Zanimljivosti Detalji iz života Ane Ivanović: Malo ko zna šta je po obrazovanju, a razvod od Bastijana nije prvi neuspeh u ljubavi 08:30
Vesti TETKA je usred mog venčanja viknula moje ime - nasmejala sam se, ali to je bio GLAS SA NEBA da prekinem sve! 16:07
Zanimljivosti Megan Markl sprema PLAN ZA RAZVOD: Svađe sa princom Harijem sve učestalije, kraj je pitanje dana! 13:01
Zanimljivosti Poznati GLUMAC posle 4 razvoda rekao zbogom braku, pa iznenadio sve: OŽENIO 26 godina mlađu dadilju! (FOTO) 12:15
Ispovesti Mislila sam da me muž VARA, ali ono što sam otkrila bilo je mnogo gore: Evo gde stvarno ode kad "skoči do prodavnice" 12:20
Zanimljivosti Nakon neprijateljskog razvoda, NI 2 GODINE kasnije, udala se za prvog komšiju i prijatelja: Glumcu bivša "zabila nož" 11:00
Brak i veze Napustila sam muža jer nije hteo da ide na večeru sa mnom: Možda mislite da sam luda, ali nisam mogla dalje! 20:30
Zanimljivosti BOL posle razvoda: Anđelina otkriva MRAČNU STRANU Breda Pita, a deca ne žele ni da čuju za njega 14:01
Zanimljivosti Nikol Kidman ima recept za ostavljene: Svaki put kada joj neko SLOMI srce, ona uradi OVO! (FOTO) 21:15
Zanimljivosti Dženifer Aniston je 20 godina vodila tajnu BORBU da postane MAJKA: Njena emotivna ispovest dirnula je sve 13:10
Zanimljivosti U jeku RAZVODA Nikol Kidman i Kita Urbana: DOGOVOR oko dece već je ODAVNO postignut, ovo su neobični detalji 11:01