Zanimljivosti

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BEZ BRUSA POZIRALA ISPRED KUĆE! Dočekali je jezivi komentari na mrežama! (VIDEO)

Ćerka Harisa i Meline Džinović prvo je savetovala svoje ženske pratioce da nikada nigde ne idu bez brushaltera, a sada je očigledno rešila da ga ni sama ne nosi, što je izazvalo mnogobrojne reakcije.

17.09.2022 12:35

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BEZ BRUSA POZIRALA ISPRED KUĆE! Dočekali je jezivi komentari na mrežama! (VIDEO)
TikTok-djinadzinovic

Đina Džinović (18), ćerka pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović, na TikToku prati blizu 200.000 ljudi. Njeni roditelji nisu bili mišljenja da njihova maloletna ćerka ima društvene mreže, međutim, mama je prva zvanično popustila. Sada je Đina na udaru najrazličitijih komentara, pa i kritika, a i žestokih uvreda.  

- To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti jer su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje mišljenje. Na Instagramu svi imaju trbušnjake, svi su na Maldivima, svi imaju Rolex i Hermes torbu i niko nije na fakultetu. Ja nisam videla nijednu sliku na Instagramu da je neko u biblioteci ili da neko uči. Zato se držim stava da je to u njihovim godinama veliko zlo i da ne treba da im bude dostupno - rekla je za medije mama Melina pošto je zvanično i popustila mezimici. 

Ipak, istakla je da je svesna da je njena ćerka lepa devojka, ali da ne treba da se slika kao starlete.

- Bitno je da sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge - nadovezao se i tata Haris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Đini se ipak nedavno "omaklo" i počela je redom da postavlja fotografije na kojima je vidno bez brushaltera. Mnogi su počeli da komentarišu kako njeno bujno poprsje uopšte nije prirodno, a nije bila pošteđena ni brutalnih kritika na račun ostalih atributa. Ipak, bilo da su malo dorađene ili dar majke prirode, Đina je oduševljena svojim grudima i ne propušta priliku da ih pokaže gde god može i to čak i u providnim majicama bez brushaltera.

Džinovićeva je tako postavila i video na kome je u belom delimično providnom topu dugih rukava. On doseže do ispod grudi, gde se i vezuje, a vidno je da mlada influenserka ispod njega nema donji veš. Dole je ponela širi letnji šorts, a stajling je zaokružila crnom torbicom i papučama u istoj boji.

Fanovi su se raspomamili komentarušići njen post. Svaka druga reakcija bila je da je preslatka i prelepa, dok su pripadnici jačeg pola isticali i kako bi je ženili. Podrazumeva se, našlo i pregršt zajedljivih komentara.

- Kakve su to papuče? -

- Užas! -

- U tim papučama, bogami nikako nisi slatka -

- Noge su ti ko balvani, možemo drva da kratimo zimi! - glasili su samo neki od jezivih komentara na račun osamnaetsogodišnjakinje. 

Prema navodima pojedinih medija iz regiona, bilo je i reakcija u kojima je Đina kritikovana "jer je otkrila gruid".

- Grudi samo što ti ne ispadnu! -

- Gde si pošla bez brushaltera? -

Tih komentara, međutim, sada nema na Đinovićevom postu, pa se veruje kako ih je on uklonila.  

Podsetimo, pre svega godinu dana Đina je objavla da njene grudi nisu silikonske, već prirodne, i to u priči na Instragramu. Ona je potom zamolila sve devojke da uvek nose brushlater kako im grudi ne bi spale, što je pomalo neobično imajući u vidu fotografije kakve ona objavljuje. 

- Uglavnom nosi “push up” brushalter dok ti još rastu grudi, da bi rasle “visoko”. Nemoj NIKADA da ideš bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno jer use*e sve! I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne maži nadole. Nosite brushaltere 24/7, a na spavanju pogotovo, da vam ne bi jedna bila veća od druge - napisala je tada Đina.

U njenim skorijim objavama na društvenim mrežama svi možemo da se uverimo da Džinovićeva uskače samoj sebi u usta budući da ona čak više ni ne nosi brushalter. Pogledajte njene objave, pa presudite sami.

@djinadzinovic

dobar mi je feed u poslednje vreme ZADOVOLJNA SAM FINALLY 🍒🌹💋👺 ♬ Stop using this sound silly tramps - ♱

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Komentator

17.09.2022 15:38

Bravo za roditelje, odgojili su drocu.

DžO

18.09.2022 07:56

Što se lično mene tiče, može i bez gaća. Bilo bi joj lepše.

Sanja Manojlovic

12.10.2022 23:06

Bas tupava devojka ..