Zanimljivosti MILIJARDER UPLETEN U PREVERU ZBOG KOJE JE IZGUBIO SINA: Tvrdi da je zato dečak MRTAV, evo koga krivi za "ubistvo" 08:07
Ispovesti POZAJMIO TABLET OD ŽENE, IMAO JE ŠTA I DA VIDI: Plaši se za ćerku i sebe, predložili mu da je odvede kod psihijatra 05:01
Ispovesti UŽIVALI SMO U VRELOM NOĆNOM VIDEO POZIVU: Sutradan sam shvatio da me je blokirala i to pošto sam uradio ovo! 19:15
Ispovesti BILA SAM SREĆNO UDATA MAJKA ČETVORO DECE, DO ODLASKA NA PILATES: Kada je upoznala, život joj je "prevrnula" 05:01
Vesti MOJA PORODICA JE ČUVALA OČEVU TAJNU 10 GODINA: Nisam bio spreman za ono što će svet reći kada se sazna 21:30
Vesti TRI DANA JE BILA MRTVA, A ONDA SE PROBUDILA U MRTVAČNICI: Pomislila da je srela Isusa, sledila se kada je saznala istinu 13:06
Ispovesti IMA 103 GODINE I JOŠ JE NEVINA: Zaljubila se, čovek nestade, a ona ga i dalje čeka (VIDEO) 06:30
Oko sveta DORA RADI NA LUKSUZNOM KRUZERU: Brodovi kriju trajne, a ako prekršiš ovo sledi momentalni otkaz 08:20
Ispovesti ŽELIM DA IMAM ODNOSE SA ĆERKOM MOJE DEVOJKE: Sve vodi ka tome, a mala neće da prestane... 20:01
Brak i veze BRAČNI PAR ZABRANIO ALKOHOL NA SVADBI: Razlog je bizaran, a očekivanja od slavlja velika - a ipak je izbio haos! 15:25
Ispovesti MUŽ ME VARA SA MUŠKARCEM ZBOG JEDNOG SAM SIGURNA U TO: Spavali su u istom krevetu, a tvrdi da nisu bili intimni 20:31
Ispovesti OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde 20:00