Brak i veze BEOGRAĐANKA SE ZALJUBILA U SELJAKA I REŠILA DA ZBOG NJEGA NAPUSTI SVE: Ali život joj se pretvorio u pakao, nije mogla da veruje šta mora da radi, a onda se umešao SVEKAR! 07:30
Brak i veze IMAM DVOJE DECE I VARAM SUPRUGU SA 6 ŽENA: Muž otkrio trikove kojima krije tragove preljube i zašto to čini, a i dalje je sa njom! 23:15
Brak i veze IVAN IMA DVE ŽENE I TRAŽI TREĆU KAKO BI IMAO 50 DECE: One se smenjuju svake noći u njegovoj sobi, a treća mora da izgleda BAŠ OVAKO! 20:45
Odrasli ČUVENA SRPSKA SPORTISTKINJA PATI OD NEIZLEČIVE BOLESTI - SLOMILA SE PRED KAMERAMA! Potresna ispovest nakon što joj terapije nisu pomogle, ovo su simptomi teškog oboljenja! 18:10
Odrasli NAŠ POZNATI PEVAČ BORIO SE S TEŠKIM ZDRAVSTVENIM STANJEM - pretilo je srcu! Bivši frontmen grupe Legende otvorio dušu: Znao sam da nešto nije u redu! 12:55
Ispovesti ODLUČIO SAM DA PREVARIM MOJU MARINU SA DRUGOM i vratio sam se presrećan kući: Onda sam pored nje zatekao nešto što mi je promenilo život 23:01
Ispovesti NA DAN VENČANJA MLADOŽENJA SE NIJE POJAVIO, a ona je poslala drugaricu u njegov stan: Mučena devojka se od šoka sručila 21:40
Vesti DANJU JE FRIZERKA, A NOĆU JE PRODAVALA TELO ZA PARE: Jeziva ispovest muslimanke - rizikuje da bude pogubljena! 19:00
Ispovesti DOŠAO SAM RANIJE KUĆI i zatekao majku u krevetu: Ali nije bila sama i sad ne mogu da oporavim od onoga što sam video - BLJAK! 23:15
Strast RADIM U INDUSTRIJI ZA ODRASLE ČITAVU DECENIJU I ZNAM KADA MUŠKARCI VARAJU! Ovo su 3 sigurna pokazatelja da ima drugu! 20:45
Zanimljivosti DOK SE BORILA S OPAKOM DIJAGNOZOM, muž ju je varao! Naša poznata voditeljka ovako je govorila o najvećem bolu koji je prošla - jedna stvar ju je posebno uništavala! 17:50
Ispovesti SPAVALA SAM SA DVOJICOM ZA 24 SATA - jedno pitanje nisam mogla da izbacim iz glave: Da li muškarci mogu da pomognu? 21:40