Brak i veze O OVOME NIKO NE RAZMIŠLJA NA VENČANJU, A TREBALO BI: Tri pitanja koja mogu sve da promene, razmislite na vreme! 14:45
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Brak i veze RUSKA LEPOTICA SE UDALA ZA SULTANA, RODILA MU SINA JEDINCA, A ONDA JE NA INTERNETU SAZNALA DA SE RAZVODI NJE: Bajka se pretvorila u horor priču, jedno nije mogao da oprosti 14:01
Vesti OTAC JE UPROPASTIO MOJU SVADBU, ČIM SAM VIDELA S KIM JE DOŠAO, ODMAH SAM IH IZBACILA! Pao mi je mrak na oči, tata me je slagao na moj najvažniji dan 21:20
Zanimljivosti OVAKO JE IZGLEDALA KAD JE ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA SVOG VREMENA, A DANAS PUNI 80: Zgrnula je milione nakon smrti supruga, evo i kako (FOTO/VIDEO) 15:31
Brak i veze MLADI BRAČNI PAR JE BIO NA IVICI RAZVODA, ONA JE RONILA SUZE SVAKOG DANA: A onda je on predložio nešto - mislila je da je bizarno, ali pristala je! 20:25
VIP saveti OVO SE DEŠAVALO U BRAKU ANE I BASTIJANA - IZA ZATVORENIH VRATA SVE JE BILO DRUGAČIJE: Švajnštajger ju je stalno zbog jednog kinjio, Ivanovićeva sve priznala! (FOTO) 20:31
Zanimljivosti LJUDI U SUZAMA ZBOG SNIMKA ANE IVANOVIĆ - U PRVOM PLANU BASTIJANOVE RUKE, PA PRIZOR KOJI PARALIŠE! Usledila je eksplozija emocija, svi redom čestitaju! (VIDEO) 15:02
Strast SUPRUGA ME TRETIRA KO DA SAM OTIRAČ ZA NOGE, A ONDA SAM SAZNAO ŠTA RADI DOK SAM JA NA POSLU: Ovo krije od mene 15 godina, srce mi je slomila! 19:20
Zanimljivosti MELANIJA NAPUSTILA DONALDA TRAMPA?! Bela kuća bez prve dame, svetski mediji bruje o razvodu, a stiglo i saopštenje: "Ti si imbecil najvišeg ranga!" 17:10
Zanimljivosti ANA IVANOVIĆ EMOTIVNIM OBRAĆANJEM ZABRINULA MILIONE - kad intuicija proradi... Obratila se jednoj osobi, pa otkrila: Ovo se dešava kad niko ne gleda! 13:07
Zanimljivosti KADA BUDETE VIDELI ŠTA JE ESTER URADILA NAKON ŠTO SE ANA POJAVILA U OVOJ SENZACIONALNOJ HALJINI - okrenuće vam se želudac! Ovo je dokaz da je Nemica godinama OPSEDNUTA Ivanovićevom! (FOTO) 17:22