Zanimljivosti

MISTERIOZNA PORUKA DRAGANE KOSJERINE: Voditeljka ponovo pokrenula lavinu komentara na Instagramu, šta je to obukla? (FOTO)

Lepa voditeljka mami uzdahe gde god da se pojavi, a fanovi su toliko oduševljeni njome da su prokomentarisali da je ona nešto "najbolje što naša zemlja ima".

11.11.2022 11:01

MISTERIOZNA PORUKA DRAGANE KOSJERINE: Voditeljka ponovo pokrenula lavinu komentara na Instagramu, šta je to obukla? (FOTO)
Prntscrn/YouTube/svaštara

Voditeljka Dragana Kosjerina je po mišljenju mnogih najleše lice s malih ekrana. Neki bi rekli da nema toga što ona ne može da ponese, a da joj lepo ne stoji. Ovoga puta ona se opredelila za netipičan odevni predmet, a u pitanju je nešto između rolke i ponča. 

Kosjerina je tako juče objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je na prvi pogled u belo-krem rolki. Lice je sakrila iza naočara, vezala je gustu kosu u rep, dok je od nakita ponela zlatne alke. Na sledećoj fotografiji shvata se da nije u pitanju rolka, već pončo. Čini se da je takav vuneni ogrtač sve što vam je potrebno u prelaznom jesenjem periodu, tačnije tokom ovih dana kada je ujutru i uveće vidno hladnije nego tokom dana.

- Kad pogledaš me preko ramena - kratko je napisala Kosjerina u opisu svoje objave, što je navelo njene fanove da se zapitaju kome je upućena ta misteriozna poruka. 

U trenu su počeli da se ređaju komentari. 

- Najlepše, najljupkije lice sa TV-a. Odmerena, kulturna, besprekorna, odlično pripremljena za svaku emisiju, gde je svaka reč na mestu! Pravi biser -

- Bila si i ostaćeš zauvek najlepša, najzgodnija i najseksipilnija žena u Srbiji. Ti si živ dokaz da savršena žena ipak postoji - 

- Nije realno da ovako prezgodno i elegantno izgledaš iz dana u dan -

- Dragana da li si ti svesna svoje lepote? Definicija žene u koju se zaljubiš odmah -

- Savršenstvo bez mane. Kao med si slatka -

- Zar Vam nije hladno u ogrtaču, jutros je bilo oko 10ak stepeni? Pohvale za stajling -

- Nešto najlepše iz Srbije - glasile su samo neke od reakcija oduševljenin Draganinih fanova. 

Na veliku žalost mnogih pripadnika jačeg pola Dragana od 2018. godine uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom. Ona je odlučila da vereniku rođendan čestita i putem društvenih mreža, što je i uradila pre nekoliko dana.

Dragana je sa vrenikom prošetala beogradskim šetalištem, zabeležila zajedničke momente, a jednu takvu fotografiju kako se ljubi sa njim postavila je na profil. Iako ne njenom Instagramu često možemo da vidimo slike sa zajedničkih putovanja, njeni pratioci dosad nisu imali prilike da vide izlive nežnosti, sve do danas.  

- Srećan ti rođendan, moj Bo. Za sve lepše godine - napisala je ona u opisu fotografije.

Bonus video:

Komentari (0)