Roditeljstvo KAKO RAZVOD UTIČE NA DECU: Dirljiv crtež malenog dečaka sve je rekao, mnogi su zaplakali! (VIDEO) 16:10
Zanimljivosti PRIŠAO MI JE ČOVEK I REKAO: "Gospođo, vaš muž spava sa mojom ćerkom tinejdžerkom" Ovako je prevarena najlepša žena na svetu 13:01
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDA BIVŠA DŽEFA BEZOSA koju je posle 25 godina prevario sa Loren Sančez: Ko je jedina bogatašica koja neće biti pozvana na svadbu godine? 09:40
Vesti PREKO NEDELJE SAM ŽIVEO SA LJUBAVNICOM I NAŠIM SINOVIMA, A VIKENDOM SA SUPRUGOM I ĆERKOM: Posle 10 godina njih dve su saznale istinu - to sam skupo platio! 20:15
Roditeljstvo STRUČNJACI OTKRILI ZAPANJUJUĆ RAZLOG ZAŠTO SE PAROVI ČEŠĆE RAZVODE UKOLIKO IMAJU ĆERKE, A NE SINOVE: Objašnjenje iznenadilo mnoge! 19:35
Odrasli NEDA ARNERIĆ SE UDAVALA TRI PUTA: Zbog prvog muža nije postala svetska zvezda, drugi je bio 32 godine stariji, sreću našla sa trećim! 19:01
Brak i veze O OVOME NIKO NE RAZMIŠLJA NA VENČANJU, A TREBALO BI: Tri pitanja koja mogu sve da promene, razmislite na vreme! 14:45
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Brak i veze RUSKA LEPOTICA SE UDALA ZA SULTANA, RODILA MU SINA JEDINCA, A ONDA JE NA INTERNETU SAZNALA DA SE RAZVODI NJE: Bajka se pretvorila u horor priču, jedno nije mogao da oprosti 14:01
Vesti OTAC JE UPROPASTIO MOJU SVADBU, ČIM SAM VIDELA S KIM JE DOŠAO, ODMAH SAM IH IZBACILA! Pao mi je mrak na oči, tata me je slagao na moj najvažniji dan 21:20
Zanimljivosti OVAKO JE IZGLEDALA KAD JE ZAVELA NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA SVOG VREMENA, A DANAS PUNI 80: Zgrnula je milione nakon smrti supruga, evo i kako (FOTO/VIDEO) 15:31
Brak i veze MLADI BRAČNI PAR JE BIO NA IVICI RAZVODA, ONA JE RONILA SUZE SVAKOG DANA: A onda je on predložio nešto - mislila je da je bizarno, ali pristala je! 20:25