Zanimljivosti

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZABORAVILA SUKNJU NA NASTUPU? Mlada pevačica obukla najminijaturniji odevni predmet koji ste ikad videli! (FOTO)

Mlada estradna umetnica oduševila je svoje fanove najnovijim stajlingom, međutim, bilo je i onih koji su se zapitali šta je to zapravo obukla i kako je funkcionisala u takvoj kombinaciji.

03.12.2022 13:01

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZABORAVILA SUKNJU NA NASTUPU? Mlada pevačica obukla najminijaturniji odevni predmet koji ste ikad videli! (FOTO)
FOTO: ATA images

Pevačica Katarina Živković može da se pohvali da je ovo bila njena godina. Redovno nastupa, blista više nego ikad, a njena objava na Instagramu je za svega jedan dan dobila salve pohvala, pre svega zbog fizičkog izgleda. Mnogima, međutim, na prvi pogled nije bilo najjasnije šta je pevačica tačno obukla i da li je u donjem delu suknja ili pojas, ali to ih nije sprečilo da ocene stajling kao uspešan i da Živkovićeva izgleda nikad atraktivnije. Kaća se u gornjem delu opredelila za majicu od tila koja je s dugim rukavima i samo prividno pevačica u njoj izgleda kao da je celo telo prekrila tetovažama. Ipak, kada se bolje pogleda, primećuje se da je u pitanju majica koja po sebi ima pregršt crteža.

Poseban pečat celokupnom stajlingu dala je šminka, od koje je najveća pažnja posvećena očima. Pored crnog smoukija, vidan je bio i bronzer i neutralni karmin. Kaća je pustila dugu smeđu kosu.

Najveću pažnju je ipak izazvala kratka teksas suknjica koja jedva da prikriva Katarinin veš, a celokupan stajling zaokružila je dugim crvenim čizmama koje idu preko kolena i dosežu do polovine butina. Pojedinci su se šaljivo zapitali da li je Kaća "negde usput zaboravila suknjicu", zapitavši se kako je sedela u tako malenom odevnom komadu.  

Ipak, fanovi, kojih zgodna pevačica samo na Instagramu ima blizu 330.000, taj stajling su ocenili veoma upečatljivim.

- Čista desetka za stajling -

- Svako dostigne neki vrhunac u zivotu, a ti i dalje imaš šta da ponudiš i ko da ti ne poveruje da ima još?! Ne odustaj -

- Savršeno biće -

- Odličan stajling -

- Svetski top model -

- Fenomenalna žena -

- Vatra i led! -

- Najjača ženska na estradi - ređale su se reakcije. 

Inače, Kaća ne prestaje da intrigira javnost i zbog svog privatnog života, budući da je previše tajnovita kada je u pitanju njena ljubav. Međutim, nedavno ju je njen kolega Emrah Emso pozvao da snime duetsku pesmu s imenom "Volim te i previše", što je i te kako bilo interesantno pripadnicima sedme sile. 

- Tražio sam lepu i atraktivnu pevačicu, a da dobro peva, i to je Kaća. Volim je i previše kako je otpevala svoj deo pesme - rekao je pevač, dok Kaća nije komentarisala takve Emrahove izjave. 

Nije tajna da neretko na društvenim mrežama osvanu komentari u kojima je sijajset bračnih ponuda, ali Živkovićeva i dalje srce nije poklonila nikome, ili, ukoliko i jeste, to i dalje vešto skriva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)