Zanimljivosti

HRVATSKA MISICA SE IZOPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Eni se udala za starijeg muškarca, a svoje fotogafije iz mladosti bi najradnije spalila (FOTO)

Prirodnu lepotu kojom je osvojila lentu najlepše Hrvatice zamenila je filerima i silikonima.

17.12.2022 11:03

HRVATSKA MISICA SE IZOPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI:  Eni se udala za starijeg muškarca, a svoje fotogafije iz mladosti bi najradnije spalila (FOTO)
instagram-annie_sukunda_gavrilovic/

Eni Šukunda (32) je bivša hrvatska misica koja je drastičnim estetskim operacijama promenila izgled do neprepoznatljivosti. Ona se istakla još prilikom kadidature za izbor za Mis Hrvatske, za koji se, navodno prijavila kako bi dobila stipendiju za dalje školovanje. Od tada do danas ona je uradila nebrojano intervencija na licu, tako da mnogi smatraju da je je maltene promenila lični opis u odnosu na devojku koja se tada pojavila na izboru za mis. Samo neke od intervencija koju je ova mlada žena uradila su usta, grudi, dizanje očiju u vidu tkz. "mačijih očiju", nos, silikoni u grudima i višestruki zahvati na licu i telu. Od prirodne lepotice postala je silikonska kraljica.

Ona izgleda da ne haje mnogo na brojne osuđujuće komentare iako mnogi smatraju da bi bila nasjrećnija da može da spali svoje fotografije sa početka karijere. Eni se tako u atraktivnom crnom tačkastom donjem vešu od tila i crnog perja slikala i poželela srećne predstojeće praznike svim pratiocima.

Mnogi na celoj fotografiji veš zapravo nisu ni zapazili, a usledila je salva komentara za ovakav njen izgled.

"Savršena žena"

" Da li se sećaš kako si izgledala pre operacija?"

- Sada izgledaš kao i sve druge žene"

"Zaljubljen sam"

"Koji veš reklamiraš, ništa nisam video sem tebe", bile su samo neke od reakcija omađijanih fanova.

 

 

Mediju njima je prostrujala i vest da se Šukunda udala za 13 godina starijeg izabranika Moroslava Gavrilovića (45). Tokom venčanja izabrala je venčanicu vrednu 2.400 evra, a brojne hrvatske televizije propratile su venčanje. Mnogi ne veruju da je ova ljubav iskrena, već da je sve to površno i za fotografisanje na društvenim mrežama.

 

 

Jedna njena koleginica je prokomemntarsiala da je Eni dovoljno odrasla da može sama oda odluči šta želi od estetskih intervencija

- Eni voli da ima tako malo jača tetovirana usta, ali uzmite u obzir da je Eni u suštini uvek sve volela, sada je već mlada žena od 32 godine. Ona nema 18, 19, 20, pa da za to mora da traži dozvolu roditelja, a onda ako voli tako puna usta i ako joj to lepo stoji, to je njen lični ukus i nemamo ništa protiv - zaključila je Sanja Bjedov, pišu hrvatski mediji.

 

Evo i kako je Eni izgledala na Izboru za mis Hrvatske pa uporedite koliko se promenila od perioda kada je osvojila svoju državu prirodnim lepotom koja je i preduslov za ovakva takmičenja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)