Brak i veze TRAŽIO JE SUPRUGU KOLIMA, A ONDA JE UGLEDAO U JEDNOM PARKU: Zanemeo je od bola kad je video šta radi na klupici, pa je odlučio da je pozove: Sve je snimio! (VIDEO) 22:00
Ispovesti UŠAO SAM U STAN I ČUO NEŠTO IZ SPAVAĆE SOBE: Zanemeo sam od stresa, bila je to moja žena, ali onda je usledilo ono najgore! 21:02
Brak i veze MLADA JE BACILA BIDERMAJER, A ONDA JE NASTAO HAOS: On je uleteo među devojke koje su zavrištale od šoka, ali tu nije bio kraj! (VIDEO) 16:07
Brak i veze BILA SAM NA NAJKRAĆEM DEJTU U ISTORIJI - oduševio se kada me je video, a onda je pobegao glavom bez obzira! 21:30
Odrasli PRVI SIMPTOMI RAKA DOJKE KOD MUŠKARACA: "Bio sam ubeđen da imam sportsku povredu, a onda me je sasekao bol, ubrzo sam samo PUZAO po podu"! 16:33
Telo SEO JE U AUTOMOBIL PORED SUPRUGE, A ONDA JU JE POGLEDAO: Istog trena mu je pozlilo, vrisnuo je od šoka i umalo nije povratio! (VIDEO) 21:00
Strast TOKOM INTIMNOG TRENUTKA PAZITE SE "SMRTONOSNOG STISKA"! Ovako to izgleda i posledice su OZBILJNE (FOTO) 23:15
Odrasli DOKTOR JE DOBIO POZIV - pacijent je tiho rekao da oseća nesnosne bolove na "nezgodnom" mestu i da nešto treba da se izvadi! Usledio je ŠOK, a onda pitanje - KAKO? 13:35
Vesti OVAJ ČOVEK SE DVAPUT VRATIO IZ MRTVIH I OTKRIO ŠTA JE DOŽIVEO! Kada je prvi put shvatio da umire, video je OVO: "Nikada to neću zaboraviti!" 16:50
Ispovesti MISLILA SAM DA ME DEČKO VARA, PA SAM MU UZELA TELEFON: U njemu sam našla nešto još mnogo STRAŠNIJE - legao je na moju majku, dok je ona... 23:15
Odrasli LEK ZA KOJIM SRBI MASOVNO POSEŽU MOŽE BITI UZROK EREKTILNE DISFUNKCIJE! U pitanju su dva osnovna medikamenta protiv bolova! 22:40
Strast OVO JE MOJA DEVOJKA I ONA IMA MUŠKI POLNI ORGAN! Ljudi zapanjeni Adamovim priznanjem, svi su mu poručili samo jedno! (FOTO) 21:50