Ispovesti VESNA JE ZAVISNIK OD INTIMNIH ODNOSA: Prevarila sam muža na kuhinjskom stolu, ali to nije najgore! 23:01
Strast MOMCI SU UZBUĐENI ŠTO ĆEMO SE DRUŽITI SVE DOK NE UĐEMO U MOJU SPAVAĆU SOBU: A onda ne mogu da zadrže krike 21:40
Strast MOJ OTAC PLANIRA DA ZAPROSI SVOJU DEVOJKU, A OVO NE ZNA: Iskrena ispovest mladića koji proživljava dramu sa budućom maćehom! 22:20
Vesti MLADA ME JE OTERALA SA SVADBE ZBOG HALJINE: Nije bela, a ni provokativna, ali OVO joj je strašno zasmetalo (VIDEO) 12:30
Vesti POSLE RADA NA KRUZERU OTKRIVA NEPOZNATE DETALJE O VEZAMA MEĐU ZAPOSLENIMA: Ne biraju partnere po lepoti, već po kabini 10:50
Ispovesti MLADA JE ŽELELA VENČANJE BEZ DECE: Odbila da pozove i svoju polusestru od 19 godina, a ono što joj je tražila zauzvrat ostavilo je sve u šoku! 21:01
Ispovesti NAPIO SAM SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE ŽENE, SNIMAJUĆI SVE: Ni u ludilu nisam sanjao da će moja devojka naći tajni folder na mom telefonu! 22:05
Ispovesti OTIŠLA SAM BEZ DEČKA NA LETOVANJE: Sve je počelo kao šala, igrali smo "masne fote", a flaša se zaustavila na meni i njemu! 21:30
Strast U NADI DA SPASEMO BRAK IMALI SMO ODNOS SA DRUGIM PAROM: Moj muž koji je to predložio sad je lud od ljubomore, a tek kad čuje novost! 23:01
Ispovesti PRUŽALA SAM DEČKU UŽITAK KADA SE ČUO KRIK: Pogledala sam i pobledela, za sekundu je soba bila puna ljudi, svi su zvali bolnicu, a ja mamu da mi pomogne 22:01
Vesti Ivana, medicinska sestra iz Sarajeva, pratila je borbu za život dečaka Emira - onda je donela odluku koja je sve promenila 14:05
Brak i veze POVEZALI SU SE PUTEM SAJTA ZA UPOZNAVANJE, PA NAJZAD UGOVORILI PRVI SASTANAK: Sve je bilo divno i bajno, dok me nije odjednom pitao OVO! (VIDEO) 21:15