Zanimljivosti

PROVOKATIVNA SENJORITA: Milica žari i pali maštu fanovima u nikad manjem bikiniju! (FOTO+VIDEO)

Pevačica uživa na crnogorskom primorju ovoga puta za svoju dušu, a neprestanim objavama na Instagramu topi mora i planine Svetog Stefana i okoline!

17.08.2022 11:00

PROVOKATIVNA SENJORITA: Milica žari i pali maštu fanovima u nikad manjem bikiniju! (FOTO+VIDEO)
FOTO: ST/P. Divac

Pevačica Milica Pavlović trenutno uživa u vili na Svetom Stefani gde puni baterije za nove poslovne poduhvate. U moru nastupa ona je našla vremena i da proslavi svoj 31. rođendan, a po svemu sudeću 4. decenija kojom korača joj dobro stoji. 

Relaksirana pevačica je tako objavila fotografiju direktno iz kreveta gde je primetno bez šminke sa malim podočnjacima, u svilenom bebi dolu i duge kose. Milica očigledno maksimalno uživa u komforu smeštaja u kome boravi budući da na svojim pričama na Instagramu neprestano objavljuje snimke iz vile u kojoj je. Čini se da joj ništa ne može poremetiti sjajno raspoloženje, a primetno je i da je u lepom društvu prijateljica.

Iako su se mnogi možda zapitali zašto je Milica objavila fotografiju bez šminke, pažnju fanova je očigledno privukao svileni kombinezon za spavanje.

instagram-senoritamilica

Jutarnje izdanje Milice Pavlović

Ona je objavila i video koji je delimično sa fotografisanja povodom njenog rođendana gde je tip-top skockana i u bebi roze donjem vešu i kombinezonu iste boje. Pavlovićeva je zatim skinula nadogradnju, skratila kosu, izvukla se iz neudobnog korseta i uživa u belom topu kratkih rukava i donjem delu kupaćeg. Šminka je neutralnija i u vidu sedefastih nijasni dok je kosa kratka i polumokra, a kao vidni znak leta je i cvet u kosi, dok ona i pozira na cvetnoj ljuljašci. 

Snimak se završava provokativnim kadrovima lepe senjorite koja se kupa u bazenu u minijaturnom zlatnom bikiniju.

Kao šlag na torti, ona je objavila i set fotografija u zlatnom kupaćem kostimu. Milica zavodljivo izlazi iz bazena dok je telo u prvom planu.

Fotografije su za svega pola sata dobile 6.000 sviđanja, a komentari su usijali društvene mreže.

- Avgust - bilo je sve što je Milica kratko napisla uz objavu.

- Seksi senjorita -

- Prava bomba -

- Riba deluks! -

- Goriš šećeru! -

- Najlepša pevačica - bile su samo neke najbrže reakcije fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)