Zanimljivosti

Dragana Kosjerina se pohvalila FRAJEROM, bavi se UNOSNIM POSLOM na više evropskih destinacija! (FOTO)

Lepa voditeljka je već godinama verena iako to malo ko zna budući da ona svoju intimu krije kao zmija noge, evo i ko je ukrao Draganino srce!

31.07.2022 17:30

Dragana Kosjerina se pohvalila FRAJEROM, bavi se UNOSNIM POSLOM na više evropskih destinacija! (FOTO)
Prntscrn/YouTube/Blic

Omiljeno lice sa malih ekrana nedeljom uveče, Dragana Kosjerina, retko objavljuje na društvenim mrežama svoju intimu. Jedan muškarac ipak postoji koji je zaslužan za njen blistavi osmeh, iako on nije poznat široj javnosti.

Dragana je danas na Instagarmu posle dugo vremena ponovo objavila fotografiju sa zgodnim muškarcem koji je u stvari njen verenik. Bojan Pedruv je čovek koji je na ruku Kosjerine stavio verenički prsten pre gotovo 3 godine. 

- Leto je. Lepo je - napisla je zgodna voditeljka uz fotografiju.

Ona je u teksas bermudama visokog struka, ima cvetni gornji deo bikinija, crne japanke i crveno-beli kačket. Letnji stajling dopunila je naočarima za sunce, a nosi i belu košulju koju je trenutno skinula. Njen verenik nosi šorts uz zakopčanu belu lanenu košulju i papuče, dok takođe nosi naočare. Njih dvoje zaljubljeno šetaju po primorju, a u trenutku fotografisanja videli su nešto što im je očigledno izmamilo osmehe.

Bojan je uspešan stomatolog koji radi na više evropskih destinacija. Na njegovom Instagram nalogu stoji da radi u Portugalu i Srbiji, dok stomatološka ordinacija u kojoj je posluje na teritorije Italije i Beograda. Pedruv između Portugala, Italije i Srbije očigledno nađe vremena da vidi svoju Draganu, budući da je ona više puta isticala kako je njime veoma zadovoljna.

- Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate  - rekla je ranije Dragana za medije, a više nego očigledno je da ona i Bojan uživaju u zajedničkim ternucima.

Samo neki od komentara Draganinih fanova na novu objavu sa verenikom bili su ovi.

- Najlepša voditeljka na svim prostorima -

- Savršen par -

- Uživajte golupčići! -

- Najlepši i najskladniji par na ovim prostorima definitivno! -

- Maladost sama po sebi je lepa, srećno -

- A vas dvoje prelepi, stoti put komentarišem dosadna sam! -

- Najlepša objava i ljubav prava! - bile su samo neke reakcije.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)