Zanimljivosti

BILA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH VODITELJKI, a onda je rodila dete oženjenom i nestala! Evo gde je danas Rada Radenović (FOTO)

Nekadašnja voditeljka kojoj su se mnogi divili zbog prirodne lepote i na koju su se mnoge devojke ugledale, danas je daleko od očiju televizijskih kamera.

06.12.2022 18:05

BILA JE JEDNA OD NAJZGODNIJIH VODITELJKI, a onda je rodila dete oženjenom i nestala! Evo gde je danas Rada Radenović (FOTO)
ST/D. Kadić

Mnogi smatraju da je najlepša voditeljka sa malih ekrana još pre Dragane Kosjerine i ostalih lepotica, bila upravo Radmila Rada Radenović (42). Budući da ta dama izgleda odlično i početkom pete decenije, s pravom je nosila epitet jednog od zaštitnih lica televizije Pink. Ona se proslavila učešćem u spotu Tošeta Proeskog  "Vo kosi da ti spijam", a posle toga usledio je dugogodišnji angažman na televiziji. Rada je vodila emisije "City club", "Vi pitate", "Zadrugu", i kao i autorsku emisiju "Rada sam". Poslednju emisiju vodila je do 2018. godine, a zatim se povukla sa javne scene.

Radenovićeva je početkom dvehiljaditih godina važila za seks simbol na našim prostorima, a jedna od prvih se i slikala za magazin "Plejboj" i to 2005. godine. Na malim ekranima je ostala upamćena kao atraktivna crnka, koja je često nosila kratku kosu, po pravilu zalizanu, a koja savršeno stoji samo izuzetno atraktivnim ženama.

Poznato je i da su mnoge dame obilazile plastične hirurge kako bi imale grudi ili usta poput njenih.

Rada je bila u jeku skandala pre 12 godina kada je ostala trudna sa oženjenim biznismenom. Tako je 2010. rodila sina Petra. Čak se i tada pričalo da je biznismen zbog lepe voditeljke ostavio suprugu sa kojom ima dvoje dece. Ipak, Rada je sama priznala da više nije u emotivnoj vezi sa ocem svoga deteta. Prema njenim rečima, dete se rodilo kao vrhunac velike ljubavi, međutim bizmismen se izgleda ponovo vratio supruzi, čime je veza sa Radenovićevom dobila ne toliko sjajnu završnicu.

Rada na Instagramu često deli trenutke iz privatnog života, tako da su tu i fotografije na kojima je skockana, kao i one na kojima je bez trunke šminke. Neretko su tu i fotografije sina Petra na koga je najviše ponosna. Radu i posle više od 2 decenije od vrhunca popularnosti prati oko 20.000 ljudi, a svakodnevno se ispod njenih fotografija nižu reakcije oduševljenja. 

- Bez šminke...objasnila, ćao zdravo... -

- Domaći zadatak lepoticama i do 2 decenije mlađim -

- Poznao bih te među hiljadu žena -

- Lutka lepa -

- Ljubav najlepša -

- Posebna žena - glase samo neke od reakcija na njene objave. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)