Vesti POSLE SMRTI OCA SAZNALA JE TAJNU KOJU JE ON KRIO 30 GODINA: Jedan telefonski poziv joj je RAZORIO život i srušio ceo svet! 20:25
Zanimljivosti PETROJKA IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" DOŽIVELA JE STRAVIČNO NASILJE - muž ju je tukao dok je bila trudna! Evo kako se spasla i gde je danas! 18:50
Vesti POP NAM JE DOŠAO NA VRATA, A MOJA SNAJA JE URADILA NEŠTO JEZIVO: Sada mi se celo selo smeje, a reakcija mog sina je još strašnija! 16:55
Vesti MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA ISTINU O MOM OCU: Zanemela sam od šoka, a onda je usledio novi udarac - sve što sam mislila da je istina, bila je laž! 15:41
Ispovesti ZAKLJUČAM SE U KUPATILO I VRIŠTIM U PEŠKIR, DOK MOJA BEBA LUPA NA VRATA: Ne stižem ni kosu da operem, niti kuću da sredim, a onda uđe muž i kaže mi OVO! 22:05
Vesti IMAO JE 15 GODINA KADA JE ŠETAO ULICOM I PAO! Tvrdio je da je tačno 6 minuta bio na nebu, a ova saznanja će vas zaprepastiti! 20:45
Ispovesti IZAŠLA JE NA PRVI SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Jedan potez ga je odao i tad je znala - ovaj lepotan nikad neće biti njen! 22:30
Roditeljstvo O NJOJ NIKADA NIJE ŽELEO DA BRINE, A ONDA JE SAZNALA DA IMA DRUGU PORODICU: Napuštena ćerka je nakon otkrića majci saopštila šta će mu uraditi - niko se nije nadao... 17:40
Ispovesti ČUVALA SAM IM DECU I OD NJIH DOBILA POZIV ZA ŽURKU: Odlučila sam da odem, a tamo sam zatekla šok - to je bio BLUD I RAZVRAT, sve je počelo s ovim! 11:03
Ispovesti IMAM 77 GODINA I PITALA SAM DECU DA ŽIVIM KOD NJIH, ALI SU ME ODBILI: Vapaj starice odjeknuo mrežama - ali ipak NJU KRIVE za sve! 13:05
Ispovesti OTIŠLA SAM U KLUB I UGLEDALA KAKO JOJ MILUJE ZADNJICU: Istina me je razorila, uništine su dve porodice, a najgore od svega je KO JE ONA! 21:45
Vesti MAJA JE KUPILA POLOVNU KOŽNU JAKNU, GURNULA JE RUKU U DŽEP I ZINULA OD ŠOKA: Nije mogla da veruje šta vidi, suze su same potekle! (VIDEO) 20:00