Odrasli BILA JE MRTVA ČAK 24 MINUTA I VIDELA JE SVE: "Tamo nije bilo ni svetlo, ni tunel, već nešto POTPUNO DRUGAČIJE"! (FOTO) 21:30
Odrasli DANIMA SU UVEŽBAVALI PLES OCA I ĆERKE NA NJENOM VENČANJU: Trebalo je da bude iznenađenje, ali pretvorilo se u TRAGEDIJU, srušio se kao sveća, ona je vrisnula! (VIDEO) 08:30
Vesti DEČAK (8) JE TRIPUT PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Kada je vraćen u život mami je rekao šta je saznao, a ona se SLEDILA! (FOTO) 09:40
Odrasli OVO SU ZNACI OTKAZIVANJA SRCA KOJI SE JAVLJAJU NEKOLIKO DANA PRE! Priča mlade žene mogla bi da spase mnoge živote: Prvo sam osetila trnjenje 06:31
Dete "USTALA SAM DA PROVERIM BEBU I ZATEKLA JE MODRU I HLADNU": Majka spasila detetu život, a evo i kako 10:20
Odrasli OSETILA JE ČUDNO TREPERENJE SRCA, A ONDA JE IZGUBILA SVEST: Malo poznati simptomi srčanog zastoja 16:40
Odrasli EVO ŠTA DA RADITE UKOLIKO OSOBA PORED VAS DOŽIVI SRČANI ZASTOJ I PADNE U NESVEST: "Najgora stvar koju možete učiniti u ovom situacijama je da ne radite ništa!" 10:00
Odrasli VREME JE KLJUČAN FAKTOR KOD SRČANOG ZASTOJA: Reanimacijom možete spasiti nekome život, evo šta je neophodno da znate (FOTO) 08:01
Odrasli UMRO SAM I VRATIO SE U ŽIVOT POSLE NEKOLIKO MINUTA, SVEGA SAM BIO SVESTAN: Čovek je do detalja opisao dramatičnu borbu, ali i zašto niko ne bi trebalo da se plaši ONOGA ŠTO SLEDI! (FOTO) 17:01
Odrasli UMRLA SAM, A ONA JE SEDELA PORED MENE I DRSKO MI SE OBRATILA: Neverovatna iskustva pacijenata koji su bili "s one strane", jedan muškarac nešto je čuo! 11:50
Odrasli IMALA JE SAMO 24 GODINE I ČUDOM JE PREŽIVELA: Ignorisala je simptome, ovo su bili znaci upozorenja koji su je umalo odveli u smrt(VIDEO) 20:03