Brak i veze SKUPA KREMA OTKRILA SVE SOČNE DETALJE: Kada se Vanesa vratila sa putovanja, primetila je da joj je neko koristio kozmetiku i to nije bio njen dečko! 21:01
Ispovesti MISLILA JE DA JE DEČKO VARA, PA JE NAPRAVILA LAŽAN PROFIL NA MREŽAMA: Zbog onoga što je saznala o njemu, digla joj se svaka dlaka na glavi 20:01
Brak i veze ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO DRUGU PRED SVADBU, MREŽE GORE! Posle 15 godina prijateljstva mladoženja se oseća kao da mu je zabio nož u leđa 08:14
Brak i veze PITALA JE MUŽA ZAŠTO NISU BILI INTIMNI 8 GODINA: Njegov odgovor ju je sledio - sve je očekivala, ali ovo NE 11:06
Ispovesti SNIMALA SAM SEBE TOKOM INTIMNOG ODNOSA: Kada sam ga pogledala nekoliko godina kasnije nisam mogla da verujem šta mi je promaklo na snimku 22:01
Ispovesti NAKON ŠTO SAM SE LJUBILA SA NEPOZNATIM MOMKOM, STIGLA MI JE ŠOK-DIJAGNOZA! Sada, moj dečko mora na operaciju, a ja sam na lečenju - ono što nam se desilo ne bih nikome poželela 12:07
Ispovesti IMAM MUŽA I 20 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA - NE KAJEM SE NI SEKUND: Ispovest Divne iz male varošice na jugu Srbije sve je ostavila bez reči! 19:50
Vesti JA SAM MAMIN SIN I NE STIDIM SE TOGA: Srđan iz Vranja iskren do koske:"Moja žena mora da radi sve što joj se kaže!" 20:20
Ispovesti ISPOVEST MILENE IZ ZAJEČARA SVE ZAPREPASTILA: Varam muža i nadam se da ću zatrudneti! 21:05
Vesti ISPOVEST MOG OCA NA SAMRTNOJ POSTELJI JE UNIŠTILA SVE ŠTO SAM MISLILA DA ZNAM O SVOM ŽIVOTU: Šokantna tajna je umalo uništila celu porodicu 20:50
Zanimljivosti TATA JE STAVIO NA STO 10 MARAKA I REKAO: OVO JE SVE ŠTO IMAMO! Đoković otkrio koji je trenutak bio presudan u njegovom životu 12:55
Ispovesti MARKO IZ ZRENJANINA OTVORIO DUŠU I OTKRIO SVE O SVOJOJ SUPRUZI: Žene su plakale zbog njegovih reči i poželele da se razvedu! 20:20