Ispovesti

VERENIK MI JE UMRO NA DAN SVADBE, PA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Vodio je dvostruki život, ovo me je najviše zabolelo

Devojka je u ispovesti otkrila da se osećala kao zarobljena u filmu sa užasnim zapletom.

21.05.2024 20:20

VERENIK MI JE UMRO NA DAN SVADBE, PA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Vodio je dvostruki život, ovo me je najviše zabolelo
shutterstock.com

U ispovesti za The Guardian Kejtlin Palmieri otkriva kako je pre šest godina upoznala Erika u kojeg se zaljubila na prvi pogled. Budući da je bio elokventan, zgodan i zanimljiv nije joj mnogo trebalo da potpuno odlepi za njim. Međutim, pre njega, Majk je bio njena stara ljubav i Eriku je morala da ispriča sve. 

Naime, Majk je bio pozvan na njen 30. rođendan kod roditelja kada su roditelji organizovali zabavu u njenu čast. 

- Svi su se dobro zabavljali dok nisam čula brata kako vrišti Majkovo ime. Trčala sam prema kriku, i videla sam Majka na zemlji pored bazena mojih roditelja. Skliznuo je u vodu i nije disao. Pokušala sam da uradim reanimaciju, ali je ostao bez svesti - otkriva u svojoj ispovesti ova devojka.

"Ponovo sam našla ljubav"

Momak je nesrećno stradao usled mnogobrojnih povreda i neobjašnjivih okolnosti. Traumu koju je preživela, podelila je sa svojim novim dečkom i za preboljevanje joj je bilo potrebno vremena.

- Bilo je užasno sve to ponovo proživljavati dok sam pričala Eriku. Međutim, morali smo da mislimo na budućnost, a ona je trebalo da se temelji na poverenju. Erik je bio divan. Umeo je da me sasluša i jednostavno sam se pored njega osećala  sigurno. Pet meseci nakon upoznavanja počeli smo da živimo zajedno i zaprosio me je u Central parku 2019. godine. Sve je bilo kao iz bajke, ponovo sam našla ljubav- nastavlja Kejtlin svoju priču.

shutterstock.com

Iako je iza nje bilo bolno iskustvo bila je otvorena za novu ljubav i zajednički život

Pošto su se spremali za svadbu uskoro, noć pre venčanja njen verenik je održao govor pred porodicom i prijateljima kada je priznao i koliko je voli. Nakon što su se oprostili Kejtlin se vratila u hotelsku sobu, a on je odseo sa bratom. Sledećeg jutra ju je probudio glas njene majke koja joj je saopštila da je njen verenik umro.

- Srušila sam se na krevet i nisam mogla da dišem. Mama je došla na vrata i povela me nazad kući. Obdukcija je pokazala da je Erik umro od srčanog udara u 33. godini zbog stanja koje nikome nije bilo poznato. Moj šok i slomljeno srce bili su nepodnošljivo veliki, pitala sam se kako ću biti na Erikovoj sahrani, a trebalo je da budemo na medenom mesecu - dodaje ona.

Tu se priča nije završila

Iako je morala da prihvati veliki gubitak i da se suoči sa bolom, mislila je da se tu priča završava. Međutim, prošle godine je došlo do preokreta na dan rođenja njenog pokojnog verenika Erika kada je na društvenim mrežama saznala da je neko objavio post u kome obeležava taj dan kao sećanje na nekog ko je umro. Na objavi je pisalo kako je ta druga devojka bila sa njim na njegov poslednji dan. 

Shutterstock

Devojka je otkrila na Instagramu da je njen verenik bio u paralelnoj vezi

- Kakva bizarna koincidencija. Bio je u paralelnim vezama. Kliknula sam na profil te devojke i objava je bila  zapravo o Eriku. Poslala sam joj poruku da mi sve objasni, a devojka je otkrila kako su se upoznali putem aplikacije za upoznavanje 2019. godine i da su se viđali čak i pre našeg venčanja. Videvši poruke koje joj je slao dok smo sedeli kući, javila mi se mučnina - nastavlja Kejtlin svoju priču.

Iako, kako je rekla, svi misle da ju je on voleo i da o mrtvima treba govoriti sve najbolje, ona tvrdi da jedinu istinu zna ona i da sada kada razmišlja o njemu razmišlja kao o strancu i pita se da li je nešto prema njoj osećao. Zbog nakupljenog besa,  mesecima kasnije borila se sa depresijom i anksioznošću pa je krenula i na terapiju.

- Želim da o tome pričam i drago mi je da znam istinu. Sada mogu da izlazim bez da me proganja senka mog savršenog muškarca i u tom smislu sam slobodna - zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)