Zanimljivosti MAJKA NIJE HTELA DA PRODA STAN ZA MOJE LEČENJE - planirala je ko će da čuva dete kada preminem! Potresni detalji o životu Isidore Bjelice: Dok sam bila na hemoterapiji, ona je letovala! 08:02
Ispovesti STRANAC U POZORIŠTU SE TRLJAO O MENE, a predstavu je gledao sa mamom: Dan kasnije u hotelskoj sobi desila se "eksplozija" - ko bi ovo smeo? 20:20
Vesti JELENA JE ABORTIRALA BEBU I TO NIJE MOGLA DA PREBOLI: Otišla je u manastir Ostrog - posle tog dana više NIŠTA nije bilo isto! 18:05
Vesti MISICA IRENA JE OTIŠLA U CRKVU DA SE ISPOVEDI - NIKADA SE VIŠE NIJE VRATILA KUĆI: Posle 4 decenije sveštenik je progovorio 12:41
Ispovesti "ŠTA SI URADILA DO SAD? IMAŠ 35 GODINA, A NEMAŠ NI MUŽA, NI DEČKA - a i to pseto što vodaš, bolje da si dete rađala"! Da li i vi, drage žene, ovo svakodnevno slušate "u prolazu"? 20:10
Vesti DEJANU JE PRIŠAO BESKUĆNIK I TRAŽIO NOVAC ZA PIĆE, a onda je slučajno čuo za patnju našeg doktora: Tajno mu je pomogao, a kad je saznao ko je on, ostao je bez reči 10:25
Brak i veze LJUDI SE ŠOKIRAJU KADA ČUJU ŠTA VOLIMO DA RADIMO TOKOM ODNOSA, ali i posle 25 godina mi ne odustajemo! Uzbuđenje je na vrhuncu ako nas neko vidi 23:15
Ispovesti U TRENUTKU SLABOSTI SPAVALA SAM SA MAMINIM MUŽEM: Zbog onoga što mi je rekao nakon buđenja ostala sam bez reči 11:11
Brak i veze SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM, pravim se da ne znam i ostaćemo zajedno: Ali, on ne zna šta mu ja radim iza leđa 22:45
Roditeljstvo NEKOLIKO DANA POSLE TATINE SMRTI STIGLO JE PISMO - nije imao hrabrosti da mi u lice saopšti: Dve rečenice su mi srušile svet, a onda sam začula njegov glas 13:31
Strast PROGONI ME DEVOJKA MOG BIVŠEG, DOLAZI MI NA POSAO, VIĐAM JE NOĆU ISPRED KUĆE: Srce mi se sledilo kada sam saznala šta radi sa mojim sadašnjim dečkom 12:05
Vesti OTAC MI JE BIO ALKOHOLIČAR, MOLILA SAM MAJKU DA GA OSTAVI: Umro je sa 42 tek tada je Maji sve postalo JASNO! 11:03