Horoskop DECEMBAR ĆE POSTATI CRVEN OD STRESA I BESA ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKE: Raskinuće veze kada se najmanje nadaju! 09:01
Brak i veze SAMO NE ON, KAD SAM OTKRIO S KIM JE U VEZI MOJA BIVŠA, SRCE MI JE PREPUKLO: Koliko dugo su OVO radili meni iza leđa? 22:30
Ispovesti HTELA JE JAVNO DA PRIZNA BRATU DA SE VIĐA S NJEGOVIM DRUGOM, ali nije ni sanjala da će izazvati ovakvu dramu! Mladić je pobesneo i poleteo na njega, kamera je SVE SNIMILA! (VIDEO) 21:30
Strast DOK SE MUŽ TUŠIRAO U NJEGOVOM MOBILNOM SAM NAŠLA MOJE GOLE SLIKE: Kad sam videla kome šalje poruke, ZANEMELA sam! 22:30
Brak i veze MUŽ ME NIJE NI SPOMENUO U TESTAMENTU, POSLE 14 GODINA SAM DOŽIVELA ŠOK! Njima je ostavio sav imetak, ne mogu da se oporavim! 10:20
Strast MISLIO JE DA SE DOPISUJE SA LJUBAVNICOM, A KAD SE ONA POJAVILA NA NJEGOVIM VRATIMA, NIJE MU BILO DOBRO: Zamka za preljubnika 22:10
Brak i veze SUPRUGA JE OTIŠLA NA DEVOJAČKO VEČE I PRESPAVALA KOD PRIJATELJICE: Kad se vratila priznala mi je nešto strašno, život mi se zgadio! 22:01
Brak i veze "UDALA SAM SE ZA SVOG OČUHA"! Kada je VELIKA TAJNA ove žene isplivala na videlo - desio se ŠOK preobrt! 21:15
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 08:30
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 22:01
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20
Brak i veze PRE 28 GODINA SU SE KAO BEBE U ISTOJ BOLNICI BORILI ZA ŽIVOT: Sudbina ih je sada spojila, a zbog onoga kako su završili svi plaču! 07:30