Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Zanimljivosti ČUVENI KOMIČAR JE TADA ZNAO DA JE BRAK SA 18 GODINA MLAĐOM VODITELJKOM GOTOV: Jedna rečenica vodoinstalatera otvorila mu je oči 10:45
Strast ŽENE ME VIŠE NISU ZANIMALE POSLE RAZVODA: Onda se na vratima pojavila ona i bukvalno mi uskočila u krevet, ali kada je pomenula jednu reč sledio sam se! 22:05
Zanimljivosti BAŠ JOJ SE NE DA - najlepšu glumicu prvi muž varao sa prostitutkama, a drugi prebio: Prilikom skoka sa mosta u rijalitiju joj pukli silikoni! (FOTO) 22:40
Zanimljivosti ZALUDELA BIVŠEG EMINE JAHOVIĆ, razvela se posle 8 meseci, kažu da ga ja varala sa ovim dasom: Najlepša turska glumica ima buran ljubavni život 11:40
Brak i veze LJUBAVNICA JE POSLALA MEJL SUPRUZI SA SOČNIM DETALJIMA: Usledio je odgovor prevarene žene kakvom se nije nadala! 21:40
Zanimljivosti RAZVODI SE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA NA SVETU - brak pukao zbog sajta za odrasle? Muž razljutio javnost detaljima o raskošnom životu 12:48
Brak i veze JEDNA REČ JE BILA DOVOLJNA DA SE OKONČA MOJ BRAK POSLE 20 GODINA: "Nije mi to samo rekao, zarežao je na mene" 09:41
Roditeljstvo KAKO RAZVOD UTIČE NA DECU: Dirljiv crtež malenog dečaka sve je rekao, mnogi su zaplakali! (VIDEO) 16:10
Zanimljivosti PRIŠAO MI JE ČOVEK I REKAO: "Gospođo, vaš muž spava sa mojom ćerkom tinejdžerkom" Ovako je prevarena najlepša žena na svetu 13:01
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDA BIVŠA DŽEFA BEZOSA koju je posle 25 godina prevario sa Loren Sančez: Ko je jedina bogatašica koja neće biti pozvana na svadbu godine? 09:40
Vesti PREKO NEDELJE SAM ŽIVEO SA LJUBAVNICOM I NAŠIM SINOVIMA, A VIKENDOM SA SUPRUGOM I ĆERKOM: Posle 10 godina njih dve su saznale istinu - to sam skupo platio! 20:15