Brak i veze RASKINULI SU I ON JE SUTRADAN DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU - dobio je potres mozga i izgubio pamćenje! Posle nekoliko dana njoj je stigla PORUKA zbog koje je zanemela! 10:20
Horoskop DECEMBAR ĆE POSTATI CRVEN OD STRESA I BESA ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKE: Raskinuće veze kada se najmanje nadaju! 09:01
Brak i veze SAMO NE ON, KAD SAM OTKRIO S KIM JE U VEZI MOJA BIVŠA, SRCE MI JE PREPUKLO: Koliko dugo su OVO radili meni iza leđa? 22:30
Vesti IMAO JE 7 GODINA KAD JE POSLAO POKLON DEVOJČICI IZ DALEKE ZEMLJE: 15 godina kasnije desilo se nešto što nije mogao ni da zamisli, kutija za cipele mu je promenila život! 09:40
Ispovesti HTELA JE JAVNO DA PRIZNA BRATU DA SE VIĐA S NJEGOVIM DRUGOM, ali nije ni sanjala da će izazvati ovakvu dramu! Mladić je pobesneo i poleteo na njega, kamera je SVE SNIMILA! (VIDEO) 21:30
Brak i veze ČUVENI RUSKI KARDIOLOG JE NA SVOM STOLU DRŽAO TEGLU S LJUDSKIM SRCEM: Kada je jednog dana studentima ispričao čije je ono bilo, SLEDILI SU SE! (FOTO) 14:01
Brak i veze MUŽ ME NIJE NI SPOMENUO U TESTAMENTU, POSLE 14 GODINA SAM DOŽIVELA ŠOK! Njima je ostavio sav imetak, ne mogu da se oporavim! 10:20
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 08:30
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 22:01
Kuce PAS JE PRIŠAO KOVČEGU U KOM JE LEŽAO NJEGOV POKOJNI GAZDA: Ova scena je sahranu učinila još težom, duše se kidaju napola! (VIDEO) 17:01
Brak i veze MLADA JE KLEKLA NA VENČANJU U CRKVI: Umesto u zaljubljeni par, svi su zabezeknuto gledali u poruku na njenim cipelama (FOTO) 13:44
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20