Strast KADA SAM VIDELA ŠTA SU U KOLIMA RADILI MOJ MUŽ I MOJA NAJBOLJA DRUGARICA, SMUČILO MI SE: Sve snimljeno - posle 10 godina konačno znam istinu! 22:45
Vesti ČUVALA JE VELIKU SESTRINU TAJNU OD PORODICE: Majka i treća sestra sada žele da je se odreknu, totalni haos u porodici! 18:15
Vesti SVEKAR I SVEKRVA SU ME MOLILI DA SE POMIRIM S NJIHOVIM SINOM: Kada su čuli sramotnu istinu o njemu, napravili su mu PAKAO od života! 20:35
Brak i veze JEDNA NOĆNA PORUKA JE OTKRILA TAJNI ŽIVOT MOG MUŽA: Laže me 10 godina, a sada je uradio NEOPROSTIVU stvar! 21:20
Psihologija AKO STE DOGURALI DO OVE GODINE BRAKA, TRAJAĆETE ZAUVEK: Ovaj period je ključan, statistike ne lažu! 18:40
Brak i veze KAD SAM ČULA ZA ŠTA JE MOJ MUŽ OPTUŽEN NA POSLU, CEO ŽIVOT MI SE SRUŠIO: A sad sam odlučila da rizikujem SVE zbog drugog muškarca! 22:00
Vesti TRI DANA PRE VENČANJA JE SAZNALA DA JU JE VERENIK PREVARIO NA MOMAČKOJ VEČERI, ALI SE IPAK UDALA ZA NJEGA: A posle dve nedelje mu je priredila pakao! 18:00
Vesti OVIH 5 ZNAKOVA NA VENČANJU ZNAČE DA ĆE BRZO USLEDITI RAZVOD: Svadbeni fotograf otkrio tihe signale koje su jasni znakovi za uzbunu! 17:40
Ispovesti UDALA SE ZA MUSLIMANA I ZBOG LJUBAVI PRISTALA NA SVE: Kad mu je ovo zatražila, posle njegovih reči poželela je da se razvede! 20:40
Strast NE BRIJE NOGE, NE ŠMINKA SE, IMA 59 GODINA I DVE DECENIJE MLAĐEG DEČKA: "Samo on može da me ispoštuje u krevetu!" (FOTO) 22:05
Brak i veze PROŠLI STE KROZ TEŽAK RASKID ILI RAZVOD: Ovih 7 znakova su pokazatelj da ste spremni za novu ljubav! 07:15
Brak i veze DIVNA SUPRUGA ME JE NEGOVALA DOK SAM SE BORIO SA RAKOM, SADA HOĆU DA SE RAZVEDEM: Njoj dugujem život, ali OVO moram da uradim! 21:00