Ispovesti SPAVALA SAM SA DVOJICOM ZA 24 SATA - jedno pitanje nisam mogla da izbacim iz glave: Da li muškarci mogu da pomognu? 21:40
Ispovesti POLNI ORGAN MOG DEČKA JE TOLIKO VELIKI DA SMO NAŠLI ČUDAN NAČIN KAKO DA VODIMO LJUBAV! Možda ovo nekome nije normalno, ali nas ispunjava! 06:57
Ispovesti POSLE 35 GODINA BRAKA ZALUDELA ME JE VATRENA PLAVUŠA - eskpresno sam se razveo i dobio dete sa njom: Kada je OVO uradila shvatio sam da sam grdno pogrešio! 06:55
Ispovesti ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE TVRDE: Ovo je najčešća greška koju muškarci rade tokom odnosa! Spavala sam sa njih 300 i znam o čemu pričam! 20:30
Brak i veze OVAKO IZGLEDAJU INTIMNI ODNOSI U DOGOVORENOM BRAKU - šokantna ispovest žene koja je udata nevina: Tako nešto ne bih poželela ni NEPRIJATELJU! 21:30
Vesti HRVATICA UŠLA U SVEKRVINU SOBU I ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Ostala sam ukopana, nisam mogla da progovorim! Ono što je radila svom sinu i meni izaziva mučninu! 11:40
Ispovesti POSLE 25 GODINA BRAKA PRIZNALA MU JE NEŠTO I RAZORILA GA: "Ispalila je rafal istina ka meni, a ja nisam imao pojma šta se dešava - sve je bila laž!" 23:01
Strast MUŽ ME JE NAPIO, PA ODVEO NA ŽURKU - TAMO JE LEŽALA DEVOJKA S DVA MUŠKARCA! Nije ni slutio šta ću uraditi i kako ću završiti BLUDNU noć! 22:20
Vesti POSLE SMRTI OCA SAZNALA JE TAJNU KOJU JE ON KRIO 30 GODINA: Jedan telefonski poziv joj je RAZORIO život i srušio ceo svet! 20:25
Zanimljivosti PETROJKA IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" DOŽIVELA JE STRAVIČNO NASILJE - muž ju je tukao dok je bila trudna! Evo kako se spasla i gde je danas! 18:50
Vesti POP NAM JE DOŠAO NA VRATA, A MOJA SNAJA JE URADILA NEŠTO JEZIVO: Sada mi se celo selo smeje, a reakcija mog sina je još strašnija! 16:55
Vesti MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA ISTINU O MOM OCU: Zanemela sam od šoka, a onda je usledio novi udarac - sve što sam mislila da je istina, bila je laž! 15:41