Ispovesti VERENIK JOJ PROVODI PREVIŠE VREMENA U TERETANI: "Kada mi je drugarica pokazala fotku na jednom sajtu, slošilo mi se" 16:12
Ispovesti DVE NEDELJE PRED VENČANJE VIDELA SAM RAČUN IZ APOTEKE: Zanemela sam kad sam shvatila šta je naručio moj verenik 18:55
Ispovesti VERENIK MI JE UMRO NA DAN SVADBE, PA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Vodio je dvostruki život, ovo me je najviše zabolelo 18:20
Zanimljivosti MEGAN FOKS NE LIČI NA SEBE: Fanovi u šoku, poručili su joj samo jedno! (FOTO+VIDEO) 10:40
Brak i veze MLADOŽENJA JE OSTAVIO MLADU NEKOLIKO DANA PRED SVADBU: Njena majka je povukla potez o kom se i danas priča (VIDEO) 19:10
Ispovesti PRIPREMA VENČANJA PRETVORILA SE U NOĆNU MORU: "Stalno se svađam sa verenikom, ne znam da li ćemo stići do oltara!" (FOTO) 20:50
Brak i veze SA VERENIKOM IMA ODNOSE SAMO JEDNOM GODIŠNJE: To mu je najlepši božićni poklon, a prošle godine je ostala trudna! (FOTO) 18:00
Brak i veze PRED VENČANJE JE UHVATILA VERENIKA U PREVARI: Ono što se potom desilo niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO) 10:02
Strast "VERENIK JE PRISTAO DA ISPUNI MOJU FANTAZIJU A SAD ME OPTUŽUJE DA GA VARAM": Sandra je zbog intimnih maštarija na korak od otkazivanja venčanja! (FOTO) 21:00
Brak i veze TAMI JE ŽELELA DA OVEKOVEČI BAJKOVIT TRENUTAK: Kad je fotograf doneo slike zanemela je od zaprepašćenja i umalo zaplakala! (VIDEO) 11:00
Ispovesti SVEKAR JE JEDNOM REČENICOM DOVEO DO LUDILA, REŠILA JE SVE DA MU SASPE U LICE: "Preko ovih reči nisam mogla da mu pređem, pa makar se nikad ne udala!" 19:00
Ispovesti IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO) 19:00