Dijeta BILA SAM OČAJNA ZBOG DEBLJINE, BOLEO ME JE SVAKI DEO TELA: A onda sam u 55. godini neočekivano otkrila kako da smršam - za 12 nedelja izgubila sam 18kg! (FOTO) 16:50
Odrasli SRUČILA SE PRED SVIMA NA ROŠTILJU - tvrdila je da je dobro, ali iste noći je preminula! Zdravoj ženi nije bilo spasa, skrhan muž sad otkriva šta joj se desilo! 22:10
Odrasli POPIJTE OVAJ NAPITAK PRED SPAVANJE I IMAĆETE NIKAD MIRNIJU NOĆ - ujutru ćete odmah isprazniti creva i zaboraviti na zatvor! Utiče i na smanjenje holesterola! 19:40
Odrasli NAPIPALA SAM OVO U GRUDIMA I POMISLILA DA NIJE NIŠTA - zet me je ubedio da se testiram: Pogledao me je užasnuto i rekao "To je..." 17:10
Vesti VLADETA JEROTIĆ JE DAVNO OTKRIO KAKO NASTAJU SVE BOLESTI: Šest godina posle i dalje se priča o njegovim mudrim zaključcima 15:20
Odrasli ŠTA SE DESI S TELOM KAD SPAVATE U HLADNOJ SOBI? Konačno razrešena nedoumica da li je to zdravija opcija ili ne, možda se iznenadite! 06:05
Foto dana Kejt Midlton posetila pacijente obolele od raka i zahvalila se za podršku koju je od njih dobila tokom svoje bolesti. 15:11
Odrasli NAJSMRTONOSNIJI GINEKOLOŠKI RAK ODAJE SE OVIM ZNACIMA - svaka može da oboli zato OPREZNO! Prof. dr Pažin objasnio kako se leči 15:10
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA SA TELOM AKO SVAKO JUTRO JEDEMO JAJA? Ovo je dnevna mera, a nutricionista objašnjava da li se jedu žumanca 11:46
Odrasli DR ŽIVKOVIĆ OBJAŠNJAVA ŠTA ZNAČI ČVORIĆ NA ŠTITNOJ I DA LI JE TO OPASNO: Svi mi dolaze na pregled sa istom rečenicom, a ovo je pravi znak bolesti! 17:44
Odrasli ZNATE LI KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PREHLADE I GRIPA? Ključan je ovaj simptom i njegovo trajanje, a posledice mogu biti kobne 16:20
Odrasli DR DEJAN FILIMONOVIĆ IZNEO JEZIVU ISTINU O POROĐAJIMA DEVOJČICA - najmlađa je imala samo 13 godina: Ovo je PROBLEM! 10:10