Zanimljivosti NOVE FOTOGRAFIJE ANE IVANOVIĆ IZAZVALE ŠOK: Ljudi trljaju oči u neverici šta se desilo poznatoj srpskoj lepotici - nakon tračeva da ju je muž varao sada je SVE jasno! 14:35
Zanimljivosti PAPARACI USLIKALI DECU ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA ŠVAJNŠTAJGERA: Ovako izgledaju sinovi poznatog para o čijem navodnom razvodu se bruji danima, čulo se i kojim JEZIKOM pričaju! (FOTO) 11:16
Zanimljivosti ŠTA JE TO BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER UPRAVO URADIO S RUKAMA? O njegovom potezu svi pričaju, krije šaku kao zmija noge - objavio sliku na mrežama, ljudi zbunjeni! (FOTO GALERIJA) 15:15
Zanimljivosti ŠOKANTNO! ČUVENA NEMAČKA PSIHOLOŠKINJA PROGOVORILA O BASTIJANU I ESTER! Spomenula flert, ljubav, ali i MALTRETIRANJE I MOBING - evo šta se u stvari dešava između njih dvoje! 11:52
Zanimljivosti ŠOK I NEVERICA, BASTIJAN UHVAĆEN NA DELU SA ZANOSNOM ESTER SEDLAČEK - bili su zajedno na odmoru DVE NEDELJE? Mučni snimak za Anu obišao planetu! (VIDEO) 13:55
Zanimljivosti PROCURIO KONTROVERZNI SNIMAK BASTIJANA I ESTER - SVE JE POČELO JOŠ PRE TRI GODINE?! Ljudi u neverici gledaju - da li je ovo moguće? (VIDEO) 14:19
Zanimljivosti NAKON ŠTO JE BASTIJAN OTPRATIO TRUDNU ESTER, S KOJOM NAVODNO IMA AFERU, ona je OVIM potezom odlučila da pokaže šta je istina: I dalje je uz njega (FOTO) 08:31
Ispovesti NA MARIJU SAM GLEDALA KAO NA MLAĐU SESTRU: Decu sam joj poverila, pričala joj sve tajne, a to je uradila pod mojim krovom! 21:05
Zanimljivosti RIJALITI ZVEZDA SE RAZVELA PRE MESEC DANA, a sada je uhvaćena u šemi sa bivšim mužem: Osvanule eksplicitne slike (FOTO) 19:01
Strast ZASPAO SAM PIJAN U DNEVNOJ SOBI, A KAD SAM SE PROBUDIO NIJE MI BILO ŽENE: Popeo sam se do spavaće sobe i tamo zatekao horor - pozlilo mi je od prizora! 21:30
Zanimljivosti ŠVAJNŠTAJGER ŽESTOKO ISPROVOCIRAO ANU - nova objava odjeknula poput bombe! Osvanula i njena fotografija na njegovom profilu! (FOTO) 21:20
Zanimljivosti "DECA SU TA KOJA JEDINO ISPAŠTAJU RASTANKE I PODELE, OSTAJE PRAZNINA": Nakon spekulacija da Bastijan već živi s drugom nova objava Ane Ivanović pokrenula lavinu! (FOTO) 12:14