Zanimljivosti

ŠTA JE TO DANIJELI DIMITROVSKOJ IZMEĐU NOGU?! Posle razvoda od Amidžića manekenka ne gubi vreme, fanovi zbunjeni: Možeš ti i bolje od toga! (FOTO)

Manekenka je pozirala u toaletu u kožnom kompletu, a zbog jednog poteza su je pojedini pratioci osudili navodeći kako joj nije potreban takav marketing.

12.10.2022 15:35

ŠTA JE TO DANIJELI DIMITROVSKOJ IZMEĐU NOGU?! Posle razvoda od Amidžića manekenka ne gubi vreme, fanovi zbunjeni: Možeš ti i bolje od toga! (FOTO)
Foto: YouTube/Printscreen

Manekenka Danijela Dimitrovska posle 10 godina braka razvela se od voditelja Ognjena Amidžića sa kojim ima sina Matiju. Njih dvoje su sve do objave vesti o razvodu, što se dogodilo ovog leta, delovali kao idiličan par, pa je zato je mnoge vest o njihovom rastanku zatekla. Danijela se posvetila sebi pa je tako na radost brojnih pratilaca na Instagramu počela mnogo češće da objavljuje fotografije.

Tako je i juče na toj društvenoj mreži postavila fotku za koju je dobila salve komplimenata. Unikatna modna kombinacija naišla na brojne pohvale.

Danijela se odlučila za kožni komplet u vidu mini suknje i oversajz sakoa u svetlo braon boji. Suknja je dubokog struka, svedenog kroja i minimalne dužine, a manekenka ju je uparila uz belu kežual košulju. Ceo stajling upotpunila je kožnim kaubojskim čizmama.

- Ne shvatajte ovo lično - napisala je Dimitrovska uz fotografiju.

Mnogima nije promakao detalj da se Danijela fotografisala u toaletu u kom se zatekla tog trenutka. Dugonoga lepotica se nonšalatno naslonila na lavabo na koji je i podigla desnu nogu, dok joj je ruka planski, ili možda ipak slučajno, zapala između nogu. Tako je sakrila ostatak prizora, verovatno na razočaranje brojnih fanova.

- Prelepa si na ovoj fotografiji. Autfit je fenomenalan! Uvek sa stilom i merom u svemu -

- Žena koja polako ulazi u legendu -

- Brutalna si -

- Bomba -

Kao i uvek, našla se nekolicina dušebrižnika kojima je zasmetala Danijelina podignuta noga.

- Može ona i bolje od toga. Majko, skidaj te noge! - uporan je bio jedan pratilac.

Danijela ima 35 godina, ali ima izgled kojim može da parira i mnogim daleko mlađim koelginacama. Ona je svima zadala domaći zadatak pre 2 nedelje kada je pozirala u škotskoj sivoj suknjici i sakou u istoj boji ispod koga je ponela sportski brushlater. Trbušnjaci i vitke noge su ono što je bilo u prvom planu i zašta je pobrala najviše simpatija.

Instagram je u trenutku bio preplavljem smajlijima u vidu groma, dok su fanovi slali i komentare kako ne mogu da dođu sebi i da se nisu nadali tome koliko Danijela može da bude izazovna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)