Zanimljivosti NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA POGLEDA: Ovako se Minja Miletić priprema za emisiju - jedan detalj nikome nije promakao! (FOTO) 19:20
Zanimljivosti ŠOK I NEVERICA, BASTIJAN UHVAĆEN NA DELU SA ZANOSNOM ESTER SEDLAČEK - bili su zajedno na odmoru DVE NEDELJE? Mučni snimak za Anu obišao planetu! (VIDEO) 13:55
Zanimljivosti VODITELJKA OPRAVDALA TITULU NAJBOLJIH NOGU SRBIJE: U haljini na preklop ponosno otkrila koja je njena jedina slabost (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti MARIJA JE PRSATA SPORTSKA VODITELJKA ZA KOJOM JE POLUDEO SVET: Otkriveno kako je dobila posao za moćni klub, OVO je presudilo! (FOTO) 15:30
VIP saveti SRPSKA VODITELJKA PREŽIVELA PAKAO - SPALA NA SAMO 37 KILOGRAMA! Jela je jednom u nekoliko dana, njena ispovest kida dušu! 14:14
Zanimljivosti POZNATA SRPSKA VODITELJKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA MREŽAMA POSLE DUGO VREMENA: Ovome se niko nije nadao, promena je više nego očigledna! (FOTO) 09:40
Zanimljivosti DIMITROVSKA PROSLAVILA ROĐENDAN U ZAGRLJAJU DEČKA, PA OTKRILA PIKANTNE DETALJE: "Kada sam podigla glavu, pala mi je vilica" (FOTO) 16:21
Zanimljivosti NOVI UDAR ZA ANU IVANOVIĆ: POGLEDAJTE KAKO BASTIJAN ZAVODLJIVO PLEŠE S DRUGOM: Atraktivna Ester se njiše dok on joj on pruža ruke - izazvali gnev u Srbiji! (VIDEO) 09:45
Zanimljivosti OVO U DUBAIJU SME SAMO DANIJELA DIMITROVSKA: Obukla haljinu zbog koje su se sve okretali - jedva obuzdala bujne grudi! (FOTO) 16:10
Zanimljivosti PRVA SLIKA TRUDNE ŽENE ZA KOJU SE PRIČA DA NOSI BASTIJANOVO DETE! Glasine sve jače da je ona kriva što je fudbaler ostavio Anu i troje dece! (FOTO) 18:17
Zanimljivosti SRCEPARAJUĆE - OVAKO JE GOVORILA POZNATA VODITELJKA DANIELA koja je izgubila bitku s opakim rakom! "Uvek sam sve radila naopako, prolazim kroz nešto mnogo teško"! 15:55
Odrasli OVO SU SIMPTOMI RAKA OD KOG JE UMRLA POZNATA VODITELJKA GRAND TELEVIZIJE! Godinu dana se herojski borila, lekari upozoravaju: Jedan znak je posebno neprijatan noću! 08:31