Zanimljivosti

Na koga to liči sin Nine Radulović i Branislava Lečića? Svi su samo gledali u OVOG DEČAKA!

Lepa voditeljka se s naslednikom Lavom (11) provodi na moru, odakle se nije libila da objavi veliki broj fotografija.

09.08.2022 17:05

Na koga to liči sin Nine Radulović i Branislava Lečića? Svi su samo gledali u OVOG DEČAKA!
instagram-nina_radulovic_official/

Poznata novinarka i voditeljka Nina Radulović ovo leto provodi u Grčkoj i to na Sitoniji. Ona je najzad dočekala dugoočekivani odmor i sa svojim sinom Lavom (11) otputovala na Halkidiki. Ona retko objavljuje fotografije svog naslednika, ali kada to radi, onda je to uz posebnu emociju i iz srca, što je potpuno očekivano, pa je tako učinila i ovog puta.

Lepa voditeljka je na fotografijama u crvenoj mini haljini, dok je Lav u crnoj majici i šortsu. I mama i sin nose iste načaore za sunce, popularne lenonke, a slike su nastale u trenutku kada su se najverovatnije spuštali do obale budući da oboje stoje na stenovitom silazu i zadivljeno gledaju u more uz osmeh.

Lav se nije libio da na narednim slikama poljubi mamu, a potom i da rukom zajedno sa njom napravi srce. Dečak za razliku od lepe voditeljke ima plave oči, ali mnogima ipak deluje da on ipak više liči na mamu nego na oca, poznatog glumca Branislava Lečića. Ipak, ima i onih koji misle suprotno. 

Nina i Lečić venčali su se 2010. godine, a ona je svega 5 meseci kasnije rodila Lava. Par je narednih 6 godina bio u braku da bi se 2016. razveo. Glumac je, inače, 31 godinu stariji od voditeljke.

Njihov sin Lav živi sa mamom i ne krije da uživa u njenom društvu, dok Nina često za njega ume da kaže da je on njen najveći savetnik. Mreže su bile preplavljene srcima i ljubavnim porukama upućenim srećnoj mami i nasledniku.

I fotografija zgodne mame koja pozira sama u moru je dobila ogroman broj sviđanja i komentara. Nina je ponela teget bikini i izgledala zanosno bez trunke šminke. Brojne pohvale usledile su na račun njenog bujnog dekolta.

- Ti si kristalnija i lepša od mora. Tvoj osmijeh je prekrasan i divan. Fantastična si žena! -

- Grudi su ti predobre, mačkoo! Uživaj! -

- Uh, grom žena! -

- Očaran sam tvojom lepotom! -

- Božanstvena žena, božanstvene fotke! -

- Nina najveća ribetina u moru! -

- Najseksepilnija voditeljka -

- Grudi su ti med medeni -

Naravno, ni bračne ponude nisu izostale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Vlada

09.08.2022 11:44

Liči na komšiju.

Marko

09.08.2022 17:24

Ubijte me ali ovo dete je preslikani, ali pljunuti znaci, Filip Krajinovic, sa kojim je ona kao slucajno bila odmah nakon kraha veze sa Lecicem...

Đeljana

12.08.2022 08:12

Liči na Filipa Krajinovića