Strast SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE ISTU VAGINU, A IMAJU RAZLIČITE SKLONOSTI: Na jednu stvar ne pristaju u intimnim odnosima 20:30
Ispovesti KADA SAM PITALA MUŽA DA LI ME VARA SA MUŠKARCEM JEDNOM REČENICOM JE SVE REKAO: Zbog ovoga mislim da su zajedno 21:05
Brak i veze SESTRU SAM IZBACILA SA SVADBE! Roditelji kažu da sam surova, muž me podržao - ma jedno pravilo nije mogla da ispoštuje! 20:31
Strast IMAM 33 GODINE I NIKADA NISAM SPAVALA SA MUŠKARCEM: Da bi se to desilo on mora da ispuni samo 1 kriterijum 19:46
Zanimljivosti MEGAN MARKL RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU: Nije smela da prizna Hariju, tvrdila da je doživela zlostavljanje 17:50
Strast SARA I NJEN MUŽ SU BILI NEVINI DO BRAKA: "Očekivala sam strast i romantiku - a dobila OVO" 19:55
Ispovesti VIDELA SAM SE SA MOMKOM: Kada mi je rekao prezime svuda sam ga blokirala - ne mogu porodici na oči! 18:30
Oko sveta PROBUDILA SE U VOZU I UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA PORED SEBE: Prestravila sam se, ali njegov gest me oduševio! 14:55
Strast "MISLE DA JE ČUDOVIŠTE U INTIMNIM ODNOSIMA" Policajka spavala sa zatvorenikom, njena drugarica otkriva detalje akcije 10:05
Ispovesti ZA ŽENINU AFERU SAM SAZNAO OD NJENE DRUGARICE: Po raspadu našeg braka uselila mi se u kuću, a onda sam otkrio istinu! 20:15
Ispovesti ŽENA ME JE VARALA S KIM JE STIGLA, SVE SAM JOJ OPROSTIO: A onda sam saznao ko je novi ljubavnik, i život mi se zgadio! 18:20
Zanimljivosti MILIJARDER UPLETEN U PREVERU ZBOG KOJE JE IZGUBIO SINA: Tvrdi da je zato dečak MRTAV, evo koga krivi za "ubistvo" 08:07