Ispovesti HTEO SAM DA SE VENČAMO I DA MI RODI DETE - a ona je spavala na zadnjem sedištu taksija s NJIM! Oboje sam ih isterao iz kuće 21:45
Ispovesti SNIMILA SAM FILM ZA ODRASLE S OVOM VATRENOM PLAVUŠOM - sada sam u celibatu: Ako nastavi da izvodi vratolomije na 1.000 muških polnih organa, proći će kao ja 16:20
Ispovesti SA 14 GODINA SU IH NA SILU UDALI ZA DVE DECENIJE STARIJE MUŠKARCE: Sada su do detalja otkrile šta su im radili - a kada su se požalile roditeljima, reakcija majke je ŠOKANTNA! 18:45
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Ispovesti IMAM 70 GODINA I OGORČENA SAM ZBOG MUŽA I PROTRAĆENE KARIJERE: Gledam svoj život unazad, KAJEM SE I ŽALIM za ovim 23:30
Ispovesti PRIJATELJI MISLE DA SMO DOSADAN PAR, a nemaju pojma šta radimo kada ostanemo sami! Kada bi saznali za naš dogovor, niko nas više ne bi ni pogledao! 22:34
Odrasli POSLE TREĆEG POROĐAJA JE POČELA DA KRVARI, ali doktor joj je rekao da je samo pod stresom! 6 nedelja kasnije otkrivena je ISTINA! 19:05
Vesti ZBOG ONOGA ŠTO SAM VIDELA "S ONE STRANE" VIŠE SE NE BOJIM DA UMREM! Lebdela sam iznad sopstvenog tela i vratila se samo zbog jedne stvari! (VIDEO) 15:35
Ispovesti ŽENA SA DVE VAGINE ODGOVORILA NA 4 NAJBIZARNIJA PITANJA: Izjave: "Imam dve menstruacije" i "Mogu da zatrudnim sa dva različita muškarca" su najmanje šokantne! 14:51
Ispovesti MOJ MUŽ JE SAVRŠEN, ali se plašim da legnem u krevet uveče sa njim: Znam šta će mi tražiti i od toga mi je muka 22:45
Ispovesti POSVAĐALA SAM SE SA DEČKOM I POBEGLA U SOBU: Njegov tata me je utešio dok je porodica ručala, gadim se sama sebi 23:10
Ispovesti OHLADILA SAM SE OD MUŽA I POTPUNO ME JE ZAPALILA JEDNA ŽENA: Ne mogu da prestanem da ga varam, previše gorim kad sam s njom! 22:30