Zanimljivosti "PLASTIČNA LJUBAVNICA" ĆE KONAČNO DOBITI BURMU: Rasturila je dve porodice, promenila lični opis i zgrabila milijardera - a sada je poslala i zagonetnu poruku! (FOTO) 16:40
Zanimljivosti DA LI JE OVO PREVARA DECENIJE? Ronaldo rekao da neće da je ženi, pa isplivale Georginine fotografije s drugim! Društvene mreže GORE - svi strahuju da ima aferu s PLAVOOKIM! (VIDEO) 15:08
Strast ŽENA GA JE PRATILA I UHVATILA GA U STANU S LJUBAVNICOM: Pozvala je policiju i taj ugledni direktor je odmah uhapšen - u ovoj zemlji se zbog švrljanja robija GODINAMA! 22:30
Brak i veze USRED NOĆI SAM PRIZNAO DA VOLIM DRUGU ŽENU, A DA TO NISAM NI ZNAO: Supruga mi se brutalno osvetila, šokiran sam da je OVO uradila 23:15
Ispovesti MISLILA JE DA JE U SREĆNOM BRAKU 25 GODINA: A onda je slučajno uzela suprugov telefon i sledila se od šoka! 23:15
Strast TINEJDŽERKA (18) ŠOKIRALA: Spavala sam sa kumom koji je 27 godina stariji, pocrvenim čim se setim šta smo sve radili - ali sada me brine jedna njegova rečenica! 17:50
Brak i veze OGLASILA SE NAJPOZNATIJA RASTURAČICA BRAKOVA: Otkrila je šta žene treba da urade ako ih muževi varaju - izazvala bes i zgražavanje! (FOTO) 17:40
Strast PORUKA OD NEPOZNATOG MUŠKARCA MI JE UNIŠTILA VEZU, A ONDA ME JE ZVALA NJEGOVA SUPRUGA: Ovo nije ni u snovima očekivala, totalni šok! 21:50
Ispovesti NASTAVNICA ME JE ŠTITILA OD MAME I ODVELA ME KOD NJE KUĆI DA ŽIVIM SA NJENOM PORODICOM: Spavala sam na kauču, a onda je sve počelo - kada je saznala za aferu nastao je haos! 22:45
Brak i veze POSLE 7 GODINA VEZE SAM SAZNALA DA MOJ DEČKO IMA DECU I SUPRUGU: Ali najveći šok je tek sledio - prava istina je bila gora od svega što sam mogla da zamislim! (VIDEO) 21:01
Strast ZALJUBLJEN SAM U TAŠTU, STALNO FANTAZIRAM O NJOJ: Plašim se da će supruga otkriti šta krijem od nje već 30 godina, ali više ne mogu da izdržim! 19:20
Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20