Odrasli GASTROENTEROLOG TVRDI, OVAJ NAPITAK SMANJUJE GASOVE ZA 5 SEKUNDI: Brzo rešenje za grčeve u stomaku i nadutost 22:30
Odrasli ISCEDILA JE BUBULJICU I ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI: Doktori su joj rekli da je mogla da umre jer je uradila ono što svi rade, a ne znaju koliko je to opasno! (VIDEO) 18:00
Vežbanje KOLIKO STE U FORMI ZA SVOJE GODINE: Jednostavan test koji otkriva sve o vašem zdravlju! 15:40
Odrasli KOLIKO JE ZAISTA OPASNO KADA VAS UJEDE PAUK? Za mnoge je ovo noćna mora, evo šta obavezno morate odmah da uradite! 10:20
Prirodom do zdravlja BAKIN NAPITAK ZA IMUNITET - RECEPT KOJI SE ČUVA KAO SUVO ZLATO: Lako se priprema, a prepun je vitamina C! 08:01
Odrasli IZGLEDALA JE POTPUNO ZDRAVO, A ONDA JE SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Ostala je bez 7 organa, u operacionoj sali nastao muk! (FOTO) 15:40
Odrasli KAD JE DOKTOR ČUO KOLIKO VODE PIJEM DNEVNO, ODMAH ME JE POSLAO DA URADIM KRVNU SLIKU: Nisam ni slutila da sam u opasnosti! 13:40
Prirodom do zdravlja NIJE STRES NI MANJAK SNA: Ovo je pravi razlog zašto ste svako jutro pospani - krivac je ispred vašeg nosa! 09:40
Brak i veze OSETIO SAM SVRAB NA ČUDNOM MESTU I BIO SAM UBEĐEN DA ME DEVOJKA VARA: Guglanje simptoma mi je uništilo život, a onda sam otkrio istinu! 22:00
Brak i veze DIVNA SUPRUGA ME JE NEGOVALA DOK SAM SE BORIO SA RAKOM, SADA HOĆU DA SE RAZVEDEM: Njoj dugujem život, ali OVO moram da uradim! 21:00
Odrasli OVE LEKOVE NE SMETE DA PIJETE S KAFOM: Greška koja se ne prašta, možete sebi da ugrozite zdravlje! 18:00
Odrasli MOJA KUĆA ME POLAKO UBIJA: Počela sam da se gubim, kad sam OVO otkrila, shvatila sam da mi je život u opasnosti (VIDEO) 17:01