Zanimljivosti

Voditeljka SLAGALICE BEZ ŠMINKE: Da li je lepša od Nataše, Slobode, Ane ili Nine? (FOTO)

Srećna Republika donosi vam 5 lepotica koja nemaju problem da pokažu lice bez trunke šminke kakvo ne viđamo na malim ekranima, a evo i ko su one!

15.08.2022 14:00

Voditeljka SLAGALICE BEZ ŠMINKE: Da li je lepša od Nataše, Slobode, Ane ili Nine? (FOTO)
FOTO: ST/N. Mandić, E-Stock, V. Lukić

Leto je uveliko u jeku, tropski dani su pred nama, a mnoge VIP dame predah od letnje gradske vreve su pronašle na obali mora. Blagodeti sunca su velike, ali samo ukoliko vodimo računa i koristitmo zaštitni faktor, kako nam pored opekotina lice ne bi dodatno starilo.

Preplanuo ten i kosa stilizovana slanom morskom vodom čini se da su mnogim damama sa domaće javne scene dovoljne da Instagram preplave svojim fotografijama bez trunke šminke i filtera

Srećna Republika donosi vam i top 5 dama koje su dobile salve pohvala za izgled bez šminke.

1. Voditeljka Marija Veljković

Voditeljka Slagalice se početkom godine razvela od Milana Milanovića posle više od 10 godina zajedničkog života u kome su dobili 3 dece. Marija je ovo leto sa decom provela u Alanji, Turskoj, a koliko joj je prijao odmor vidimo po njenom osmehu koji govori više od milion reči.

Lepa voditeljka se vratila sa odmora na kome je napunila baterija na maksimum, a juče se uslikala samo sa orhidejom u kosi i bez trunke mejkapa.

- Jer najlepša šminka je ljubav - napisala je Mara uz narednu fotografiju sa ćerkama.

Usledila je gomila pohvala, među kojima su se ređali ovakvi komentari.

- Najzad normalna, prirodna fotografija kako i dolikuje, divni ste! -

- Najlepša voditeljka -

- Ni ne treba Vam šminka uz takvu lepotu i harizmu! -

2. Pevačica Nataša Bekvalac

Lepa Nata je skorije uz naslov fotografija sa odmora napisla kako joj nedostaju njeni “promašaji” i pitala pratioce da li je došlo vreme da “ponovo napravi neku glupost”, aludirajući na to da iza sebe ima 3 braka i 2 ćerke i da je možda posle svega ponovo došlo njenih 5 minuta za ljubav.

Bekvalčeva nikada nije imala problem da pokaže lice bez šminke, a ovoga puta je uz stihove pesme na kojoj očigledno radi objavila i fotografiju bez mejkapa.

Veštom oku Srećne Republike nije promaklo da Nata nosi prsten na domalom prstu desne ruke, a tetovaža cveća kod zgoba je jedini detalj koji Bekvalčeva ponosito nosi ovde.

3. Glumica Sloboda Mićalović

Sloboda je fotografijom objasnila šta je prirodna lepota. Ona je zvanično prošle godine proglašena za najlepšu prirodnu glumicu na svetu i to od strane američkog portala "Beautiful Women Pedia". Portal često pravi izbor najlepših, Sloboda je tako jedna od retkih koja je zauzela sam vrh liste.

Glumica uživa u braku sa glumcem Vojin Ćetkovićem u kom imaju bliznakinje, a fotografija je samo jedna u nizu potvrda Slobodine bezvremenske lepote.

- Vidim pegice, vidim ženu koja postaje legenda, možda već i jeste -

- Imaš plemićko poreklo divna damo -

- Prirodna lepota, šarm, harizma, dobrota, moj večni idol - samo su bili neki od komentara.

4. Novinarka Nina Radulović

Nina trenutno boravi na crnogorskom primorju gde uživa sa sinom Lavom koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Lepa novinarka je poznata po svojoj raskošnoj lepoti tako da ovo nije 1. put da je vidimo bez šminke.

Osunčan ten, bakarna kosa i cvet u kosi bili su sasvim dovoljni da Nina u crnoj majici preko bikinija i kratkoj teksas beloj suknji uz papuče objavi seriju fotografija.

- Najlepša žena na svetu -

- Bog ovde nije štedeo, baš se čak otvorio! -

- Lepota koja inpresionira ceo Balkan, a možda i ceo svet - bile su samo neke od reakcija fanova.

5. Pevačica Ana Stanić

O razvodu Ane Stanić i Momčila Lavrnića pisalo se proteklih godina, iako je pevačica sve demantovala. Ona i Lavrnić su u braku od 2010. godina iz koga imaju sina Vuka. Tabloidima je Momčilo bio zanimljiv zbog privatnog života, budući da je pre braka sa Anom nekoliko godina živeo sa lepom voditeljkom Brankom Nevistić tokom koje su njih dvoje dobili sina Luku.

Ana uživa ovoga leta najviše u pratnji sina Vuka, a mnoge je oduševila fotografijama u kupaćem kostima zbog vitkog tela na kojoj su joj pozavidele mnoge. Ona često objavljuje fotografije bez šminke, a tako je bilo i sada. Ona je ostala dosledna svome stilu tako da i dalje nosi kraću plavu kosu na paž.

- Prelepa si Anči, godine ti ništa ne znače -

- Oduvek si bila i ostala posebna -

- Ana Stanić, srpska Šeril Krou! - samo su bile neke reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Koka

16.08.2022 21:26

Sloboda i Ana prelepe i jedine iz ove grupe potpuno prirodne.