Brak i veze HTELA SAM DA IZNENADIM LJUBAVNIKA ZA ROĐENDAN: Kad sam OVO videla ispred njegove kuće, shvatila sam kolika sam glupača bila! 21:01
Brak i veze GORE OD PRELJUBE, STRAŠNIJE OD IZDAJE, MUŽ JE PONIZIO NA SVOM ROĐENDANU: Kada je čula šta joj je rekao pred svima, okrenula se i pobegla zauvek! 18:10
Zanimljivosti BIVŠI MUŽ SLAVNE GLUMICE UHVAĆEN SA 20 GODINA MLAĐOM: Ljudi u šoku - ona je mini verzija njegove nekadašnje žene! 09:40
Brak i veze RAZVOD U SRBIJI: Koliko košta i zbog čega se parovi najčešće rastaju? Osim neverstva, evo šta nikako ne praštaju 10:15
Horoskop SUDBINA MEGAN MARKL VISI O KONCU - astrolozi upozoravaju: Brak sa Harijem puca po šavovima, ovo će presuditi! (FOTO GALERIJA) 09:01
Brak i veze ČIM JE OVO VIDELA NA VAGI, ODMAH JE ZNALA DA JE MUŽ VARA: U gluvo doba noći odala ga je sitnica na koju mnogi ne obraćaju pažnju! 22:20
Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Zanimljivosti ČUVENI KOMIČAR JE TADA ZNAO DA JE BRAK SA 18 GODINA MLAĐOM VODITELJKOM GOTOV: Jedna rečenica vodoinstalatera otvorila mu je oči 10:45
Strast ŽENE ME VIŠE NISU ZANIMALE POSLE RAZVODA: Onda se na vratima pojavila ona i bukvalno mi uskočila u krevet, ali kada je pomenula jednu reč sledio sam se! 22:05
Zanimljivosti BAŠ JOJ SE NE DA - najlepšu glumicu prvi muž varao sa prostitutkama, a drugi prebio: Prilikom skoka sa mosta u rijalitiju joj pukli silikoni! (FOTO) 22:40
Zanimljivosti ZALUDELA BIVŠEG EMINE JAHOVIĆ, razvela se posle 8 meseci, kažu da ga ja varala sa ovim dasom: Najlepša turska glumica ima buran ljubavni život 11:40
Brak i veze LJUBAVNICA JE POSLALA MEJL SUPRUZI SA SOČNIM DETALJIMA: Usledio je odgovor prevarene žene kakvom se nije nadala! 21:40