Zanimljivosti

Domaće VIP dame ovoga leta odlepile za ovom bojom, a i BRUSEVI SU IZOSTALI! (FOTO)

Bela boja je najpopularnija tokom letnjih meseci, a mnoge poznate ličnosti opredelile su se upravu za nju ispod koje ili imaju gornji deo kupaćeg ili ništa!

02.08.2022 18:00

Domaće VIP dame ovoga leta odlepile za ovom bojom, a i BRUSEVI SU IZOSTALI! (FOTO)
Foto: D. Kadić, V. Lukić, Profimedia

Leto je vreme kada se najviše nosi upravo bela boja. Ova boja je hit kod dama svih godina, a najviše je birana u kombinacijama za plažu kao i za dnevnu varijantu, mada uz crnu i bela polako zauzima tron i kada je večernja toaleta u pitanju.

Poznate dame se rado opredeljuju za nju, pogotovo prilikom odlaska na plažu, a Srećna Republika predstavlja top 6 stajlinga poznatih u kojima dominira bela boja.

1. Teniserka Ana Ivanović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Bela boja dodatno ističe raskošnu lepotu poznate bivše teniserke. Ona izgleda veoma zanosna na poslednjim fotografijama na kojima korača po bazenu bez trunke šminke i duge puštene kose, a na sebi ima specifičnu belu letnju haljinu. Haljina je od najtanjeg lana i izrezana je u predelu dekoltea gde je i ustručena. Ona ima rukave koji se šire kako se približavaju delu šake. Kreacija je otvorena od butina i otkriva zgodne Anine noge, dok je u pozadini bajkovit ambijent.

2. Voditeljka Dragana Kosjerina

Dragana se poput Ane opredelila za belu letnju lanenu haljinu ili dužu košulju, budući da se donji deo ne vidi. Voditeljka ispod ima gornji deo bikinija, takođe je bez šminke, a gustu dugu kosu je opušteno pustila da pada. Košulja je tek jednim dugmetom zakopčana u predelu struka, a Dragana je podigla i duge rukave dok zamišljeno na primorskoj obali gleda u daljinu.

3. Voditeljka Sanja Marinković

Još jedna voditeljka odlučila se za dnevni letnji stajling, a u pitanju je voditeljka Magazin in, emisije na tv Pink. Sanja se odlučila za bluzu i šorts koji deluju da su u kombinaciji lana i čipke. Ona je cela u stajlnigu kao za popodnevnu šetnju pored obale mora, što je adekvatno budući da je na krstarenju. Marinkovićeva je jaku scensku šminku zamenila velikim šeširom i naočarima za sunce. Bluzi je podvrnula rukave i ona je dubokog izeza dok je dole duži šorts, a čipkani detalji su na oba modela kao da je u pitanju komplet.

4. Pevačica Seka Aleksić

Seka se slikala pored obale, a na sebi ima veliki damski slamnati šešir koji se vezuje crnom mašnicem i naočare za sunce belog kockakostog okvira. Ona nosi belu suknju koja je neravno sečena, tako da je pozadi duža dok se postepeno skraćuje ka kolenima, a gore ima neku vrstu belog bolera koji se kopča u grudima i ima duge rukave. Celu kombinaciju "razbila" je papučama na štiklu koje su leopard dezena.

5. Pevačica Nina Badrić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Hrvatska pevačica ponela je “letnji kino” kako je napisla. U pitanju je bela kreacija od satena. Ona uživa na dalmatinksoj obali, a ovo je dnevna varijanta za koju se ona odlučila. Haljina je u gornjem delu u vidu rolke, ima duge rukave i završava se u vidu mini suknje, dok ima umetnuti deo u obliku pojasa zbog čega spada u red kimona. Nina je osvežila stajling braon kožnom tašnom sa zlatnom kopčom, zlatnim sandalama i zlatnim naočarima za sunce koje imaju crvena stakla.

6. Pevačica Milica Pavlović

Najzad jedan beli večernji stajling. Milica je na nastupu u Budvi ponela beli korset, tačnije bodi koji spreda liči na korset. Ona je preko bodija ponela providan kombinezon od belog tila sa linijama, a na prvi pogled čini se kao da je cela kombinacija izjedna. Bele štikle bile su nezaobilazne i kompletna šminka i frizura budući da je nastup bio u pitanju. Milica je od nakita imala diskretnu ogrlicu i glomazne narukvice. Bodi je na radost fanova, pozadi bio izrezan više nego prosečan kupaći pa je ceo utisak bio još seksipilniji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)