Ispovesti STRANAC U POZORIŠTU SE TRLJAO O MENE, a predstavu je gledao sa mamom: Dan kasnije u hotelskoj sobi desila se "eksplozija" - ko bi ovo smeo? 20:20
Brak i veze OPROSTILA SAM MU SERIJU PRELJUBA, A ON NI POSLE 10 GODINA NEĆE DA MI URADI OVO: Dojadilo mi je da slušam njegove izgovore 10:10
Ispovesti "ŠTA SI URADILA DO SAD? IMAŠ 35 GODINA, A NEMAŠ NI MUŽA, NI DEČKA - a i to pseto što vodaš, bolje da si dete rađala"! Da li i vi, drage žene, ovo svakodnevno slušate "u prolazu"? 20:10
Strast SVAKI PUT KAD MOJ DEČKO POČNE DA SE SKIDA, JA POBEGNEM: Prestravljena sam da će otkriti šta u krevetu krijem godinu dana, ne znam kako da mu priznam istinu! 13:25
Horoskop OBASIPAĆE VAS LATICAMA RUŽA SVE DOK VAS NE ODVUKU U KREVET: Lažni romantičari su rođeni u ovim horoskopskim znacima, a drugi su pak večno zaljubljene duše 09:01
Zanimljivosti FATALNA PLAVUŠA IZ ČOLINOG SPOTA UKRALA JE SRCE NIKOLI KOJO: Bićete u šoku kada čujete koliko je stariji od nje - u braku su godinama i to im ne smeta (FOTO GALERIJA) 12:41
Strast MISLILA JE DA NEKO KORISTI NJENE STVARI, A ONDA JE SNIMAK SA KAMERE OTKRIO JOŠ JEZIVIJU ISTINU: Evo šta se dešavalo svake noći u 21 čas, dok ona nije bila tu 09:40
Brak i veze SAVRŠENA RAZLIKA U GODINAMA AKO ŽELITE DA LJUBAV TRAJE: Rešena večita dilema - ovo su nove zapanjujuće informacije! 07:01
Ispovesti U BLIZINI MOJE DEVOJKE NISAM MOGAO NI DA DIŠEM, MORAO SAM DA JE OSTAVIM! Mnogi su se ZGROZILI kad su shvatili zašto je raskinuo s njom! 23:15
Strast ČIM ONA POČNE DA SE SKIDA, JA POČNEM DA SE TRESEM, A KAD OVO URADI RUKOM, BEŽIM GLAVOM BEZ OBZIRA: Muškarac ne zna kako da reši ogroman problem! 23:01
Ispovesti REČI KOJA JOJ JE MAJKA REKLA NEPOSREDNO PRED SMRT JOJ I DALJE ODZVANJAJU U GLAVI: O ljubavi i braku imala je da kaže samo jedno - ćerka je zanemela! 19:20