Odrasli Naučnici potvrdili: LJUDI rođeni u ovom mesecu NAJDUŽE ŽIVE, a ključni razlog je jedna INFEKCIJA! 14:30
Odrasli Često vas potreba za mokrenjem BUDI IZ SNA: Evo šta to govori o vašem zdravlju, nije svejedno! 08:07
Prirodom do zdravlja ZABORAVLJENU NAMIRNICU retko ko jede, a ona snižava holesterol, čisti krvne sudove i jača kosti! 07:20
Odrasli Napipala sam čudnu izraslinu na glavi i bila sam ubeđena da imam tumor na mozgu: Istina je bila NEVEROVATNA (VIDEO) 17:30
Odrasli Ja sam ZUBAR i posle jednog pogleda mogu da vam otkrijem 7 STVARI O VAŠEM ZDRAVLJU, a da ne kažete ni reč! 15:35
Odrasli Čak 30 GODINA sam pogrešno koristila SPREJ ZA NOS! Doktor razjasnio - evo kako treba da koristite da bi delovao (VIDEO) 13:30
Vesti Šta ŽUTE MRLJE na jastuku OTKRIVAJU o vašem ZDRAVLJU: Evo kako da ih se rešite i da li je OPASNO spavati na njima 19:01
Odrasli Ako osećate BOL U STOPALU koji se "penje" u listove, REAGUJTE odmah, to može da bude i znak opake bolesti 16:01
VIP saveti Sa 12 GODINA donela je ODLUKU koja joj je oblikovala telo i donela SVETSKU SLAVU - danas izgleda kao AVION! (FOTO) 14:20
Vesti Mina iz Leskovca je bila na samrti, a onda je stigao dugo očekivani lek: Posle te borbe, Bog ju je nagradio NAJVEĆIM poklonom 09:43