Zanimljivosti

NEVENA BOŽOVIĆ KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Mlada pevačica iznenadila transformacijom, šta joj se desilo s telom? (FOTO)

Pevačica je u braku sa zgodnim crnogosrkim pilotom sa kojiim ima ćerku, a sada je pokazala da i pored svih obaveza stiže da se na poseban način posveti i svom telu.

13.02.2023 13:24

NEVENA BOŽOVIĆ KAKVU DOSAD NISMO VIDELI: Mlada pevačica iznenadila transformacijom, šta joj se desilo s telom? (FOTO)
ATAImages

Pevačica Nevena Božović (28) poznata je kao dama anđeoskog glasa, a javnost se prvi put susrela sa njom daleke 2012. godine na takmičenju za "Prvi glas Srbije", gde joj je titula zamalo izmakla. Ona je tada u jakoj konkurenciji ponela drugo mesto, dok je prvo zauzela Mirna Radulović, a treće Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo. Tri devojke su kasnije osnovale i grupu "Moje 3" prilikom čega su čak i našu zemlju 2013. godine predstavljale na izboru za pesmu Evrovizije. Kao što to obično biva, Nevena i Sara, iako nisu osvojile prvo mesto na izboru za Prvi glas, stekle su veliku popularnost, dok se Mirni Radulović izgubio svaki trag. Nevena je baladama izgradila karijeru, a pogotovo je bila primećena njena pesma "Kruna" kojom je ponovo predstavljala Srbiju na izboru za pesmu Evrovizje 2019. godine, ovog puta u solo izdanju.

Pevačica je i ponosna mama ćerkice koju je dobila u braku sa crnogorskim pilotom Nikolom Ivanovićem. Ona je poslednjih godina tako neprestano na relaciji Crna Gora-Srbija, ali budući da joj i na poslovnom i na ljubavnom planu cvetaju ruže, izgleda da joj ništa ne pada teško. Nevena se ne libi ni da na društvenim mrežama pokaže da ona neprestano radi, kako na svom glasu, tako i na telu. Zato je za Instagram pozirala u teretani noseći zeleni sportski brushalter i crno-bele biciklističke, pokazavši da ne posustaje kada su u pitanju naporne vežbe. Očigledno ne izostaju ni rezultati. 

 

 

Pratioci nisu ostali imuni na objave lepe Nevene. 

- Definicija prave lepote -

- Kakva zgodnica! -

- Prelepa žena -

- Zauvek ćeš ostati neprevaziđena kraljica savršenstva -

- Sve pohvale! -

- Divna si! - ređale su se reakcije.

Primetno je, takođe, da je zbog napornog vežbanja ona očigledno mnogo uradila na transformaciji tela, koje je znatno mišićavije nego ikada ranije. Osim toga, Nevena koja je oduvek bila izuzetno vitke i krhke građe, sada deluje mnogo snažnije i zategnutije.   

Nevena je, inače, poznata po tome da detalje iz svog ljubavnog života krije kao zmija noge. Tako nikada nije pričala previše o ljubavnom životu, a često je i demantovala sve novinske natpise, dok pre 5 godina nije upoznala supruga Nikolu. 

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je ona ranije za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Glista

13.02.2023 18:36

Zateže kost i kožu