt veštih ruku šminkera i fotošopa.

 

 

Fotografije su dobile za dan više od 20.000 sviđanja, a usledilo je na stotine komentara.

- Divlja lepota -

- Prelepa, kao i uvek -

- Savršenstvo bez mane -

- Pokidala ovim slikama -

- Uvek posebna -

- Devojko, ubijaš koliko si lepa -

- Jedna jedina kraljica -

- Još bolja od Ruslane -

 

 

Njeni pratioci su se i ranije pitali da li je Sanja podizala kapke i da li i ona nije odolela trendu mačijih ili takozvanih lisičjih očiju. Pevačica je više puta putem Instagrama fanovima podrobno objasnila da ma koliko da izgleda da jeste imala lifting lica, ona zapravo ništa nije radila, već je po njenim rečima "skratila obrve", čime je dobila vizuelno kose oči.

- Nikome ne bih preporučila da ovu metodu skraćivanja obrva, ali u mom slučaju tako sam dobila ovaj izgled očiju. To sam ponavljala više puta, dakle nisam zatezala kapke, sve je stvar šminke i promene luka obrva - rekla je ona svojevremeno i na televiziji, a nama ostaje jedino da joj verujemo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)