Zanimljivosti DA LI JE TO PRINC HARI UPRAVO OTKRIO DA KRALJ ČARLS III UMIRE?! Bombastični intervju britanskog kraljevića u trenu odjeknuo svetom: "Ne znam još koliko je mom ocu ostalo vremena!" 13:50
Ispovesti U JULU SAM NAJAKTIVNIJA U INTIMNIM ODNOSIMA - "naga scena" na hodniku sa dečkom iz komšiluka još se prepričava: Bili smo na bazenu, a onda je krenuo za mnom! 11:16
Odrasli U DANU JE DOŽIVEO 8 PUTA SRČANI UDAR I PREŽIVEO! Ovaj muškarac tvrdi da je pre toga osetio samo 1 neobičan simptom - nije znao da ga prepozna! 21:35
Brak i veze ČASLAV SE OŽENIO ALBANKOM I NIJE MOGAO NI DA SANJA ŠTA ĆE ONA URADITI: Za sve sam verovao da će biti moguće, ali ovo nikako! 16:51
Vesti SOFIJA JE BILA NA MASAŽI KADA JOJ JE U SOBU UPAO NEPOZNATI DEČKO: Tren kasnije sve oko nje je bilo crveno, a peškir na kom je ležala prljav - ostvarila joj se najgora noćna mora! 12:35
Vesti OTAC MI JE UMRO NE ZNAJUĆI DA SAM OTKRILA NJEGOVU I MAJČINU TAJNU KAD SAM IMALA 8 GODINA: Odveli su me na pregled kod doktora - tada sam sve priznala! 08:31
Ispovesti VOLELA BIH DA UMREM DOK MI MUŠKARAC RADI OVO: Zvezda filmova za odrasle otkrila najbizarniju želju i zaprepastila javnost 22:35
Ispovesti DEČKO JE ŽELEO DA GA NAGRADIM i ja sam se spustila i pokušala! U trenu mi se smučilo - kada sam ovo osetila, pozlilo mi je! 22:50
Zanimljivosti HJU HEFNER JE JEDNOJ OD BLIZNAKINJA NAPRAVIO DETE U 83. GODINI - imala je samo 19! Obema je tražio BIZARNE stvari, a danas su NEPREPOZNATLJIVE! (FOTO) 15:50
Ispovesti MILICI JE MUŽ OTPUTOVAO, PA JE POZVALA KOMŠIJU DA JOJ POPRAVI FRIŽIDER! On je bio oženjeni sveštenik i ludo joj se dopao - otvorili su flašu vina, a onda je usledio HAOS! 09:37
Brak i veze IZLUĐIVAO JU JE MUŽ JER JE NEPRESTANO KORISTIO MOBILNI TELEFON - ignorisao ju je i prestao da je čuje! A onda je otkrila TAJNU i samo su joj krenule suze! 22:20
Ispovesti JELICA JE POSLEDNJA U GRADU ČULA SA KIME JE MUŽ VARA: Kada ga je suočila sa istinom, bilo je jasno - niko joj neće verovati! Pobegla je i promenila ime! 15:39