Zanimljivosti

ŠOKANTNO IZDANJE SANJE VUČIĆ, POJAVILA SE SAMO U NAJLON ČARAPAMA: Svi su gledali u njen donji deo tela, šta ti bi devojko?! (FOTO)

Brojni fanovi mlade pevačice istakli su kako joj nije potrebno da toliko eksplicitno pozira jer ima i druge kvalitete, a vi prosudite sami kakav je najnoviji stajling atraktivne crnke.

17.10.2022 11:05

ŠOKANTNO IZDANJE SANJE VUČIĆ, POJAVILA SE SAMO U NAJLON ČARAPAMA: Svi su gledali u njen donji deo tela, šta ti bi devojko?! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica Sanja Vučić, glavni vokal nekadašnjeg sastava Hjurikejn, nedavno je počela svoju solo karijeru. "Izbacila" je i spot za numeru “Omađijan” koja je odlično prošla i pobrojala milionsku gledanost. Međutim, atraktivna crnka juče je objavila i novi set fotografija koje su kod pojedinih fanova naišle na niz negodovanja i to zbog jednog detalja. 

Problem je bila Sanjina garderoba za snimanje, tačnije odsutsvo garderobe. Vučićeva je tako pozirala u krem donjem vešu i brushalteru, a preko svega je imala samo duge najlon-čarape u boji kože i sportski kraći perjani prsluk, jedan od onih koji se nose u sastavu jakne. Celokupni aksesoar začinila je providnim cipelama, dok jaka šminka nije izostala, kao ni kosa vezana u pletenicu koja joj doseže do kukova.

I možda sve to ne bi bilo toliko strašno da Vučićeva na fotografijama ne izgleda kao da je potpuno gola, to jest da na sebi nema apsolutno ništa osim najlon-čarapa. Iz tog razloga do izražaja dolazi samo donji deo njenog tela, pa celokupan izgled deluje čak i pomalo šokantno.  

Zgodna pevačica je na prvoj fotografiji bila vidno zagledana u daljinu, dok su mnogi prokomentarisali da na narednoj deluje tužno. Najveći broj njenih fanova je ipak pohvalio njen izgled, ali je nekolicina ljudi taj vid eksponiranja video kao krajnje preteran. 

- I Sanja se skinula?! Sanjice, imaš glasčinu, jednu od najjačih na Balkanu, nema potrebe da se skidaš. Srećno -

- Aman ljudi, nije gola, zumirajte i videćete da ispod čarapa nosi gaćice -

- Zašto si obukla te dronjke -

- Ista si sada Kim Kardašijan -

- Vau, Sanja, ti si u stvari vuk u jagnjećoj koži...svaka čast -

- Zašto si tužna, svete moj -

- Na drugoj fotografiji je ista Maja Marinković -

- Skockana tip-top, ali vidno tužna -

- Prelepa - glasili su samo neki od komentara na njenu najnoviju objavu. 

Fotografije su za nepuna 24h dobile više od 36.200 sviđanja i na stotine komentara.

Podsetimo, to nije prvi put da se Sanja pojavljuje samo u čarapama. Ona je to već uradila pre 2 nedelje pojavivši se u crnim najlon čarapama i u kožnom sakou. Tada je gore ponela samo brushalter, a nije izostao ni ponovo tužni izraz lica. Komentari su tada bili u vidu gomile srca, ali se našao i deo onih koji su smatrali da Sanji fali deo stajlinga kada je u pitanju donji deo tela.

Da li se vama sviđa kako pevačica izgleda samo u najlon čarapama i prsluku?

BONUS VIDEO: 

Komentari (3)

Nasmejaste me

16.10.2022 18:58

Ahahahahahahahahaha!!!!

Gaga

12.01.2023 00:58

Ne svidja mi se. Ima fantastican glas i peva bozanstveno. Ne trebaju joj ovakve "umetnicke" slike , narcisoidne da se sto vise pokaze. Slatka je, sarmantna, elokventna, harizmaticna ... treba da imas svoj stil oblacenja, a ne svlacenja. Srecno sa karijerom, zelim ti sve najbolje.

Dina

29.07.2023 17:59

Da je lepa nije.Daleko je od lepote,čak ni slatka!Realno!Da peva ima ok glas.Fotografije bez komentara.....a to znači deluje jeftino