Ispovesti

DVE NEDELJE PRED VENČANJE VIDELA SAM RAČUN IZ APOTEKE: Zanemela sam kad sam shvatila šta je naručio moj verenik

"Nikad nisam očekivala da ću bukvalno ostati bez teksta, nakon onog što sam ugledala!"

26.05.2024 20:55

DVE NEDELJE PRED VENČANJE VIDELA SAM RAČUN IZ APOTEKE: Zanemela sam kad sam shvatila šta je naručio moj verenik
Shutterstock

Jedna žena je počela da preispituje svoj predstojeći brak nakon što je pronašla sumnjive poruke na računaru svog verenika i to samo dve nedelje pre venčanja. Ona je na društvenim mrežama podelila svoje otkriće i zatražila savet od korisnika internet foruma. Naime, žena je otkrila elektronsku poštu iz internet apoteke koja je sadržala narudžbinu za lekove protiv polno prenosivih bolesti. Ova poruka je stigla nedelju dana nakon što se njen verenik vratio sa momačke večeri. 

- Videla sam poruku na laptopu preko ramena svog verenika i ostala sam zatečena. Nisam znala kako da se suočim sa njim. Nikada nisam mislila da ću biti tip žene koja neće ništa reći ili mu se usprotiviti, nakon neke situacije poput te koja se desila. Međutim, ostalo nam je manje od dve nedelje do venčanja i ne znam kako da pristupim toj temi, bukvalno sam ostala bez teksta - izjavila je buduća mlada, a o tome je pisao i The Sun.

shutterstock.com

Slučajno je na njegovom laptopu videla poruku

Ona je podelila svoje dileme na popularnom forumu Mumsnet, pitajući korisnike da li treba da spomene ovaj incident  vereniku ili da sve ostavi za sobom.

- Jednog minuta uveravam samu sebe da je to kupio za nekog drugog, a sledećeg minuta sam van sebe od besa. Ne znam šta da radim, ni da li bi trebalo uopšte da se udam za njega - pojadala se ona.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju na internetu, a mnogi su joj pružili podršku i savetovali da dobro razmisli pre nego što donese konačnu odluku.

Shutterstock, Privatna arhvia

Nije znala kako da reaguje, prvi put ostala je "bez reči"

Reakcije su bile burne i mnogi su je savetovali da otkaže venčanje.

- Molim vas, nemojte se udati za njega. On ugrožava vaše zdravlje! Otkažite venčanje, osim ako ne želite da ceo život provedete u sumnji i mogućim polno prenosivim bolestima.

- Znate da je ovo kupio za sebe. Znate da je imao se*s sa drugom ženom nekoliko nedelja pre nego što je trebalo da se oženiti vama. Nemojte se udati za ovog čoveka.

- Ako vas je sada prevario, prevariće vas i kada budete u braku.

- Lakše vam je da otkažete venčanje, nego da se kasnije razvodite.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)