Zanimljivosti MAJA MANOJLOVIĆ IMA SAVRŠENU LINIJU, ALI PRIZNAJE DA TO NIJE SLUČAJNO: "Teška je to muka, ali poštujem svoje telo - to je moj hram!" (FOTO, VIDEO) 12:35
Zanimljivosti NINA RADULOVIĆ U KUPAĆEM I BEZ TRUNKE ŠMINKE: Jednim potezom objasnila zašto je najzgodnija i najlepša voditeljka (FOTO) 20:30
Zanimljivosti OSVANULI SNIMCI NAŠE NAJLEPŠE VODITELJKE U BIKINIJU: Izgleda kao grom, a haljinu koju je potom obukla sve žene žele! (FOTO, VIDEO) 21:15
Zanimljivosti MARIJA VELJKOVIĆ JE DEFINITIVNO NAJZGODNIJA NA CELOJ PLAŽI: Otkrila i zbog čega se najčešće odlučuje za odmor u Grčkoj! (FOTO) 18:10
Zanimljivosti DA LI JE NINA NAJZGODNIJA SRPSKA VODITELJKA: Ovako izgleda kad se opusti na moru, fotografije govore više od reči - otkrila i tajnu kako održava vitku liniju! (FOTO) 21:20
Zanimljivosti MAJA MANOJLOVIĆ U ISKRENOJ ISPOVESTI: "Kod mene se sve desilo u pravo vreme - kad vam neko daje vetar u leđa, kad vam je oslonac, vi možete da osvojite svet" (FOTO, VIDEO) 21:10
Zanimljivosti SUZANA MANČIĆ SA 68 GODINA GRMI U BIKINIJU: Ovako je uspela da smrša čak 15 kg za samo mesec dana! (FOTO) 22:25
Zanimljivosti NAŠA NAJLEPŠA VODITELJKA OBJAVILA SNIMAK OD KOG ZASTAJE DAH: Na pragu 6. decenije nikad fatalnija u kombinezonu i mokre kose (VIDEO) 21:20
Zanimljivosti MARIJA VELJKOVIĆ GRMI NA PLAŽI NA +45 STEPENI: Nema ko se nije okrenuo za zgodnom voditeljkom u Grčkoj! (FOTO) 18:01
Zanimljivosti DRAGANA KOSJERINA U ŠORTSU I TOPU POZIRA UZ OBALU: "Mnogi ostanu iznenađeni kada čuju koliko sam visoka" (FOTO) 19:20
Zanimljivosti DA LI JE ONA NAŠA NAJLEPŠA VODITELJKA SA NAJVIŠE STILA: Ko bi se drugi usudio da ponese ovu unikatnu modnu kombinaciju, osim nje?! (FOTO, VIDEO) 08:12
Moda NAJLEPŠA SRPSKA VODITELJKA ZAGRMELA I U ROVINJU: Na pragu šeste decenije u maloj crnoj haljini izgleda kao milion dolara! (FOTO) 22:01