Roditeljstvo NEKOLIKO DANA POSLE TATINE SMRTI STIGLO JE PISMO - nije imao hrabrosti da mi u lice saopšti: Dve rečenice su mi srušile svet, a onda sam začula njegov glas 13:31
Strast PROGONI ME DEVOJKA MOG BIVŠEG, DOLAZI MI NA POSAO, VIĐAM JE NOĆU ISPRED KUĆE: Srce mi se sledilo kada sam saznala šta radi sa mojim sadašnjim dečkom 12:05
Vesti OTAC MI JE BIO ALKOHOLIČAR, MOLILA SAM MAJKU DA GA OSTAVI: Umro je sa 42 tek tada je Maji sve postalo JASNO! 11:03
Ispovesti U BLIZINI MOJE DEVOJKE NISAM MOGAO NI DA DIŠEM, MORAO SAM DA JE OSTAVIM! Mnogi su se ZGROZILI kad su shvatili zašto je raskinuo s njom! 23:15
Roditeljstvo BOLNA ISPOVEST BAKE LJUBICE - u životu su je pratile samo TRAGEDIJE: "Muž me je ostavio sa troje dece, dvoje sam NADŽIVELA!" 20:10
Ispovesti IMALA SAM 7 GODINA KADA ME JE OTAC IZVUKAO IZ KREVETA DA POSLEDNJI PUT VIDIM MAJKU: Ležala je na kuhinjskom stolu i umirala i to ZBOG NJEGA! 20:15
Roditeljstvo UMRLA MI JE MAJKA, A JA SAM ZAPEVAO OD SREĆE! Jeziva ispovest sina koji tvrdi da je počeo da živi kad je ona PREMINULA! 20:40
Ispovesti DOPUSTILA SAM DEČKU DA GLEDA KAKO SE DODIRUJEM, a njegova reakcija me je ostavila bez reči: Hitno je otišao pod tuš i...MA ŠOK 23:01
Ispovesti MORATE DA PROBATE TIHO VOĐENJE LJUBAVI - garantuje eksploziju u krevetu: Ispovest devojke koja nije ni slutila šta će joj se dogoditi te noći! 22:01
Brak i veze "MISLIM DA SAM DANAS PREVARIO ŽENU, ALI NISAM SIGURAN": Ispovest koja je u rekordnom roku šokirala svet! (VIDEO) 19:40
Ispovesti BRAT NIJE MOGAO DA SE POMIRI SA SMRĆU SESTRE, OSEĆAO JE DA NEŠTO NIJE U REDU: Decenijama kasnije saznao je jezivu istinu - bilo je gore nego što je mogao da zamisli! 18:30
Roditeljstvo PROSULA SAM ČAJ NA KREVET I ČEKALA REAKCIJU MOJE TRI SNAJKE: Mislile su da se baka pomokrila, grdile su je i psovale, a onda je usledio neočekivani preokret! 12:45