Strast POČELA JE DA ME LJUBI I SKIDA ODEĆU, A ONDA SAM SHVATIO DA IMAM OGROMAN PROBLEM: Ostavio sam je NAGU i pobegao, sada ne znam kako da devojci kažem istinu! 19:25
Ispovesti SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA I TU VEST S IMENOM BEBE OBJAVILA NA MREŽAMA: Ubrzo je zvala zaova i moj život se pretvorio u noćnu moru! 17:30
Strast VODILA JE LJUBAV S DEČKOM U SVOM STANU, A ONDA ISPRED VRATA ZATEKLA ŠOKANTNU PORUKU: Nije mogla da veruje šta joj je taj čovek napisao! (FOTO) 21:35
Ispovesti UDALA SAM SE IZ LJUBAVI ZA SIROMAŠNOG ČOVEKA - JA SAM TA "BUDALA"! Posle dece i mnogo godina provedenih u braku evo šta se dogodilo! 08:30
Kuce USVOJILI SU PSA SA TRI NOGE, USLEDILA JE ŠOK REAKCIJA KUCE DOMAĆINA: Svi su skočili na noge, strah im je obuzeo telo! (VIDEO) 07:20
Brak i veze SVAKOG PETKA DEKA (89) RADI ISTU STVAR ZA SVOJU ŽENU - zbog jednog detalja i mnogi muškarci su plakali kao kiša: Kad su ga pitali zašto, u 4 reči je sve objasnio! (VIDEO) 06:50
Brak i veze SUZE SAME IDU: ONA IMA 93 GODINE I BILA JE NA SAMRTI! Ono što je uradio njen partner s kojim je delila život 73 godine, nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO) 18:20
Vesti VOLJENI MUŽ JOJ JE UMRO OD RAKA: Slomljena od bola odlučila se na potez za koji bi malo ko imao hrabrosti i snage! (VIDEO) 14:01
Zanimljivosti NAJZAD OTKRIVENE REČI KOJIMA JE TITO ZAPROSIO 32 GODINA MLAĐU JOVANKU: Kada je čula kako glasi prosidba, znala je da ne sme da mu kaže ne! 19:10
Brak i veze PSIHOLOG UPOZORAVA - OVO nikad ne tražite od partnera! Odnosu ćete naneti ogromnu štetu i neće biti povratka! 06:51
Strast PORUKA OD NEPOZNATOG MUŠKARCA MI JE UNIŠTILA VEZU, A ONDA ME JE ZVALA NJEGOVA SUPRUGA: Ovo nije ni u snovima očekivala, totalni šok! 21:50
Strast ŽENE KOJE OVO RADE TOKOM INTIMNIH ODNOSA, NAJVEROVATNIJE ĆE BITI NEVERNE! Da li su njihovi razlozi za ovo OPRAVDANI? 22:10