Vesti OSETILA JE NEPRIJATAN MIRIS U HOTELSKOJ SOBI I POGLEDALA ISPOD KREVETA: Sledila se od straha - nepoznate oči su je vrebale, bio je spreman da je zaskoči! (VIDEO) 13:30
Vesti UŠAO JE U JEZERO DA SE RASHLADI, A ONDA OSETIO DA MU SE NEŠTO UVIJA OKO NOGU: Potopio je ruke - usledio je jeziv krik! (VIDEO) 12:30
Vesti O OVOM SNIMKU BRUJI REGION - MOSTARAC UZ TRUBAČE IZ SRBIJE SLAVIO RAZVOD! Jedni su se krstili, drugi su mu čestitali, a onda je uradio nešto nečuveno! (VIDEO) 21:01
Vesti DOBRO POGLEDAJTE SVOJ PALAC, ON OTKRIVA SVE O VAMA, ČAK I ONO ŠTO KRIJETE OD SVIH: Oblik ovog prsta je ključan 16:20
Zanimljivosti ZAKAZAO JE TURNEJU, A ONDA ŠOKIRAO SVET: "IMAM RAK" I NESTAO! Poznati komičar sve rasplakao - ovo su simptomi opakog kancera koji mu razara telo! 14:25
Roditeljstvo SAD JE JASNO! Evo koliko dece u životu može da rodi žena, a koliko da ih napravi muškarac - ovo sigurno niste znali! 10:20
Psihologija KOLIKO PUTA NEDELJNO MORATE DA IMATE ODNOSE DA BISTE SMANJILI DEPRESIJU I PRODUŽILI ŽIVOT: Podaci koji su zaprepastili i naučnike, ispitano 15.000 ljudi! 22:50
Strast IMAM 52 GODINE I JOŠ BIH DA SE IGRAM, A ON NE DAJE ZNAKOVE "ŽIVOTA"! Kako da oživim strast u vezi?! 21:35
Odrasli OSETIO JE JAK BOL U LEĐIMA, NIJE SE OBAZIRAO! A, ONDA JE SAZNAO DA IMA RAK KOJI "JEDE" ORGANE: Jedini spas je bila izuzetno rizična operacija! 07:19
Strast JA SAM PENZIONERKA (62) I MAŠTAM O MOLERU KOJI JE 30 GODINA MLAĐI OD MENE: Njena ispovest podelila internet - mnogi su pocrveneli od ovog njenog pitanja! 19:40
Brak i veze KAD MI JE VERENICA REKLA ČIJI PRSTEN ŽELI DA NOSI NA SVADBI, UMALO SE NISAM ONESVESTIO: Lakše bi mi bilo da me je prevarila! 22:40
Odrasli MOŽDA DELUJU SMEŠNO, ALI POMAŽE: Ovo su 4 jednostavne vežbe protiv HRKANJA - isprobajte već večeras! 22:20