Zanimljivosti

MEGAN ZAPREPASTILA FANOVE: Izgledaš kao da nosiš pelene, to nikako ne laska tvojoj figuri! (FOTO)

Supruga britanskog princa Harija obukla je zeleni kombinezon koji je potpuno drugačiji od njenog dosadašnjeg damskog stila i time je razočarala pratioce na društvenim mrežama.

25.10.2022 18:01

MEGAN ZAPREPASTILA FANOVE: Izgledaš kao da nosiš pelene, to nikako ne laska tvojoj figuri! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, Megan Markl, veoma je zapažena gde god da se pojavi, što je bio slučaj i ove nedelje kada je snimljena nedaleko od svog doma u Kaliforniji, SAD. Ona je, naime, viđena u Montesitu, i to, prema mišljenju mnogih, u neprimerenoj modnoj kombinaciji.

Budući da je nosila kesu Wendy Foster, pretpostavlja se da je upravo tamo bila u kupovini, a paparaci su je snimili u zelenom kombinezonu marke Malia Mills koji košta 595 dolara. Reakcije javnosti bile su potpuno podeljene zbog takvog njenog autfita, a mnogi su bili zaprepašćeni činjenicom da jedan svakodnevni kombinezon košta blizu 600 dolara. 

Vojvotknija od Saseksa je obukla sporni kombinezon koji je u gornjem delu u vidu topa, dok je u predelu kukova nabran i vrećasto se širi poput "begi-pantalona". Model je takav da baš i ne čini figuru laskavom, a kao da je i to malo, njegove nogavice su dužine 3/4, dakle samo prekrivaju kolena i ostavljaju listove gole.Megan je pokušala da autfit upotpuni time što je preko ramena prebacila zeleni džemper slične nijanse. Ponela je crnu torbu, veliki šešir u roze boji, kao i naočare. Obuća je bila svedena u vidu ravnih minimalističkih sandala koje na prvi pogled izgledaju kao da su papuče.

Mnogi su sugerisali da bi čizme bile mnogo adekvatniji izbor umesto sandala "koje izgledaju kao da su za plažu".

Megan je imala veoma malo šminke, kao i obično. Ona se, inače, najčešće opredeljuje samo za bronzer i rumenilo koji njenom licu daju svežinu, a na usnama obično nosi neutarlniji ili rozikasti karmin. Dugu kosu je vezala u nizak rep, dok je i nakit bio sveden. Imala je samo tanju ogrlicu s priveskom, narukvice, verenički prsten i sat.

Većina njenih pratilaca pohvalila je vojvotkinjino izdanje, iako je ono potpuno drugačije od onoga na šta ih je ona navikla kada je u pitanju moda. 

- Ovo je Megan koje se sećamo -

- Vratila se svom prepoznatljivom stilu i ovo joj mnogo bolje pristaje -

- Šešir je fantastičan -

- Megan ume da i od svakodnevne kombinacije da napravi unikatnu -

Međutim, najčešći su bili komentari da Megan treba da ostane dosledna svom novijem damskom stilu koji je primeren osobi na njenom položaju. Takođe, u reakcijama su se našče i one da je vojvotkinja izgledala krajnje neuredno. 

- Ne znam ko bi mogao u ovim pantalonama da izgleda lepo -

- Deluje kao da je obukla prvo šta joj je došlo pod ruku -

- Megan, dušo, da li svesna da ovo baš i ne laska tvojoj figuri -

- Begi pantalone koje vise sa svih strana i u kojima izgledate kao da ispod nosite pelene za odrasle, su svakako loš izbor -

- Gde si pošla u tome? -

- Da nije stavila šešir delovalo bi kao da je u pidžami - glasile su samo neke od kritika na Meganin račun. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)