Ispovesti PARTNER SA KOJIM IMA DVOJE DECE JU JE PITAO DA BUDU U "OTVORENOJ VEZI": Odmah sam pokušala da se domognem njegovog telefona, znala sam šta krije! 21:50
Vesti SVEKRVA NAM UVALJUJE SVAŠTA U KUĆU, OD DOMA MI JE NAPRAVILA DEPONIJU: Kada je pokušala da nam da ovaj poklon, samo što je nisam isterala 10:01
Ispovesti MUŽ JE UBEĐEN DA GA VARAM - proveravao mi je kilometražu u autu, zvao me po 15 puta dnevno: Ali, nikada nije saznao šta 7 godina krijem od njega 20:40
Ispovesti SVOJU SRODNU DUŠU SAM UPOZNAO U TERETANI: Međutim, ona je udata i već 5 godina mi na temu o svom razvodu uvek kaže OVO, na šta nasednem! 21:01
Odrasli HANA JE SAZNALA DA IMA RAK U ČETVRTOM STADIJUMU: Ove simptome su lekari mesecima ignorisali, a sve je bilo jasno 13:01
Ispovesti MISLIO SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda je ona izašla bez mene, popila i u suzama mi ispričala bolnu istinu! 21:20
Strast JUREĆI LJUBAV POSTALA SAM ZAVISNA OD INTIMNIH ODNOSA: Imam dve ćerke, plašim se da će krenuti mojim putem! 23:01
Ispovesti BILO MI JE TEŠKO DA POVERUJEM DA ME MUŽ VARA: Nisam se nadala da će ga ova glupost razotkriti 11:41
Ispovesti U DUGOJ SAM VEZI SA DEVOJKOM, ALI SAM SHVATIO DA SAM ZALJUBLJEN U DRUGOG: Nikada ranije nisam ovo osećao prema nekom muškarcu, šta da radim?! 21:15
Ispovesti MOJA DEVOJKA JE NA POČETKU VEZE BILA PRAVA TIGRICA: Imam jednu fantaziju koju bih voleo da mi ostvari, ali čini mi se da je sada stidljiva za tako nešto! 22:01
Ispovesti MOJA PORODICA JE ODUŠEVLJENA TRUDNOĆOM MOJE SESTRE OD TETKE: Kada bi samo znali ko je otac njenog deteta, ne bi se tako radovali! 21:01
Ispovesti NE MOGU DA PRESTANEM DA MISLIM NA AFERU SA KOLEGOM SA POSLA: Da li je moguće da imamo nešto više ili sam mu samo "recka" u nizu?! 20:01