Zanimljivosti Nikol Kidman ima recept za ostavljene: Svaki put kada joj neko SLOMI srce, ona uradi OVO! (FOTO) 21:15
Zanimljivosti Dženifer Aniston je 20 godina vodila tajnu BORBU da postane MAJKA: Njena emotivna ispovest dirnula je sve 13:10
Zanimljivosti U jeku RAZVODA Nikol Kidman i Kita Urbana: DOGOVOR oko dece već je ODAVNO postignut, ovo su neobični detalji 11:01
Zanimljivosti NIKOL KIDMAN se RAZVODI posle 19 godina: Nije želela ovo, toliko se borila da sačuva brak! (FOTO) 08:30
Brak i veze Zvala me je ljubavnica mog muža i rekla mi da sam DOSADNA u krevetu: OVAKVU osvetu ni u snu nije očekivala! 22:30
Zanimljivosti Posle prvog POLJUPCA mu je opalila ŠAMAR: Tijana i Slaviša Čurović su se voleli, pa razveli, a onda je usledio PREOKRET! 18:15
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Odrasli OPASNIJA od bolesti, gubitka voljenih i razvoda: Lekari tvrde da nam JEDNA STVAR najviše SKRAĆUJE ŽIVOT! 19:14
Strast Najbizarniji bračni zaplet: Supruga me je prevarila sa svojim šefom, a onda sam ja oženio njegovu ćerku! 22:00
Ispovesti Posle 22 godine braka sam PREVARILA MUŽA: Svaki put kad vidim ljubavnika osećam kao da letim! 21:01
Ispovesti Ivana (20) na društvenim mrežama otkrila strašnu ISTINU o MUŽU: Vratila sam se roditeljima sa bebom, bez posla i ponosa 14:15