Lifestyle

DEČAK (8) JE TRIPUT PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Kada je vraćen u život mami je rekao šta je saznao, a ona se SLEDILA! (FOTO)

Priča o Lendonu i dalje intrigira svetsku javnost i izaziva jezu.

16.10.2024 09:40

DEČAK (8) JE TRIPUT PREMINUO NA PUTU DO BOLNICE: Kada je vraćen u život mami je rekao šta je saznao, a ona se SLEDILA! (FOTO)
youtube/printscreen/The 700 Club

Lendon se vraćao kući iz crkve sa svojom mamom Džuli i tatom Endijem Kempom, kada su doživeli saobraćajnu nesreću 1997. godine. Otac je npreminuo, a majka je zadobila lakše povrede. Auto je bio toliko uništen da vatrogasci isprva nisu primetili dečaka. Tek kada su videli njegovu patiku shvatili su da je i on u olupini.

- Nisam čula šta je vikao. Nisam videla da dolazi Hitna pomoć. Ali sećam se da je vikao. To je bilo poslednje što sam čula - rekla je Džuli, majka dečaka.

Potom je objasnila zašto odmah nije primećeno telo dečaka.

- Nisu mogli da vide njegovo telo zbog oštećenja na vozačevoj strani automobila. A Lendon je sedeo iza svog oca. I kada su videli njegovu patiku, bilo je potrebno da traže dublje. Kada su ga izvukli iz zadnjeg dela automobila, nije disao - prisetila se majka Džuli.

youtube/printscreen/The 700 Club

Lendonova majka Džuli je ispričala šta se dogodilo

Na kratko su ga oživeli, ali do bolnice mu je još dvaput stalo srce i jedva su ga reanimirali. Narednih nedelja je bio u komi, a doktori su rekli da su minimalne šanse da preživi.

Međutim, čudom je preživeo tešku operaciju, bez znakova oštećenja mozga. Kada se konačno probudio, majka se pripremala da mu kaže da je njegov otac preminuo. Ipak, on je u trenu šokirao nju kada joj je ispričao šta je video na nebu, kao i da zna da mu je otac poginuo.

- Pitala sam ga: "Da li znaš gde je tvoj otac?", a on me je šokirao odgovorom: "Da, znam, video sam ga na nebu" - ispričala je Džuli.

Potom je pretrpela još veći šok.

- U jednom trenutku se nagnuo ka meni i rekao: "Eh, da, mama, zaboravio sam da ti kažem, gore sam video i tvoje dvoje dece!" Bila sam zapanjena jer on nikako nije mogao da zna da sam pre nego što sam ga rodila, imala dva pobačaja. Endi i ja mu to nikada nismo rekli - istakla je Džuli kroz suze.

youtube/printscreen/The 700 Club

Ovako danas izgleda Lendon

Kada se treći put "vraćao" s onog sveta, Lendon tvrdi da je sreo Isusa Hrista.

- Isus mi je rekao da moram da se vratim na zemlju, da budem dobar hrišćanin i drugima ispričam o njemu -poručio je Lendon.

Danas, muškarac koji je preživeo saobraćajnu nesreću kaže da koristi svoju priču da pomogne drugima koji se bore sa gubitkom i potrebna im je nada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)