Zanimljivosti

NOVAK I JELENA RASPLAKALI FANOVE: Zbog njene poruke mnogi su zanemeli! (FOTO/VIDEO)

Poznati par je u jeku proslave obaranja još jednog rekorda našeg teniskog asa privukao pažnju jednom zaista posebnom objavom na Instagramu.

27.02.2023 11:46

NOVAK I JELENA RASPLAKALI FANOVE: Zbog njene poruke mnogi su zanemeli! (FOTO/VIDEO)
Shutterstock

Najbolji teniser sveta, a naše gore list, Novak Đoković, ispisao je još jednu stranicu teniske istorije. On je započeo 378. nedelju na čelu ATP liste i tako prestigao Nemicu Štefi Graf, koja je u ženskom singlu provela 377 sedmica na tronu. Novak je sa 6.980 bodova započeo 378. nedelju na prvom mestu i tako je konačno iza sebe ostavio nekadašnju nemačku teniserku. Nakon što su nedavno u Beogradu proslavili Novakovu titulu sa Australijan opena, Đokovići sada ne kriju sreću zbog još jednog uspeha.

Nole je tako sa suprugom Jelenom na romantičan način proslavio ulazak u istoriju. Sve je prštalo od ljubavi, sreće, ponosa, zagrljaja i poljubaca. Đokovićeva je na Instagramu objavila veoma intiman ples sa suprugom, dok je u pozadini išla pesma čuvene Tine Tarner, "The best". Numera je bila idealna da predstavi ništa manje čuvenog svetskog šampiona.

Možda je to najromantičniji gest ljubavi između skladnog para koji je zajedno više od 15 godina. Njih dvoje upoznao je zajednički prijatelj daleke 2005. godine, dok Novak nije bio svestki poznat. Sam Đoković predstavio je Jelenu javnosti na turniru u Amersfortu jula 2006. godine. 

Srećni par ima dvoje dece, a njihova ljubav izgleda da ne jenjava. Dokaz je ovaj pobednički ples koji je Jelena postavila. Oni igraju pripijeni jedno uz drugo, smeše se, grle, prepliću ruke, dok je ljubav ta koja se vidi iz pogleda i jednog i drugog. Jelena je potencirala u komentaru koliko voli svog prvog čoveka tenisa, koliko je ponosna na njega i koliko je ne potresaju govorkanja po kuloarima kad god on nekoj dami zapadne za oko ili razmeni sa njom par reči. 

- Ponosno slavimo Novakovu tenisku ljubavnu aferu o kojoj bruji ceo svet, a ženi uopšte ne smeta. Novak je najbolji teniser sveta, najduže u istoriji tenisa. 378 nedelja, a odbrojavamo i dalje - napisala je ona uz smajlije.

Fanovi nisu ostali imuni na tu duhovitu opasku gospođe Đoković i ljubavni ples koji se ne viđa često, a više od 22.400 sviđanja usledilo je u roku od nepunih sat vremena, dok su se komentari ređali.

- Najslađi ste, ostanite takvi zauvek -

- Prelepi ste, a ovo što si napisala je nešto najslađe što sam pročitala u skorije vreme -

- Stabilan i miran život kod kuće, pun ljubavi i razumevanja je osnova svega na terenu, bravo za oboje -

- Vas dvoje imate tako jaku vibraciju, koja čine pozitivnim i sve ljude oko vas -

- Nije što je naš, ali je najbolji! -

- Eto šta se dešava kad neko ima čistu i neiskvarenu dušu i ostaje dosledan sebi -

- Svakoj porodici želim ovakvu ljubav i posvećenost -

- Hvala vam na ovom snimku, popravili ste mi dan -

- Ostavila si me bez reči - 

- Bukvalno mi idu suze što od ponosa zbog Novaka, što zbog ove divne ljubavi! - ređale su se reakcije. 

Profimedia

Jelena i Novak Đoković

BONUS VIDEO:

Komentari (0)