Zanimljivosti

REKLAMIRA GUZU? Milica Pavlović u tangama na drvetu, pa na travi (FOTO)

Senjorita ne prestaje da iznenađuje fanove, ali i kolege, prvo se popela na drvo, pa za fotkanje okrenula pozadinu u tangama, a sada se potrbuške bacila na travu, mreže izgorele!

06.09.2022 12:30

REKLAMIRA GUZU? Milica Pavlović u tangama na drvetu, pa na travi (FOTO)
instagram-senoritamilica

Pevačica Milica Pavlović ne prestaje da pozira u minijaturnom bikiniju i da postavlja fotografije svoje pozadine. Ona je izdala nov album koji se brzinom svetlosti zavrteo kao retko šta do sada, tužila se sa koleginicom Anom Nikolić oko pesme “Provereno”, nastupala svuda, a stigla je i da se baškari sa drugaricama na Svetom Stefanu. Baš kada smo pomislili da smo je videli u svim mogućim i nemogućim izdanjima, ona se popela na drvo i objavila fotografiju zadnjice.

Mnogima nisu jasni ovi provokativni potezi mlade pevačice budući da ona odlično peva i ima gomilu hitova. Tek posle veranja po drvetu, ona se juče valjala i po travi. Pavlovićeva je tako pre nepuna 24h objavila na Instagramu fotografiju ponovo u crnom malenom bikiniju koji je malo šta ostavio mašti na volju. Ona ovoga puta leži na travi, oslonjena je na ruke i noge je podigla u kolenima, kako bi njena pozadina ponovo bila u prvom planu.

U pozadini je kuća obrasla vinovom lozom, a seksi senjorita uživa na suncu. Ona je ponovo u Crnoj Gori, tačnije u Đedovini, a predah je iskoristila kako bi opet uživala u lepom vremenu i malo se fotografisala. Milica je ovde vidno i doterana, a sređena duga plava kosa joj pada preko ramena.

Fanovi su jedva dočekali još jednu njenu slobodniju fotografiju, pa je Instagram preplavljen srcima, bombama i gromovima.

Objava je dobila za nepuna 24h već blizu 30.000 sviđanja i na stotine komentara, a u njima jači pol poručuje Milici da je najseksipilnija žena na svetu, boginja, ribetina i slično, što je bio slučaj i kada se verala po drvetu.

Među komentarima koji su privukli najviše pažnje bili su i ovi:

- Kud nisam ta trava, da se po meni valja! -

- Tako je, samo opušteno! -

- Auuuuuu, kao struna! -

- Mica ubica! -

Našao se i deo onih koje je iznenadila ovakva Miličina poza za fotografisanje.

Pevač Saša Kovačević je tako u komentaru samo stavio dva zbunjena smajlija i jedan grom. Jedna pratiteljka mu je odgovorila, da je prokomentarisao fotografiju, a pritom je uopšte nije lajkovao. Izgleda da se i kolega Saša zbunio pri pogledu na Miličinu pozadinu.

Bilo je i drugih sličnih reakcija.

- Mico, pa šta je ovo? -

- Ju, ju ,ju ju! -

- Rosna trava, boleće te glava -

Kako se vama dopada ovo Miličino izdanje?

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rade

06.09.2022 19:54

A ovamo se stidi filmskog poljupca... Koga ona pravi ludim😂🤣😇🐷🐩🐔🐮👻