Zanimljivosti

VAMP TRANSFORMACIJA VODITELJKE SLAGALICE: Šta joj bi, svi komentarišu ovu pozu u kojoj je fotografisana! (FOTO)

Marija Veljković poznata je po dugim elegantnim haljinama, zato je njen stajling, koji je nadavno ponela u poznatom prestoničkom hotelu, mnoge iznenadio.

27.01.2023 19:01

VAMP TRANSFORMACIJA VODITELJKE SLAGALICE: Šta joj bi, svi komentarišu ovu pozu u kojoj je fotografisana! (FOTO)
instagram-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (42) ne prestaje da privlači pažnju gde god se pojavi, a tako je bilo i ovog puta kada je zablistala u hotelu Moskva na jednom događaju. Ona je objavila fotografiju sa stepenica poznatog hotela, a retko ko je ostao imun na izgled lepe voditeljke. Odevna kombinacija možda je na trenutak zbunila pojedine, ali to im nije smetalo da upute salve pohvala Veljkovićevoj. Ona je zauzela stav držeći ruke na bokovima, široko raširenih nogu, pa je mnogima palo napamet da Mara u tom stavu i u takvoj crnoj odevnoj kombinaciji liči na nekog akcionog junaka poput Super žene ili Žene mačke. Budući da je mama troje dece, pritom se tokom prošle godine razvela, a kasnije i uplovila u romansuglumcem Rastkom Jankovićem, moglo bi se reći da zaista i jeste superžena.

Ona je ponela crne elegantne pantalone, koje su visokog struka, dok se dole zvonasto šire u predelu nogavica. Najviše pažnje privukao je njen korset. On je delimično otkrio ravan stomak popularne voditeljke, a jedan dug rukav išao je preko jedne ruke, dok je drugi totalno odvojen od cele kreacije. Izgledalo je da njega pridržava okovratnik i da je nezavisan od ostatka korseta. Nabrani rukavi doprineli su dodatnom glamuru, a Marija je uz kombinaciju ponela "providne" salonke.

- Znaš kako je to,
Ako gledam kristalni mesec,
Ako dotaknem uz vatru neopipljivi pepeo,
Sve me odvodi tebi.
Kao da je sve što postoji,
Mirisi, svetlost, metali,
Poput malih barki što plove
Ostrvima tvojim koja me cekaju...
 - napisala je ona, očigledno u ljubavnom zanosu.

Očekivano, komplimenti su preplavili njen Instagram nalog.

- Kakva žena u crnom! Ona je mistična! Ona je sve što jedna žena treba da bude -

- Prelepa Marija -

- Prezgodna si ovde! -

- Jednom rečju divna -

- E, ovo je prava žena! - glase samo neke od reakcija. 

Marija je podjednako zanosna i u pastelno roze džemperu uz koji ponela šminku neutralnijih roze tonova. Mnogi bi se složili da ona jednako dobro izgleda i u svakodnevnom izdanju ispijanja kafe. Ipak, kombinacije za specijalne prilike daju joj dodatni vamp-izgled.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)