Vesti VESNA PETROVIĆ JE OSTAVLJENA KAO BEBA U JEDNOJ PRLJAVOJ KESI: Usvojena je, ali kada je odrasla otvorila je tajnu fioku i saznala ko su bili ljudi sa kojima je godinama živela! 13:47
Roditeljstvo IMALA SAM 46 GODINA KAD SAM SAZNALA DA SAM TRUDNA - svi su mi govorili da nisam normalna, ali ja sam rešila da rodim: Sada je gledam pored sebe u krevetu i KAJEM SE zbog jedne stvari! 20:30
Ispovesti KADA JE MLADA VIDELA KO JE DOŠAO NA NJENO VENČANJE TIM OSOBAMA JE NAPLATILA HRANU I PIĆE: Žestoko je kaznila one koji nisu mogli da ispoštuju OVO pravilo 14:20
Zanimljivosti ODGAJAO ME JE ON, ALI OD DETINJSTVA SAM ZNALA DA NEŠTO NIJE U REDU - slavna glumica otkrila jezivu porodičnu tajnu! Kad je napunila 20 život joj se okrenuo naopačke! 16:35
Ispovesti SREĆNO SAM UDATA, ALI JEDAN BROJ REDOVNO OKREĆEM I DAHĆEM MU PREKO TELEFONA: Sada mi je stigao zahtev koji bi malo ko odbio 21:25
Ispovesti IZLAZILA SAM I MENJALA PARTNERE SKORO SVAKE NOĆI - A ONDA ME JE BOLNA ISTINA SASEKLA: Nisam mogla ni da sanjam šta se krilo u meni - RASLO JE! 20:01
Ispovesti UŠLA MI JE U KUĆU, KUVALE SMO ZAJEDNO AJVAR, PILE KAFU, PRIČALE O DECI: A onda sam na pijaci čula šta pričaju o mom Siniši - celo selo mi se smeje! 13:30
Ispovesti LEGLA SAM PORED DEČKA, A ONDA ME JE NEČIM UBOO U LEĐA - kada sam shvatila o čemu je reč nije mi bilo dobro: Nastrano, ali sam na kraju pristala! 08:01
Ispovesti KAKO SAM IZGUBIO NEVINOST?! Brat mi je još u osnovnoj školi govorio da je kod žena jedino bitno kakve su u krevetu, a kad sam upoznao buduću ženu - usledio je ŠOK! 18:10
Brak i veze MARIJA SE DVAPUT UDAVALA, ALI DO 51. GODINE NIJE BILA INTIMNA: Svi muškarci su me odbijali zbog jednog frapantnog razloga 15:20
Ispovesti SRBIN SLAVIŠA SE OŽENIO ALBANKOM I MISLIO JE DA JE TO LJUBAV IZ SNOVA: Dve godine su imali samo ovaj problem, a tek onda je usledio, pakao kom se niko nije nadao 09:03
Brak i veze JOVICA IZ KRUŠEVCA JE GODINAMA VOZIO KAMION DA PREHRANI PORODICU: Kada je saznao na šta njegova žena troši pare ostao je slomljen od besa 07:52