Zanimljivosti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKAZALA GRUDI: Fanovi se raspametili, ali šta je to obukla mlada pevačica, da li biste vi ovo poneli? (FOTO/VIDEO)

Pevačica ne prestaje da iznenađuje svoje fanove modnim "krikovima", a samu sebe je u jednom od poslednjih nazvala moćni rendžer.

15.11.2022 21:01

TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKAZALA GRUDI: Fanovi se raspametili, ali šta je to obukla mlada pevačica, da li biste vi ovo poneli? (FOTO/VIDEO)
Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović gde god da se pojavi uvek je u centru pažnje. Ovog puta ona je "raspalila" maštu fanova u odevnoj kombinaciji koju je sama opisala kao “moćni rendžer”. U pitanju je kreacija koja više otkriva nego što pokriva, a pevačica je poznata po neobičnim stajlinzima koji izgledaju prilično futuristički i poput scenskih kostima za snimanje akcionih filmova.

Džehverovićeva je obukla kožni komplet iz dva dela koji je u donjem delu imao pantalone, ali je više izgledao poput kupaćeg kostima s dodacima. Gore je obukla kožni brushalter preko koga je ponela kožne rukave u vidu bolera. Time su njene grudi došle u prvi plan i izazvale opštu pomamu. 

Cela kombinacija je bila u crno-belo-žutoj boji, a pevačica je za nju dobila više od 85.000 sviđanja.

- Ako si rendžer, onda si najmoćniji rendžer -

- Dosta više, goriš -

- Moj najdraži rendžer -

- Idealna si za Evroviziju 2023. -

- Modna ikona -

- Najzgodnija pevačica - ređali su se komentari ispod pevačicine objave. 

Teodora je, inače, pre nekoliko dana bila u jeku skandala kada je obožavaocu iz prvog reda tokom svog nastupa otela telefon iz ruku. Ona je, inače, poznata kao neko ko je prisan s fanovima, ali ovaj je, kako se čini, otišao predaleko. Naime, mladić je iz prvog reda bukvalno telefonom snimao Teodorino međunožje, što je temperamentu pevačicu prilično razbesnelo. Zaustavila je izvođenje pesme i otela mu mobilni iz ruku. 

- Brate, šta ti to pokušavaš? Je li? - rekla je Teodora i dodala:

- Šta mi slikaš gaće? Kao da nikad nisi video gaće. Ajde, bre, pali! - kazala je pevačica, a onda i obrisala snimak sa njegovog telefona.

Reakcija Džehverovićeve naišla je na salve pohvala na mrežama, a posebno su je podržale pripadnice lepšeg pola koje su smatrale da je to bio najbolji način osvete fanu koji je prevršio svaku meru. 

Bonus video:

Komentari (0)