Ispovesti IZAŠLA SAM SA 50 MOMAKA DOK NISAM NAŠLA ONO ŠTO SAM TRAŽILA: A sada mi kod njega smeta JEDNO 20:30
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 19:50
Dete "OVAJ DEČAK IMA PORUKU S NEBA": Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a sada tvrdi da zna šta čeka sve ljude! 19:10
Ispovesti DEČKO ME JE PITAO ZA NEISPUNJENU FANTAZIJU: Kada sam izgovorila šta želim ZANEMEO JE! 09:40
Ispovesti IMAMO 56 I 62 GODINE I JEDNO PRAVILO STROGO POŠTUJEMO U KREVETU: Zato i dalje imamo savršene intimne odnose! 21:30
Brak i veze ZALJUBILA SAM SE U NJEGA POSLE 15 MINUTA, A ON NIJE REKAO NI REČ! Svi misle da sam jurila doktora, a istina je drugačija 23:10
Vesti PRESPAVALA JE U HOTELU, A ONDA JE STIGAO RAČUN: Kada je videla šta joj je naplaćeno 500 EVRA nije mogla da dođe sebi 17:50
Ispovesti NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE: Sada radim od kuće, a za vreme pauze primenjujem sramotnu stvar - NE MOGU DA IZDRŽIM 13:15
Strast ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan! 22:01
Vesti STRANAC MI JE DAO 100.000 EVRA I OD MENE TRAŽIO SAMO JEDNO: Kad sam se probudila iz anestezije, shvatila sam šta se dogodilo! (FOTO) 19:50
Ispovesti KADA SAM MUŽA ZATEKLA S KOMŠINICOM, REKAO MI JE SAMO JEDNU REČENICU: Pokrenuo je razvod i on meni SVE sasuo u lice! 23:01