Ispovesti OTIŠLA SAM NA UPOZNAVANJE SA MOMKOM KOJI JE IZGLEDAO FINO - kada me je prekoreo zbog ovoga, bežala sam koliko me noge nose (VIDEO) 11:01
Brak i veze NEKOLIKO MESECI NAKON POROĐAJA HANA JE OD MUŽA DOBILA NEOBIČAN ZAHTEV - tražio joj je da uradi botoks! Nakon toga njen potez sve je ostavio bez reči 06:15
Strast OVA ŽENA JE SPAVALA SA MUŠKARCIMA IZ ČAK 46 ZEMALJA, PA ŠOKIRALA PRIZNANJEM! Oni su najbolji u krevetu, a evo koji su najgori: "Perite ruke, fuj ste!" 21:40
Brak i veze "SRELA SAM TI ŽENU, DRUGAČIJE SAM JE ZAMIŠLJALA": Ljubavnica i supruga se našle oči u oči, a obrt ove priče je NEREALAN! 18:20
Vesti PRESELILE SU SE U KUĆU ZA KOJU SE GOVORILO DA JE UKLETA: Danima su osećale kao da im neko diše za vratom, a onda su pronašle stare novine - ISTINA JE BILA JOŠ CRNJA! 12:57
Ispovesti DOK SAM IMALA ODNOS SA MOMKOM, TRAŽIO MI JE DA IZGOVORIM JEDNU REČ: Nisam znala gde se nalazim ni šta me je snašlo! 10:39
Ispovesti OTVORILA SAM ŽENINU TORBU I SLUČAJNO U DŽEPU NAŠLA SKRIVENU PORUKU: Opet mi je to uradila iako imamo dete, opraštala sam joj triput! 23:05
Odrasli EMILIA PETROVIĆ SE HEROJSKI BORI ZA ZDRAVLJE: Prvi simptom opake bolesti trajao je godinama, a drugi se iznenada javio usred noći - imala je 4 operacije, a sad otkriva nešto važno o šećeru! 16:45
Ispovesti STANA JE MILOVANU PRVE BRAČNE NOĆI PRIZNALA NEŠTO ZBOG ČEGA JE PREBLEDEO: Ono što je usledilo zaprepastilo je članove obe porodice! 08:31
Vesti POZVALA SAM 24 DECE NA ROĐENDAN MOG SINA - zbog onoga što se dogodilo nisam mogla da dođem sebi! U sve su bili uključeni i roditelji! 17:32
Zanimljivosti TRPELA SAM ZLOSTAVLJANJE DOK SAM BILA TRUDNA - ispovest naše glumice tera suze na oči! Čuvena Petrojka ogolila dušu pred kamerama: Ovako mi je Lane Gutović spasao život! (VIDEO) 17:10
VIP saveti LEGENDARNA SRPSKA PEVAČICA OBOLELA OD 3 RAKA - zbog njene ispovesti svi plaču! Poslednji karcinom operisan joj je 4 puta, bila je na ivici snage, a onda joj je stiglo UNUKINO PISMO! 10:20