Zanimljivosti

SANJA KUŽET KAKVU NISMO VIDELI: Izazovna poza u minjaku, lanci i perle! (FOTO)

Popularna voditeljka jednostavno ne može da dočeka praznike, a njen novogodišnji stajling oduševio je fanove.

30.12.2022 16:01

SANJA KUŽET KAKVU NISMO VIDELI: Izazovna poza u minjaku, lanci i perle! (FOTO)
Instagram-sanja_kuzet

Voditeljka Sanja Kužet pleni harizmom i lepotom gde god se pojavi, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju svaku emisiju Zvezda Granda kako bi videli odevnu kombinaciju koju je ponela. Sanja je u susret novogodišnim praznicima juče objavila fotografiju na kojoj je u beloj mini haljini. Kreacija prekriva samo jednu celu ruku u kombinaciji materijala i lanaca, otkriva jedno rame i drugu ruku zgodne voditeljke, a po beloj boji su zlatni detalji.

Lanci u boji zlata se nalaze i oko vrata i takođe predstavlaju deo haljine. Uz nju je Sanja uparila i zlatne sandale, raspustila dugu bujnu kosu, dok joj je šminka u zemljano-zlatkastim tonovima. U serijalu fotografija blista Sanjin osmeh, pa je i više nego očigledno da se voditeljaka tokom fotografisanja ludo zabavljala.

- Uz igru, muziku i sa osmehom ispraćam staru i radujem se novoj 2023! - napisala je Sanja i dodala haštagove: moj izbor, pozitivne misli, osmeh, Nova godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Kužetovu na Instagramu prati 243.000 ljudi koji nisu ostali imuni na novogodišnje izdanje lepe voditeljke.

- Prelepa Sanja -

- Prosto nestvarna -

- Kao da te je Mikelandjeo izvajao! Kao da si sišla sa Olimpa, a svih 10 boginja lepote različitih civilizacija bilе bi ljubomornе na tebe -

- Ti si kao dobro vino, s godinama sve lepša i lepša! -

- Sve na svom mestu, sve u svemu naj! -

- Najlepša žena svih vremena - bile su samo neke od reakcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Sanja je, podsetimo, u srećnom braku, što pokazuje i burma na njenom domalom prstu. Ona je u skladnoj ljubavi sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Pre devet godina je bila udata i za Zorana Pipera sa kojim takođe ima dečaka. Njegovo ime je Andrija. 

Kužetova je karijeru započela 2003. godine. Ona je na TV Pinku u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala i Bingo devojka. Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, kao i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. Sanja se oprobala i kao glumica i 2006. godine je tumačila ulogu Senke u filmu "Šejtanov ratnik". Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“. Javnost je ipak najviše zna kao voditeljku takmičenja "Zvezde granda" čiji je provereni deo tima već godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)