Ispovesti SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA I ODLUČILA JE DA MU SE SUROVO OSVETI - U sve je uvukla njegovog oca kom je počela da šalje poruke, ALI NAJGORE TEK DOLAZI! 23:02
Ispovesti BIO SAM SREĆAN JER JE OTAC NAŠAO DEVOJKU, ALI DOK SAM SE OKRENUO BILA JE U MOM KREVETU: A onda je on došao i rekao mi nešto od čega mi se prevrnuo želudac! 18:45
Strast BIO SAM S DEVOJKOM KOD NJENIH ZA BOŽIĆ I USRED NOĆI SAM NALETEO NA NJENU PIJANU MAJKU: Sve se odigralo u deliću sekunde, bili smo na kauču, ali to nije ono najgore! 23:02
Ispovesti "NOĆ PRED VENČANJE VIDELA SAM PORUKE BUDUĆEG MUŽA": Nastao je muk, a onda je pala - odlučila se da uradi nešto nezapamćeno, svatovi su u ŠOKU gledali! 14:39
Ispovesti ODGAJILE SU ME MAME LEZBIJKE: Ono što sam doživeo ne bih poželeo nikome - bio sam nesrećan od rođenja! 17:01
Dete DEČAKU SRCE PRESTALO DA KUCA ČAK 20 MINUTA! A onda je otvorio oči i samo rekao: Imam poruku od Isusa! 07:30
Roditeljstvo "TO JE TO ZAR NE? OVO JE KRAJ": Sin i ja smo je držali za ruku dok je umirala, a poslednjim atomom snage je izgovorila još ovo! Nikada se nismo oporavili od tih reči! (VIDEO) 21:40
Ispovesti DOŠLA SAM RANIJE I ZATEKLA MUŽA U KADI SAMOG: Od onoga što je sam sebi radio pošla mi je para na uši, a OBEĆAO je da neće 23:30
Ispovesti PODELILA SAM LOKACIJU I REKLA - pustite me da vas zadovoljim: Osam sati su čekali u redovima ispred mog stana, a reakcija roditelja je ŠOK! 22:50
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 07:20
Ispovesti SNIMALA SAM EKSPLICITAN SADRŽAJ ZBOG OCA - a onda sam jednog dana čula glas Isusa: Sve sam odmah shvatila! 23:15
Zanimljivosti KIDNAPOVAO ME JE I DRŽAO DOK SU SE IŽIVLJAVALI NADA MNOM: Jeziva ispovest manekenke zaprepastila svet, a onda je otkrila i detalje mučenja! 22:35