Brak i veze MUŽ JE STALNO RADIO DO KASNO, PRATILA SAM GA I SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM VIDELA S KIM SE VIĐA: Istina je bila gora od preljube! 21:40
Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Ispovesti ZA 7 GODINA BRAKA NIKADA NISAM DOŽIVELA VRHUNAC - promenila sam jednu stvar i desilo se čudo u krevetu: Ovo je tajna dobrog intimnog odnosa 23:01
Zanimljivosti "KOLIKO PARA HOĆEŠ ZA MARIJU?": Onazis je pitao njenog muža, a kada ju je dobio, nastavio je da joj urniše život! Najčuvenija afera se završila FILMSKI TRAGIČNO! 07:30
Zanimljivosti UBILA SE BIVŠA ŽENA ČUVENOG GLUMCA! Njena poslednja poruka kida srce - oglasio se i on, Amerika u šoku! (FOTO) 18:32
Ispovesti PLANIRALA JE ODMOR SA MUŽEM, A ON JE SAOPŠTIO DA HOĆE DA SE RAZVEDE! Loša situacija se pretvorila u katastrofu - na mrežama je videla fotografije i u trenu joj je pozlilo! 22:30
Ispovesti VLADIMIR JE OŽENIO SAVRŠENU ŽENU, PA SE BRŽE BOLJE RAZVEO POSLE 3 MESECA! Kada je prijateljima rekao zbog čega, svi su zanemeli 17:25
Ispovesti DRAGAN JE SA ŽENOM OTIŠAO NA ULTRAZVUK - kada su videli šta nosi, oblio ga je znoj! Zbog saznanja kod lekara priredio joj je pakao 13:41
Zanimljivosti BILA JE U SENCI ŽENE PREDSEDNIKA, pa je spvala sa njenim muževima: Ovako je sestra Džeki Kenedi delovala iz tame (FOTO GALERIJA) 19:01
Strast USRED NOĆI SAM UHVATIO SUPRUGU SA TIM PREDMETOM U RUKAMA: Odmah sam znao da me vara i to ne sa bilo kim - krila je od mene 10 godina! 23:05
Zanimljivosti NJU SU MUŠKARCI PRATILI KO SLEPI, GUBILI GLAVU ZBOG NJENE LEPOTE: Udala se za milionera i prestala da se doteruje - njene fotke su ŠOK 11:51
Brak i veze GRKINJA (39) TRAŽILA RAZVOD JER ZA 17 GODINA BRAKA NIJEDNOM NIJE DOŽIVELA VRHUNAC: Sad se oglasio i muž - sve gori, jedna stvar sve zanima! 22:05