Strast POČELA JE DA ME LJUBI I SKIDA ODEĆU, A ONDA SAM SHVATIO DA IMAM OGROMAN PROBLEM: Ostavio sam je NAGU i pobegao, sada ne znam kako da devojci kažem istinu! 19:25
Brak i veze SVAKOG PETKA DEKA (89) RADI ISTU STVAR ZA SVOJU ŽENU - zbog jednog detalja i mnogi muškarci su plakali kao kiša: Kad su ga pitali zašto, u 4 reči je sve objasnio! (VIDEO) 06:50
Brak i veze BILA JE UBEĐENA DA JE NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE NAŠLA ŽIVOTNU LJUBAV: Ono što joj je uradio ne bi poželela nikome, ali to je bio tek početak! (FOTO) 18:35
Brak i veze PSIHOLOG UPOZORAVA - OVO nikad ne tražite od partnera! Odnosu ćete naneti ogromnu štetu i neće biti povratka! 06:51
Brak i veze MOJA SESTRA BLIZNAKINJA I JA DELIMO MOMKA U KREVETU: Ljudi govore da smo odvratne, ali mi imamo važan cilj od kog ne odustajemo! (VIDEO) 18:20
Zanimljivosti BIVŠA TRAMPOVA SNAJKA UPLOVILA U AFERU SA SPORTISTOM: Nju je varao sa 60 žena, ali ona mu je ipak dala priliku 08:31
Ispovesti VERENICA ME JE UBEDILA DA UVEDEMO TREĆU OSOBU U VEZU - ono što je nakon toga uradila me je DEVASTIRALO: Od vrele trojke do suza! 22:05
Brak i veze U SAVRŠENOJ VEZI JE VEĆ GODINU DANA, A ONDA JOJ JE NEZNANAC POSLAO PORUKU: "To me je nateralo da sve preispitam!" 21:25
Strast USRED INTIMNOG ODNOSA SAM UZVIKNULA IME BIVŠEG DEČKA, A REAKCIJA MOG VERENIKA ME JE ZAPANJILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo rekao! 09:40
Strast OTIŠLI SMO KOD PRIJATELJA NA VEČERU, A ONDA SU ONI POČELI DA SE SKIDAJU I LJUBE PRED NAMA! Kad su nas OVO pitali, umalo se nismo srušili od šoka! 22:25
Vesti NA OVOM MESTU ŽENE RADE ŠTA GOD ŽELE - decu niko ne može da im uzme, muškarce menjaju kao čarape i sva imovina je njihova 18:45
Strast PORUKA OD NEPOZNATOG MUŠKARCA MI JE UNIŠTILA VEZU, A ONDA ME JE ZVALA NJEGOVA SUPRUGA: Ovo nije ni u snovima očekivala, totalni šok! 21:50