Vesti ISPOVEST MOG OCA NA SAMRTNOJ POSTELJI JE UNIŠTILA SVE ŠTO SAM MISLILA DA ZNAM O SVOM ŽIVOTU: Šokantna tajna je umalo uništila celu porodicu 20:50
Strast U KOLIMA SAM NAŠAO CEDULJU KOJA JE MOJOJ DEVOJCI ISPALA IZ TORBE - PISALO JE MOJE IME I JEDAN BROJ: Pao mi je mrak na oči, sad znam šta krije od mene! 08:30
Ispovesti OTIŠLA SAM NA ŽURKU ZA ODRASLE: U sobama su se ređali na gomili, a onda sam videla KO JE TAMO - novi šok usledio je sutradan, tu scenu ne mogu da izbacim iz glave! 07:31
Vežbanje PITALI SU DEDU OD 68 GODINA DA SE SKINE - KADA JE POKAZAO TELO, SVI POPADALI! A onda je otkrio svoju TAJNU, tome se niko nije nadao! (VIDEO) 07:30
Zanimljivosti DA LI JE OVO MOGUĆE?! ESTER SEDLAČEK OTKRILA BASTIJANOVU TAJNU - objavljen deo škakljivog intervjua! Progovorila o tome šta on radi kad se KAMERE UGASE! 18:31
Vesti NAŠLA SAM SAVRŠEN JEFTIN STAN U SRCU GRADA - nisam ni sanjala šta će me sačekati u njemu! Kada sam pozvala vlasnika doživela sam još veći ŠOK! 20:45
Vesti KAO DETE BILA JE SVEDOK ZLOČINA, a decenijama kasnije je saznala da je u tome ulogu imao njen SVEKAR! Isplivala mračna porodična tajna! (FOTO) 14:15
Vesti ISPOD KUĆE JE PRONAŠAO JEZIVU LUTKU STARU 200 GODINA, SVI SU UBEĐENI DA JE UKLETA: Onda su počeli da se nižu MORBIDNI događaji! (FOTO) 14:30
Ispovesti LJUBOMORNI SINIŠA (58) JE OPTUŽIVAO SVOJU DEVOJKU TANJU (47) DA GA VARA, A ONDA JE SAZNALA NJEGOVU TAJNU: Govorio je da je slobodan, a onda joj je stigla poruka koja ju je slomila! 21:01
Ispovesti DOŠLA JE DA UPOZNA RODITELJE SVOG DEČKA, A ONDA JE UGLEDALA NJEGOVOG OCA: Umalo se nisam onesvestila, NIKAD mi to neće oprostiti! 21:20
Brak i veze BILA SAM TRUDNA KAD SAM UHVATILA DEČKA U PREVARI, OPROSTILA SAM MU! Posle novog neverstva se suočila s njim, nakon OVIH njegovih reči sve je bilo jasno! 20:30
Vesti "IMALA SAM ODNOSE SA 5 MUŠKARACA ZA NOĆ": Šokantno priznanje slavne sportistkinje - to nije bilo sve, muža je nagovorila na orgije, pa prešla na još "viši nivo"! 08:55