Brak i veze ANGAŽOVAO SAM DETEKTIVA DA PRATI MOJU VERENICU: Ono što je otkrio me je raznelo na 100 komada! 21:36
Ispovesti MLADI SRBIN NA INTERNETU UPOZNAO SAVRŠENU ŽENU! Starija je 20 godina i razvedena, ALI JEDNO GA JE ZAPREPASTILO, izgubio je glavu! 10:15
Ispovesti SRPSKA GLUMICA OTKRILA KAKO JU JE DEČKO PREVARIO: "Javila sam se na njegov telefon i nisam mogla da verujem šta čujem"! 17:02
Strast MUŽ ME VARA I ZBOG TOGA SAM PRESREĆNA! Čvrsto sam ga zagrlila, on je bio posramljen, a tražila sam mu samo JEDNU stvar 20:05
Brak i veze OTIŠLA JE NA MEDENI MESEC IAKO JOJ JE MUŽ UMRO MALO PRE TOGA! Kada je upitana za razlog, sve je ostavila u ČUDU (VIDEO) 04:46
Ispovesti JA SAM ŽENA MILIONERA I VELIKI JE PROBLEM BITI U BRAKU SA BOGATAŠEM: Nećete verovati šta joj smeta, jednog se UŽASNO PLAŠI 13:54
Zanimljivosti REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE I SNIMANJE NAPADA - ŽRTVA PROGOVORILA: Detalji tužbe zaprepastili, 11 žena prošlo PAKAO 19:07
Ispovesti U POČETKU SU ME BOLELE SUPRUGOVE PREVARE: Sada imamo finansijski dogovor, srećnija sam nego ikada, a on i dalje švrlja! 11:15
Ispovesti MOJA DEVOJKA JE 20 GODINA STARIJA OD MENE: Zbog ovoga je s njom, a smeta mu samo jedna stvar 19:15
Strast BEOGRAĐANIN OŽENIO NEVINU DEVOJKU SA SELA: Čekao je 4 godine prvu bračnu noć, a onda ostao u šoku onim što je usledilo! 20:25
Zanimljivosti PEVAČICA U BRAKU SA 28 GODINA STARIJIM PROŠLA PAKAO: Od obožavane žene postala sam posluga, OVAKO sam vraćana sa odmora! 17:30