Ispovesti IMAM 27, A DEVOJKA 25 GODINA, a odnose izbegava kao da nam je 80! Njeno objašnjenje me svaki put dovede do ludila! 22:40
Odrasli OVO SU SIMPTOMI RETKOG RAKA S KOJIM SE BORI VEDRANA RUDAN: Poznata spisateljica objavila potresnu kolumnu i saopštila: Umirem! 14:01
Ispovesti OBOŽAVAM DOMINO IGRICE, ALI ONO KAKO SE MUŠKARAC ZADOVOLJAVAO RUČKOM ME JE OSTAVILO BEZ REČI, a mislio je da uživam 23:05
Ispovesti DOK SAM ČEKAO ŽENU DA SE PORODI SMUVAO SAM OVU DEVOJKU: Sedam meseci posle policija mi je zakucala na vrata - preti mi ZATVOR 19:20
Ispovesti SPAVALA SA VIŠE OD 1.000 MUŠKARACA ZA 24 SATA: Do detalja je opisala KAKO, a njene reči nakon akcije zabezeknule ljude! 13:50
Ispovesti VEĆ 12 GODINA SAM U SKLADNOM BRAKU, a onda sam sreo ćerku svoje žene i odlepio! Ne mogu da prestanem da bezobrazno maštam o njoj! 21:15
Ispovesti IMALI SMO INTIMAN RAZGOVOR KADA MI JE ZATRAŽIO NAJMORBIDNIJU STVAR KOJU SAM U ŽIVOTU ČULA: Nikad mu se više nisam javila 22:15
Ispovesti MI SMO SIJAMSKE BLIZNAKINJE, IMAMO JEDAN POLNI ORGAN, ALI JA VOLIM MUŠKARCE, A ONA ŽENE: Ove devojke progovorile su o svemu, pa i o intimnim dodirima! 20:31
Ispovesti NEVINA SAM - ja sam Marina i imam skoro 30 godina: Javno ispričala najintimniju tajnu - OVO me je nateralo na drastičan korak 22:30
Ispovesti MUŽ ME JE VARAO DOK SAM IMALA RAK - osvetila sam mu se, a on to još ne zna! Shvatiće kada obuče pantalone! 22:40
Dete DEČAK JE ZAVRŠIO NA DNU BAZENA, a kada je u bolnici oživeo tvrdio je da ga je neko spasao! Kada je opisao tog čoveka i šta ima na rukama, roditelji su se SKAMENILI! 20:20
Ispovesti MOJ MUŽ TVRDI DA MU JE ONA SAMO PRIJATELJICA, ALI KUPIO JOJ JE DONJI VEŠ, a ona mu je zauzvrat pružila uživanje koje muškarci ne zaboravljaju! Da li me laže? 21:55